aktmodell
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A világon lehet többen vannak, de az SG-n alig vannak lányok, úgyhogy itt nem nagyon fogsz értelmes hozzászólást találni😛
Errõl a Humoros topik jut eszembe. Ha valaki betesz egy lányról képet, az aranyos (nyilván nem pelleri deszka-túlzásaira gondolok, hanem amikor csak egy-egy kép van >:]), de amikor valaki betesz egy pasiról képet (aki mondjuk jól néz ki), hát az se nem aranyos, se nem humoros. Ha aranyos lenne, akkor meleg lenne. Az meg már megint gáz.
Én nem szeretem nézegetni a meztelen férfi testeket. Nem is kell meztelennek lennie, amúgy sem szeretem nézegetni idegen, szépnek, jónak, helyesnek mondott, nyálas mûférfik képét.
Azt viszont nem tudom, hogyan változnak a helyzet, ha lenne egy olyan topik mondjuk, amelyikben minden csak odaírná egy-egy jó pasi képe után, hogy "tuknám". Vagy mondjuk ugye nem is éppen t*kni, de akkor mit? Írjuk azt (lányok), hogy sz*pnám? Elég nevetségesen hangzik.
Én nem szeretem nézegetni a meztelen férfi testeket. Nem is kell meztelennek lennie, amúgy sem szeretem nézegetni idegen, szépnek, jónak, helyesnek mondott, nyálas mûférfik képét.
Azt viszont nem tudom, hogyan változnak a helyzet, ha lenne egy olyan topik mondjuk, amelyikben minden csak odaírná egy-egy jó pasi képe után, hogy "tuknám". Vagy mondjuk ugye nem is éppen t*kni, de akkor mit? Írjuk azt (lányok), hogy sz*pnám? Elég nevetségesen hangzik.
[/spam]™
Jól van ez te vagy, na de szám szerint is többen vannak a lányok / nõk! Ezért nem értem ...
engem kurvára nem érdekelnek a fiú aktok
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
jol van ez igy.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Ez nem a nõk lapja fórum 😊
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
Nekem annyi a problémám, hogy nálunk ha aktmodellt keresnek pl mûsorokba vagy lapokba, akkor valahogy olyan egyértelmû, hogy lányokról van szó. Külföldi lapok, mûsorok esetében ezt külön jelzik, hogy éppen fiú vagy lány modellt keresnek, mert mindkét nem képviselve van. Sztem a lányok legalább ugyan annyira élveznék a fiúkat magazinokban és versenyeken stb. Egyelõre Magyarországon csak a mûvészvilágra és annak is nagyon kicsi szeletére korlátozódik a fiú akt rajzolása, festése stb, és nem értem, az xxx TV-mûsor is meghirdetett akt-pályázatot, és ugyan sehol sem jelölték, mégis kidertült, hogy csakis lányokat keresnek.
Hát én nem tudom, sztem lenne azért nézettsége bõven egy fiúakt-versenynek is egy mûsorban, és azt meg végképp nem értem, hogy az akt nálunk tehát csakis lányokra korlátozódik, aztán elég csak egyetlen országot ugraunk, és egész nyugaton tök 50-50 % a megoszlás, sõt kifejezetten fiú-akt versenyek is vannak.
Amirõl én tudok, mert itt vagyok én is, az a MKE szobrászai, festõi, grafikusai, de aztán ennyi, meg még pár mûvészeti iskola, de egy kezemen meg tudom számolni hány van az országban.
A kérdésem: Szerintetek miért van ez így? Mi vagyunk fiú aktmodellek össz. 4-en az MKE-n, de aztán kifújt, máshol meg egyáltalán semmi, csakis nõi aktokrõl lehet szó pl. fotózásnál, TV-mûsoroknál és stb.
Miért van ez az óriási különbség az itteni és a nyugati felfogás között, és mondjuk más országokban miért szerveznek fiú-aktversenyeket is? Egyszerûen nem fér a fejembe. Szegény fiúk labdába se rúghatnak, annak ellenére, hogy azért lenne nézõtábora ill. piaca a fiúaktoknak.
Ötletek esetleg? Valaki érti ezt?
Hát én nem tudom, sztem lenne azért nézettsége bõven egy fiúakt-versenynek is egy mûsorban, és azt meg végképp nem értem, hogy az akt nálunk tehát csakis lányokra korlátozódik, aztán elég csak egyetlen országot ugraunk, és egész nyugaton tök 50-50 % a megoszlás, sõt kifejezetten fiú-akt versenyek is vannak.
Amirõl én tudok, mert itt vagyok én is, az a MKE szobrászai, festõi, grafikusai, de aztán ennyi, meg még pár mûvészeti iskola, de egy kezemen meg tudom számolni hány van az országban.
A kérdésem: Szerintetek miért van ez így? Mi vagyunk fiú aktmodellek össz. 4-en az MKE-n, de aztán kifújt, máshol meg egyáltalán semmi, csakis nõi aktokrõl lehet szó pl. fotózásnál, TV-mûsoroknál és stb.
Miért van ez az óriási különbség az itteni és a nyugati felfogás között, és mondjuk más országokban miért szerveznek fiú-aktversenyeket is? Egyszerûen nem fér a fejembe. Szegény fiúk labdába se rúghatnak, annak ellenére, hogy azért lenne nézõtábora ill. piaca a fiúaktoknak.
Ötletek esetleg? Valaki érti ezt?
← ElőzőOldal 3 / 3