Uniós támogatások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha semmi nem épülne abból a pénzből, nyugaton annak örülnének a legjobban!
Annak, hogy nem fejlődünk sokat, annak nyugaton csak örülnek. Nem leszünk konkurencia.
Ezért ad az EU kisvasútra, játszótérre, térkövezésre pénzt.
Azt a pénzt eleve leírta az EU, és szándékosan adják haszontalan projektekre. És mindezt azért, hogy fogjuk be a pofánkat, és teljesítsük a gazdasági érdekeiket! A politikusainkat fizetik meg ezzel, hogy kusshadjanak ha az kell, és pitizzenek ha az kell!
(Tudom, hogy halott a topik, de egye fene)

A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk

Tetsuo
Egy kis "vissza-penz":

A multinacionális cégek nem csak az adókedvezményekben és a magyar adófizetõk pénzébõl finanszírozott állami megrendelésekben, hanem a vissza nem térítendõ állami támogatásokban is bõvelkednek. Az egyedi kormányzati döntéseken alapuló támogatások sokszor mellbevágó nagyságúak: az egy új munkahely megteremtésére fordított vissza nem térítendõ állami támogatások több nagyvállalat esetén is meghaladták a 10 millió forintot (pl. Linde, Bridgestone, Hankook). Az eddigi csúcstartó ismereteink szerint az Asahi Glass nevû autóüveggyártó multinacionális vállalat, mely munkahelyenként 18,4 millió forintos vissza nem térítendõ állami támogatást zsebelt be. Emlékeztetõül jegyzem meg: ez az egyetlen új munkahely megteremtésére jutó hatalmas összeg csupán a vissza nem térítendõ állami támogatást takarja, az adókedvezményeket és az egyéb állami támogatásokat ezen felül biztosítja részükre a magyar állam.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

kirol
Semmi új nincs?

Mi az az oldal, ahol az egész EU-ra vonatkozóan gyûjtik a legnagyobb lenyúlásokat egy TOP Listán?

RS
<#wow3>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

ez nem úgy van, hogy összeért volna a teteje, csak szarul tervezték meg és így maradt két torony? 😄
ForzaInter
így igaz BENCÕ

Yo, Bitch!

Gondolom vkinek-aki anno kitalálta, hogy a nagy sárga 100as helyett is a mostani legyen- elfogott a pénze<#circling>

Mindig így kezdõdik, aztán jön a futás meg a sikítás...

a fém kétszázasokba is érzek némi korrupciót bár ott nem volt semmi EU-s támogatás azt hiszem de azt is Dél Koreából kellett csináltatni/hozattatni

bardocz
Persze, te csak egy szaros magyar vagy, dolgozzál meg érte! :-D
MR ME
énis kérnék házat, de sose kapok 😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kirol
Ez milyen támogatás?

bardocz
Már így is van ott bõven cigány. Csak ne nagyanyám közelébe telepítenék ezeket. Azt a focipályát meg nem tartotta rendbe senki, pár éve nem is lehetett már rajta játszani, annyira szar volt a talaj. Pedig ott hugommal meg unokatestvéremmel sokat játszottunk.
bakvarnyu
Pedig szép város lenne az a Szerencs meg Erikék jó grind bulikat szerveznek oda, csak nézõ nem nagyon van 😞

a legszebb, hogy ezt meg is magyarázták, hogy miért került ennyibe...

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

tugyiti
Én nyírségbe lakom itt még nincsenek <#idiota>
immovable
Sajna már az ország középsõ része is egyre fertõzöttebb. 😞
MR ME
az derék, akkor lesz majd muri ott is

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Szerencs egy érdekes város😊 Most speciel felszámoltak egy focipályát ,hogy házat építsenek 10 ork családnak. Ha jók az értesüléseim Ózdról hozzák õket. Szintén vmi támogatásért. Köszönjük...

Ez a polgármester olyan vörös hogy teliholdas éjszakákon Leninné változik

bardocz
Még banánabbá?
bardocz
És ebben a szarban a kilátó kb 2x2 méteres, vagy annyi sem, és 4 ember már nem fér el. Amikor átmegyünk alatta, mi is csak röhögünk, hogy mi a szar ez.
immovable
Lassan tényleg banánköztársasággá válunk. Vagy már nem?
trident
Kutyafitnesz Drégelypalánkon (1620 lakos). 112 milla.

2009. február 18.
"Éhségsztrájkba kezdett egy cég vezetõje a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztériumban, miután tárgyalt Bajnai Gordon kabinetfõnökével. A vállalkozó azt kifogásolja, hogy 99 fõnek munkát adó, ipari elektronikai fejlesztéssel foglalkozó cégének nem jutott uniós támogatás, miközben egy kutyaeledelt forgalmazó cég 250 milliót, egy kutyawellnesszel foglalkozó vállalkozás pedig 120 milliót nyert."
(+link az idézett szöveghez

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

angelslie
-.-

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

MR ME
nemtom, de dugnám

MR ME
hess innen rossz szellemek!!!
102millióért

MR ME
"kicsit alacsonyra sikeredett"

MR ME
kiváncsi leszek h az eu mikor unja meg, és apasztja el az összes támogatást, aztán majd lehet nézni h jajj de vicces volt a kilátó meg minden, csak most lófasz nem lesz

ilyen pofátlanúl lopni az emberek orra elött már szánalmas, még 1 ilyen ország nincs az biztos
börtönbevaló az összes fasszopó politikus

Mindenesetre inkább Besence meg Várgesztes kapja meg mint Budapest. Legyen egyenletes a mercik eloszlása 😛

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

LoSA
Téényleg, ezem is nagyon jót röhögtem... Szörnyû, ami itt van... <#buck>

angelslie
Az a szánalmas hogy ezt szépen mind zsebrerakták titokban, pedig ebböl a pénzböl hány ember problémái megoldódtak volna/csökkentek volna legalább egy idöre. Még úgy is ha szépen szétlenne osztva ez a pénz..

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

hát ha hang nélkül nézném akkor nõt mondanék

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Körülnézel EU-s pályázatok között és megpályázol egyet. Bár ilyen pályázós tanácsadói iroda se árt, aki segít.

<#boxer>

kirol
Biztonságos, 40 cm magas kilátó, 39 millióból

acsati
télleg ezek a pályázati dolgok hogy mennek? mer vagyunk bicosok itt a városba és szeretnénk egy skate parkot de sport egyesület nélkül (játszotérhez se kell semmi féle egyesület)
Jól jönne 1-2 azokból 320ezres tuskókból<#hehe>

Törölt felhasználó
1 falu attól nagyon felzárkóztatott lesz hogy van ott 1 teniszpálya,építettek volna oda inkább valami munkahelyféleséget.
LoSA
Ezt én is láttam a Híradóba... Nagyon kemény, jót mosolyogtam rajta, mert mást már nem tudok csinálni, komolyan mondom. Hihetetlen, hogy ez a 10 cölöp, ami semmire nem jó, ennyibe került! De hát mi magyarok mindent drágábban csinálunk! <#nyes>

Elvileg EU-nak minden szögrõl el kell számolni és nem igazán lehet csalni.
Bár ezek után franc se tudja.

Narxis
áááááááááááá 😄DDD

"Hova mennek, milyen projektekre?"

Remélem majd csurran-cseppen a zsebembe.<#ravasz1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Hegi90
öö
építettek egy játszóteret.
amit be kellett kamerázni a cigányok miatt

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

trident
Teniszpálya Besencén.

2009:
45 ház.
126 lakos.
16 embernek van munkája.

De nyertek 6.8 millát akadálymentesítésre is.

NFÜ <3

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

a kilátó is kemény... 😄
berczely
<#taps>

korrupció van, keményen
Máté94
<#eljen>
Tetsuo

3,2 millio ft erteku kerekparos pihenohely Várgesztesen.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8