Uniós támogatások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annak, hogy nem fejlődünk sokat, annak nyugaton csak örülnek. Nem leszünk konkurencia.
Ezért ad az EU kisvasútra, játszótérre, térkövezésre pénzt.
Azt a pénzt eleve leírta az EU, és szándékosan adják haszontalan projektekre. És mindezt azért, hogy fogjuk be a pofánkat, és teljesítsük a gazdasági érdekeiket! A politikusainkat fizetik meg ezzel, hogy kusshadjanak ha az kell, és pitizzenek ha az kell!
(Tudom, hogy halott a topik, de egye fene)
A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk
A multinacionális cégek nem csak az adókedvezményekben és a magyar adófizetõk pénzébõl finanszírozott állami megrendelésekben, hanem a vissza nem térítendõ állami támogatásokban is bõvelkednek. Az egyedi kormányzati döntéseken alapuló támogatások sokszor mellbevágó nagyságúak: az egy új munkahely megteremtésére fordított vissza nem térítendõ állami támogatások több nagyvállalat esetén is meghaladták a 10 millió forintot (pl. Linde, Bridgestone, Hankook). Az eddigi csúcstartó ismereteink szerint az Asahi Glass nevû autóüveggyártó multinacionális vállalat, mely munkahelyenként 18,4 millió forintos vissza nem térítendõ állami támogatást zsebelt be. Emlékeztetõül jegyzem meg: ez az egyetlen új munkahely megteremtésére jutó hatalmas összeg csupán a vissza nem térítendõ állami támogatást takarja, az adókedvezményeket és az egyéb állami támogatásokat ezen felül biztosítja részükre a magyar állam.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Mi az az oldal, ahol az egész EU-ra vonatkozóan gyûjtik a legnagyobb lenyúlásokat egy TOP Listán?
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Mindig így kezdõdik, aztán jön a futás meg a sikítás...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ez a polgármester olyan vörös hogy teliholdas éjszakákon Leninné változik
2009. február 18.
"Éhségsztrájkba kezdett egy cég vezetõje a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztériumban, miután tárgyalt Bajnai Gordon kabinetfõnökével. A vállalkozó azt kifogásolja, hogy 99 fõnek munkát adó, ipari elektronikai fejlesztéssel foglalkozó cégének nem jutott uniós támogatás, miközben egy kutyaeledelt forgalmazó cég 250 milliót, egy kutyawellnesszel foglalkozó vállalkozás pedig 120 milliót nyert."
(+link az idézett szöveghez
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
102millióért
ilyen pofátlanúl lopni az emberek orra elött már szánalmas, még 1 ilyen ország nincs az biztos
börtönbevaló az összes fasszopó politikus
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Bár ezek után franc se tudja.
"Hova mennek, milyen projektekre?"
Remélem majd csurran-cseppen a zsebembe.<#ravasz1>#ravasz1>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
építettek egy játszóteret.
amit be kellett kamerázni a cigányok miatt
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
2009:
45 ház.
126 lakos.
16 embernek van munkája.
De nyertek 6.8 millát akadálymentesítésre is.
NFÜ <3
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8