SE - PlayNow Plusz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Egyébként meg ez pont a fiatalokat érdekelné, de azoknak meg drága így nem teljesen világos ki a célközönség idehaza...
fry day fry day sálálálláláá
Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.
hogy is vannak ezek a szám megtarthatóságok????
Néha van úgy, hogy sehogy!
Noh mind1 nem fikázom tovább akinek megéri az ugyis azt fogja használni aki meg nem teheti meg az nem, csak azt nemszeretem ha tudatlanságból döntenek, mert tény, hogy nagyon kényelmes és egyszerû, de drágább is mint egyéb alternativák..
Nem képes, de nem is erre találták ki, mint ahogy a mobilnetet sem a torrentre 😛
Néha van úgy, hogy sehogy!
Gondolom majd a klasszikusok is belekerülnek, hisz még csak mostanság indult ez a szolgatatás..
És pl sok magyar elõadó vagy sok kissebb elõadó nem találhatómeg csak a nagy klasszikusok :S
Drága? Szerintem ahhoz képest olcsó 😄
Azt olvastam kapok 1000 számot a telón alapból. Az is drm-es, vagy azt végleg megkapom mint grátisz?
Mondjuk az már más kérdés, hogy mire hozzánk bejönnek ezek a dolgok... A PlayNow Plus sem egy mai találmány, más országokban már jó ideje használják <#falbav>#falbav>
Minden gép füsttel működik?!?
kezdelek irigyelni... nekem amúgy sem sony ericssonom van, hanem LG-m
És képzeld, az én telómat még ekkora adatmennyiség sem lassítja be <#idiota>#idiota>
Tõlem amúgy vegyél iPodot, ebben a dologban - mint már mondtam - nem az eszköz, hanem a szolgáltatás a lényeg, az meg Apple termékeken úgysem elérhetõ.
nekem inkább az lenne a sok számmal a problémám, hogy nem fér rá a telefonomra, vagy lelassítja.... Akkor inkább már veszek egy ipodot vagy mp3-mat és géprõl töltök. Lehet, hogy olcsóbban kijövök😊
Ha a kiadók is ilyen árazást használnának, egy átlagos, 12 számot tartalmazó zenei CD max. 1700-1800 Ft-ba kerülne. Ehhez képest egy 2000-ben kiadott Madonna albumért (Music) elkérnek 5400 Ft-ot! Én tegnap lehúztam az egészet 5 perc alatt a telefonomra, és késõbb nem kell megtartanom azokat a zenéket, amiket nem szeretek (mivel ugye a TOP100 marad meg a 6. hónap végén), ergo azokért nem is fizettem.
Mindemellett persze nagyon-nagyon kényelmes, és szerintem ez a legnagyobb elõnye azon túl, hogy jogtiszta tartalmakat birtokolhatsz <#hawaii>#hawaii>
virsliman strike back
Arról tudtok valamit, hogy m4a vagy mp4 formátumúak-e a zenék ?
virsliman strike back
Ráadásul az csak elektronikus zene, szóóval... <#unalmas>#unalmas>
XboX 360 forever!
Tehát ha megszünteted a szolgáltatást, akkor nem fogod tudni lejátszani a zenéket, és ennyi.
Viszont van egy olyan része az egész szolgáltatásnak, hogy az elsõ hat hónap után a 100 legtöbbet hallgatott zeneszámról leveszik a DRM-et, majd utána havonta a 17 leghallgatottabról. Tehát ezeket utána bárhányszot le tudod játszani 😊
Viszont ami még érdekel, hogy az elõfizetés lejárta után, a mondjuk több ezer számmal mi lesz? hallgathatom még, vagy letörli a telefon?<#confused>#confused>
XboX 360 forever!
A szolgáltatásban benne van az adatforgalom, így tényleg csak havi 2400 forintba kerül ez neked, semmi más plusz költség nincsen.
A letöltött számokat nem csak a telón hallgathatod meg, hanem 2 windowsos számítógépen is, amire feltelepíted a lejátszó programot! Mivel ugye a DRM védett zenék lejátszáshoz szükség van tanúsítványra ezért kell a külön program a gépekre.
Valamint 6 hónap után a 100 legtöbbet hallgatott zeneszámról eltûnik a DRM, így azokat már bármikor bárhol meghallgathatod. Utána havonta 17 darab szám válik hasonlóan DRM mentessé.
@pixxel: szerintem az a poár giga zene otthon nem feltétlenül legális <#ejnye1>#ejnye1>
kuci: Azt gondoltam hogy nem valami jó minõség, de hogy ennyire gáz lenne?
pixxel: mert sokat utazom, és mindig akkor akarok olyan számokat hallgatni, amiket tuti nem tettem fel a telóra, mire meg hazaérek, már elfelejtem 😄 Ennyit megérne nekem ez.
XboX 360 forever!
All hail the double x!
plusz agyon van tömörítve... 96kbps körüli.
ami igazából csengõhangnak jó, másnak nem igazán
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Minap vettem egy W595-ös telót, s abban van egy ilyen szolgáltatás szerûség. Kb annyit tudok róla hogy havi 2400-ért tudok korlátlanul zenét letölteni. Mivel ezek mindig amolyan túl szép hogy igaz mondatok, érdekelne hogy aki próbálta már, tényleg így van-e? Mert így elsõre megérné nekem ezt a pénzt.
Nem akarok az elsõ számla láttán hanyatt vágodni...
XboX 360 forever!