Thrash Metál

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
Khööm...új Annhilator album augusztusban, új számról koncertfelvétel pedig ...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ulvar
Holnap Moby Dick, diákigazolvánnyal ingyenes amúgy 400 HUF a Zöld Pardonba. Akit érdekelne és jönne az írjon, mert jelenleg egyedül megyek 😄.

Ulvar
Ki jön Testamentre?

Prince of Máté
Ki jön hegyre?

JÖVÕHÉTEN!!!

http://www.facebook.com/events/478272385554077/
http://www.facebook.com/events/478272385554077/

Ulvar
Ja igen...elfelejtettem...Megadeth új album

Ha valakit érdekelne; megjelent a legújabb Akela klip:
Ulvar
Hát azért nem teljesen így van.

Európai koncert sorozatuk van és nem sok számot adnak le, mert nagyrészt fesztiválra mennek. Ez ilyen...meghívás alapján mehetett hogy ugyan ugorjanak már be ide is.

csokalaci
Ráadásul akik 6 elõtt mennek, ingyen bemehetnek... Vagy valami ilyesmi van a ZP-ben 😄

http://facebook.com/musicleander

800 Ft egy Testament koncert??? Ezért megéri Amerikából idejönni?
(csak csodálkozom egy kicsit 😊)
csokalaci
Szept. 3 ZP vagy Hegyalja 😊

Ulvar
Én nem tudtam ott lenni <#rinya> Legközelebb hívjál meg minket aztán beugrunk hátra egy két képre a srácokhoz 😄.

csokalaci
Leander nagyon jó volt tegnap, én is felléptem velük 😊 Testament-re is lehet, hogy megyek bár másnap meg már hegyaljára kéne menni, hogy jó helyen tudjak sátrat verni 😄

Prince of Máté
Az idei év nagyon erõs felhozatallal bír 😛 Jövõre jöhetne a Metallica és Megadeth is 😄

Ulvar
Na jól van... ügyes vagyok... a lényeg hogy értitek mi hol mikor lesz 😊.

Ulvar
Apátok...f@szát...hát most már ... 😄 Koncertkínálatok Budapesten (nem mind Thrash).

Június 24. - Testament (ZP) - 800 Ft
Június 25. - Moby Dick (ZP) - 800 Ft
Június 26. - Slayer (Hegyalja)
Július 28. - Sabaton (Balatonszemes)
Július 30. - Anthrax (BP Park)

És még lesz majd augsztusban Hatebreed decemberben Heaven shall burn, MA A ZPben lesz LEANDER. Sztem nem lesz miért unatkozni a nyáron.

Ulvar
Baszki most eszmélek már csak 3 hét 😮...Testament + Slayer.

Prince of Máté
De, kb. ki nem állhatják egymást (teszem hozzá sajnos...), csak vannak idõlegesen jobb pillanataik, de pl. a 90es években Dave egyik kedvenc hobbija volt, hogy nyilatkozatokban ekézte szénné Kerryt. A dalszerzéses részt meg csak azért mondtam, mert egy számnál nem láttam még feltüntetve Lombardo nevét, míg pl. Araya elég kevés helyen fordul elõ, de legalább ott van. Tény, hogy Dave a stílusosabb dobos, de én továbbra sem érzem akkora érvágásnak az elvesztését, mint amekkora hisztéria van körülötte a világban.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Prince of Máté
Kurvára utálják egymást, de azért mégis 20 évig voltak 1 csapatban... azért annyira csak nem utálják már egymást 😊
Amilyen új számokról eddig hallottunk, azokat meg mind Kerry és Dave írta.
Nem arról van szó, hogy Bostaph nem jó pótlás, mert ha nincs Lombardo, akkor a helyére õ a legjobb választás.
Szerintem Bostaph úgy dobol mint egy gép, Dave pedig kicsit groove-osabban.
Nem véletlen, hogy ennek a számnak a dob részét Lombardo szerezte, itt érzõdik eléggé a különbség a 2 dobos között:

Nem személyes nézeteltérés, hanem kurvára utálja egymást a két figura, csak néha egy pár évre félre tudják tenni a bajaikat, de általában a dolog vége az, hogy Dave repül. Bostaph bácsival meg összehoztak már 4 állat lemezt, szóval engem különösebben nem hat meg Lombardo távozása. A zeneszerzésbõl úgyse nagyon vette ki a részét, szemben Jeffel...

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Ulvar
Lombardo állandóan ellentétben volt Kerryvel, igazából Kerry volt az akinek semmi sem tetszett Lombardoval kapcsolatban, vagy ki tudja... Araya meg nem szól bele, Jeff halála meg...hát szarul jött ki. De amúgy Bostaph nem ügyetlen, ha már nem Lombardo van a doboknál, akkor legyen õ, mint más.

Prince of Máté
Miért Paul? Lombardoval nem tudtak megegyezni, Bostaph-hal meg igen?
Szerintem személyes nézeteltérés van a dolgok mögött...

Ulvar
Nem rossz az, mondjuk ez várható volt.

Prince of Máté
A büdös picsába... Paul Bostaph újra a Slayerben...........

Prince of Máté
Hanneman utolsó koncertje, egész jó minõségben!

Prince of Máté
Nem sûrûn látni Kerry-t sírni...

csokalaci

Hanneman temetésén 😞

Prince of Máté
Kíváncsi vagyok, miért nem volt ott Araya 😞

Elég jó megemlékezõ videót adtak le róla 😊

Ulvar

Ulvar

Ulvar
az orvosi jelentés szerint a túlzott alkohol fogyasztás ölte meg Jeff bácsit 😞. Tudtuk hogy szereti a piálást...de az antibiotikummal szétbaszott májára nem volt jó hatással ...😞.

csokalaci
Pont az elõbb néztem ezt a videót. Méltó búcsú lenne Jeff-tõl egy közös fellépés. Nagyon szomorú ez a nap 😞 Reggel amikor olvastam nem hittem el, ráadásul nekem ma volt a ballagásom is így még depresszívebb ez a napom 😞

Ulvar
Info a Hegyaljai Slayer koncertrõl:

A Slayer június 26-án Jeff Hanneman, a zenekar egyik ikonikus alapító-gitárosa elõtt is tiszteleg majd a Hegyalja Fesztiválon. A Gary Holttal Tokajba érkezõ csapat Jason Newsteddel, a Metallica egykori legendás basszerosával egy napon lép fel a fesztiválon, így még az sem lehetetlen, hogy a Metallica és Slayer legendák egy közös zenéléssel emlékeznek zenésztársukra a Hegy'en.

És egy szám...

Ulvar
Ez kötelezõ most...nagyon...mindörökké emlékezni fogunk rád Jeff!!!

Prince of Máté
A kurva életbe.... Kimondhatatlan mit érzek... Mintha egy családtag távozott volna...

Ulvar
Még mindig nem akarom ezt elhinni. Azt sejtettem hogy nem fog visszatérni a Slayerbe....de, hogy a mája hogyan mondta fel a szolgálatot? Az még nem derült ki, hogy köze volt a pókmaráshoz, vagy sem...de bassza meg...Kurva életbe sose fogom megérteni miért a legjobb legnagyszerûbb emberek halnak meg, ráadásul nyugodtan mondhatom hogy fiatalon! Jeff 49 éves volt...az még bõven marha jó életkor...De maga õ...a stílusa...a tudása, az emberisége...nekem kifejezetten tetszett benne hogy gyûjtötte a háborús ereklyéket...fél évvel a pókmarás után volt a Budapesti Slayer koncert ugyebár...akkor még azt mondtuk, hogy még az is elõfordulhat hogy nálunk fellép majd Hegyalján...ez nem jött be...utána meg...hát alig volt hír Jeffrõl...és cseszi az agyam hogy kétszer láttam a Slayert és sose láthattam Jeffel, és most már nem is fogom 😞... Ez orbitális szívfájdalom.

😞(((((
goregrind
Ez most odabaszott a mai napnak, sõt! Ennek az évszázadnak számomra!

DISCORD: grimanddark

Most olvastam én is és leseggeltem.Szegény.😞
Nélküle a Slayer sem lesz már a régi.😞
R.I.P

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Ulvar
A.................:'((((((((((((

Jeff Hanneman elhunyt, a mája felmondta a szolgálatot :'(((((

Nem ....lehet komolyan bassza meg 😞((

Ulvar
Igazi "T(h)rash" metál rajongó 😄

Prince of Máté
Thrash metál topikba ilyen "buziságot" pls ne 😄
A Sabbath szám viszont üt 😛 Nagyon zúzós riff

Ulvar
Közben szerzõi jogok miatt letiltotta a YT a számot szóval...

Itt egy másik! 😄

Ulvar
Jaaa igen ez a "Hegyalja reklám" ami nem reklám de ahhoz köthetõ 😄. A +18 valóban ütött! 😄

csokalaci
Hm ez kurva jó 😄

Ez viszont szerintem sokaknak nem fog tetszeni, nekem nagyon bejön.

A videó végén lévõ 18+-on beszartam 😄😄😄😄

Ulvar
Picit off, de muszáj megemlítenem a Black Sabbath legújabb számát:

Úgy látszik Ozzy újbóli piázása és drogozása lendületet adott 😄.

Ulvar
De hogy mindig Kerry kapja az ívet 😄

csokalaci
Oké asszem én behugyoztam a röhögéstõl <#idiota>

Ulvar
Ide elfér a minõségi magyar, néha napján, még ha szar popból is cover. 😊. Amúgy ismerem õket régóta, koliba geci sokat hallgattuk haverral, csak koncertre még nem jutottam el. Na de majd... 😊.