Tunngle
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Szerintem jobb lesz így, mert végülis ugyan arra használja szinte mindenki, ha nem mûködik egyik akkor meg alternatíva is. Bár ahogy látom, itt is inkább csak kérdések vannak, mint segítségek, de hátha így összevonva hatékonyabb (meg én ott tudom szerkeszteni is).
Dirt2 -vel játszunk, tunngle felrakva, Tekknogods13 OK.
Addig amíg ketten játszunk a haverral, addig nem lök ki.
De ahagy belép hozzánk valaki harmadiknak, engem kidob, SZÉTKAPCSOLSegítséget kérnék hogy mi lehet ez?
És így van a DIRT3 -al is
Köszi a segítségetsanyika68
Kicsit gyarapodhatna a Tunngle közösség.
Fõleg autós játékokhoz keresnék partnereket.
Flatout, DiRT 1, Colin Mcrae rallyk, stb...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Miota router lett itthon a jatekok nem allnak at a tunngle-s Ip re. Azon az ip n maradok amit a router kioszt a gépnek, ezáltal nem tudok csatlakozni tunngle on keresztul. Ezt hogy lehet megoldani?
Amúgy meg teljesen mindegy milyen szobában vagy benne, azok csak ilyen irányzékként szerepelnek, hogy azok akik egy programmal jáccanak, lehetõleg egy helyen gyülekezzenek. Akármelyik szobába bemehetsz és ha a haverod is abban a szobában van akkor mindegy milyen játékot futtattok, látjátok majd egymást LAN-ban.
Games For Windows Live ID: Rashool
nem játék programoon belül hanem Tunnge-n belül, mert pl a listába amit kidob nem szerepel az a játék amivel játszani akarok. vagy ez hogy van ilyenkor?
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
akkor meg azt írja ki, hogy ez a név már foglalt, de én nem akarok más neven regizni :/
Próbálj meg újra regisztrálni.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Töltsük le az internetet!
Töltsük le az internetet!
Kicsit az Xfire-hez hasonlítanám a programot,login-os rendszerrel mûködik az egész,lehet skin-t váltani,barátokat felvenni stb...
Itt a weboldalon minden fontos információ megtalálható.