Thrash Metál
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs ha nagyon off lennék, de van kb 40 db eladó metal hammerom, olcsón adom kb 2-3 ezer ft + pkért. Privátban lehet érdeklõdni..
/w Dave and Cliff Jump in the fire...tényleg milyen rég hallgattam eme számot talicskától 😮.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Régi jó öreg Thrash számok közt van pár lírikus is ami ... kibaszottul üt... ha ilyet egy Metallica csinált volna vagy Megadeth, az világ siker lett volna...
Cliff Burton emlékére: 25 éve halt meg a világ egyik legnagyobb Thrash basszus gitárosa, a Metallica egyik legmeghatározóbb személyisége, még ha sokáig nem is szerepelt a banda életében, egy életre az emberek szívébe lopta magát megjelenésével, karakterével, tudásával, és ember szeretetével.
Minden tiszteletem Clifford Lee Burton-é, aki a világ legjobb basszus gitárosa volt/marad/ és lesz számomra amíg élek, mert páratlan egyéniség, és kimondhatom hogy a világ sokkal, de sokkal szegényebb lett nélküle 1986. szeptember 27.-én. Nyugodjék békében mindörökké, és remélem hogy most is a Metál halott isteneivel együtt játszik és csak nyomja, és nyomja a jobbnál jobb bassz témákat!
Az album alázni fogja a Metallica lucácskáját 😄
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
asdasda
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Egyébként Amerikában ez a 4 banda nem akkora cucc mint nekünk, látta õket már aki akarta, mivel ott turnéznak fõként.
Vége Amerikában ennek nagy számban...
FBn Metallica rakta ki.
Szerintem itthon 3 ezer lesz, legalábbis remélem!
"Philip Anselmo joined Scott Ian (ANTHRAX), David Ellefson (MEGADETH), Mike Portnoy (DREAM THEATER), Frank Bello (ANTHRAX), Charlie Benante (ANTHRAX) and Kerry King (SLAYER) on stage earlier this evening (Monday, September 12) at the second Metal Masters Clinic at the Best Buy Theater in New York City."
MICSODA NEVEK!!!!!!!!!
http://facebook.com/musicleander
Rajta van csak ezt így nem lehetett kirakni... átkéne méretezni de akkor is kurva sok hiányozna, szal gondolkodom hogy mi legyen mióta kiraktam 😄.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Ami eddig koncert volt itthon, 3-ról tudok (lehet, hogy volt több is): volt egy a Summer Rocks-on, volt egy a Szigeten (mindkettõn ott voltam, ez még a Bush-éra) és volt egy a mezõtúri rockfesztiválon - ez már Belladonna-s fellépés volt.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!