Dj Hero

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vortel
lol ez az a játék, amit kontrollerrel totál értelmetlen...<#wow3><#wilting>

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

FLeT
sziasztok.
X360-on megy kontrollerrel?

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

Looooser
nagy valószínûséggel kell mennie, mert ugyan azokat a gombokat használja a dj kontroller mint a sima kontroller

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

ez ps2 -õn nem is megy sima controloer -el?
Carloska
576 árak.....

x360 27999
ps3 27999
ps2 24999
wii 27999

Looooser
Az új videó tesztelik elég rendesen a gammát

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Victor1103
Hi!Valaki járt manapság Media Marktba? Ott mennyibe fáj egy ilyen? Felénk csak az van de ha orbitálisan drága akkor még azt se éri meg hogy bemenjek megnézni.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

triplet
hát van ez így. meg tudod a remek trágár szavak nélküli sms-ek is segítettek a döntésben amit te küldtél(gondolom tudod mire gondolok.)
bár mondjuk nem biztos hogy te voltál, mert a te neveddel bárki regisztrálhatott egy ilyen ingyenes sms küldõ oldalra, szóval javíts ki ha tévedek.

tommygear
nem azért mert tuti hogy 1 hét múlva már elefeljted, csak csodálkozom hogy visszajöttél
triplet
kajak😄
miért kérdezed? akkora csoda hogy nem hirtelen fellángolás volt a gitározás?😄

tommygear
kajak mamma vagy? 😄
triplet
nem hanem rendes gitárra, meg járok tanárhoz is😄
felmászok a 3. emeletre bazzeg😄
TommyG: mi a helyzet?

tommygear
mivan mama2
Benny04
gitárhõsre?😄

Falcon87
Mama2 vagy, ez tény

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

triplet
Nekem nem kell benny, csak kíváncsi voltam. meg gitárra gyûjtök úgy is szal...😄

Benny04
minek az neked mama?

Egyetértek az elõttem szólóval, sokkal összetettebb a cucc mint egy GH, a gombok a legkevesebb amivel törõdni kell.

A crossfade a legnagyobb kihívás, különösen a crossfade-spike -ok, még mindig nem sikerült elsajátítani (jellemzõen eufóriát nyomok ha meglátom 😊 )

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

romeozor
nekem 2 nap után megmakkant a mûszer, rewindolni nem lehet mert csak ritkán érzékeli és a szkreccselés is kezd bután mûködni. kénytelen vagyok kicserélni a cuccot, de amúgy egy remek találmány.

@triplet pl. platinumshop.hu vagy uberkonzol.hu
@HSK persze hogy könnyû még az expert is a promó videókban mivel aki a pult mögött áll az ért hozzá, de ha egyszer ott ülnél az eszköz elõtt és belõnél egy expertet füled farkad kettéállna annyira nem tudnád követni

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

pxxl
nem nem. ezt nem mondom, mivel nem láttam a játékot, csak az említett mixet hallgattam megm jutúbon. az nem teccik 😊 a töbirõl nem tudok véleményt alkotni mivel nincs.

All hail the double x!

HKS
nincs bajom a stílussal mert szeretem az ilyen stílusú zenét is de ennek a játéknak nem igazán látom értelmét néztem videókat is halál egyszerû az egész expert videó is halál könnyû fõleg hogy csak három gomb van

triplet
Hol lehet ezt kapni? mert én még 576-ban sem láttam.

HKS
dj hero ekkora baromságot mi lessz itt még piano hero....

nekem megvan és kibaszott jó pláne mikor az egyik lemezjátszóval játszik a másik meg gitárral

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Akkor mégegyszer: teszt bocs.
Közben már van teszt a játékról teszt 9 pont és dícsérik! Elhatároztam, hogy megveszem, köszi itt is mindenkinek.
Aszondod lowend mixek vannak benne? Lehet, h igazad van, összehasonlítási alapom nincs. Bár (okosak szerint) igen neves DJ-k is készítettek bele dalokat, és nekem eddig 1-2 kivétellel (grandmaster flash valami hihetetlen tré) igencsak bejöttek.

Ízlések ugye...

pxxl
am nekem semmi bajon az ilyen stílussal. nem pont ezt szeretem, mert inkább dnb, dubstep, breakcore, drill and bass stb. de ez sztem egy szedett vedett mix. pedig Draft Punk nem csinál rossz zenéket. ez nem jött be...

All hail the double x!

Ez nem is rossz ötlet 😄
Jajugyanmár, jóaz. 3 napja nem tudom kiverni a fejembõl a dallamot, pedig már nagyon unom 😊

angelslie
Hát igen.

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Benny04
hát vetesd meg vele magadnak! <#idiota>

KILLER2
Én a BGSen kipróbáltam, engem nem fogott meg. A GHt nagyon szeretem, de ez nem jött be. Bár nem a kedvencem ez a zenei stílus, de vannak jó számok. A DJ Hero nem emiatt nem tetszik. A tekergetés, kapcsolgatás, rángatás nekem nem tetszik annyira. Nem mondom, hogy rossz, de nem fogott meg.

Töltsük le az internetet!

pxxl
háááát...<#shakehead>

All hail the double x!

tigeroo
..nem veszem fel, mert legalább elõre figyelmeztettél<#idiota>...
A rockzene ritmusjátéktól függetlenül felsõbbrendû 😊

storm: jútúbon keresd meg neki az elsõ dalt (Queen vs Draft Punk), hátha meggyõzi.

tigeroo
lol..
a ritmusjátékba õis a rockzenei felsõbbrendûséget képzeli bele? :-D
jaja, nekem nagyon tetszik, kíváncsi lennék rá nagyon. Van egy haverom, kõgazdag, minden szart megvesz (GH hegyei vannak dobszerkóval, mindennel,) de errõl hallani se akar, mert útálja a stílust. 😞
Ritmusjáték-junkieként launchkor megvettem, nem bántam meg. Jó nehéz elsõre a GH-hoz képest, de a mixek nagyon jók (mondom ezt úgy, hogy normál esetben kiráz a hideg az elektronikus zenétõl), 20-30 perc alatt bele lehet jönni, onnan nincs megállás.

Így pár nap után a medium nekem már egy kicsit túl könnyû, a hard még kicsit túl nehéz, valahol a kettõ között vagyok.

Ha egy picit is szereted vagy a ritmuscuccokat, vagy az effajta zenét nagyon ajánlott.

8,5/10 nekem.

Sziasztok, körülnéztem, de nem találtam ilyen topikot, ha esetleg mégis lenne, akkor töröljétek és elnézést. Kinek mi a véleménye a játékról, illetve valaki tud magyar nyelvû tesztet róla? IGN-en láttam, hogy 9 pontot kapott, de angolból sajnos nem vagyok túl jó.