bejött az Élet?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyix
"2 hónapja barátnõm van, úgyérzem megtaláltam azt a lányt aki teljesen kiegészít engem, és örökké vele akarok lenni."

Tudjuk, mindenki így érzi, aztán paff 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Vadnokedli
én is így vagyok vele.. de próbálok változni, és azt hiszem hogy végre változok olyankor.., jön egy csapás és ugyan úgy marad mint kezdetekben.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Vadnokedli
nem csak te: detto. ugyan ez van itt is.. :/

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

GhostR1der
nem csak jó volt az életemben, de azon minek filózni? voltak nehéz idõszakok is, de az mostmár csak egy távoli emlék 😉

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

hát igen, én is inkább 30+ -osok véleményét várnám, talán õk már nagyjából látják mire jutottak, 25 alatt sztem nem nagyon lehet még tudni.
kiki888
bár az eddigi kemény 16 életévemmel nemtudom, hogy mit keresek ebben a topikban, de jobb lett volna, ha jópár dolog máshogy alakul...

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

😄DDD
ThisZip
Egy hatalmas pofon az élettõl, hogy lásd, az éremnek két oldala van.

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

GhostR1der
igen.
A megye egyik legjobb iskolájába járok (elsõnek vettek fel), van célom. Azt csinálom amit szeretek, Motorozhatok. Van 2 max 3 igaz barátom, kb 10 barátom, és soksoksok haverom. Mindenkivel jóban vagyok.
2 hónapja barátnõm van, úgyérzem megtaláltam azt a lányt aki teljesen kiegészít engem, és örökké vele akarok lenni. Családom egyben van, van testvérem, minden jó...
Mi kell még?

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

Neked meg ki kéne írni az aláírásodba, hogy ne próbáljanak megtéríteni, mert csak fél oldalas off lesz belõle, feleslegesen 😄

Nagy egyéniség a nõ, az már biztos 😊 Nálunk szülõin még a szülõk sem mertek ellenkezni vele 😄 Kérdezz ha akarsz, válaszolok.

Prézli
Ó dehogynem, õt mi is megkaptuk töritanárnak <#vigyor3>
Hát én leszoktam a horrorfilmekrõl mióta heti 3x45 percben prémium minõségben kapom a halálfélelmet, de mindettõl eltekintve õ egy jó tanár, mert ha így, hát így, de megtanulom ki volt III. Kázmér és mettõl meddig milyen egyetemeket alapított, holott önszántamból szerintem nem tenném.
Majd sztem inkább privátban kérdezek, mert fakkok miatt úgyis érdekel milyen tanárok vannak még,

Rockynhooo
átérzem én is alig találtam egy fos alja melot napi 4 órában aztá most még keresek mellé valamit bármi jo lenne kajak de hát nenm egyszerû most ez a melo keresés dolog.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

NEOreg3
ez tök jó, máris jobban érzem magam

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Atti12
ha ovis kora óta így van akkor annak a 15-23 évnek elégnek kéne lennie.. szerintem. Legfõbb gond hogy nem is akar rajta változtatni, mint ahogy az elõbb is leírta.

ebben nincs semmi rendellenes. a legtöbb ember kurvára unalmas és nincs bennük semmi érdekes, és nem is lehet beszélgetni velük semmirõl, vagy arról nem amirõl te is tudnál.

hypohonder vagy, nincs neked semmi bajod.
NEOreg3
nem vagyok benne motivált és nem érdekelnek mások

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Doddy a düdő
mert nem olyan könnyû, hogy csettintésre menjen. de akadjatok már le a témáról, végre.

Atti12
és miért nem változtatsz ezen?

DONGUBA
Annyira bejott az elet hogy qvara nincsen munkam eppen.Hogy miert?
NEM TALALOK😄DDDD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

NEOreg3
szocializálódás már az óvodában is nehezen ment, csak azzal alakítottam ki valamiféle kapcsoaltot, aki odajött hozzám (és ez tart a mai napig)

NEOreg3
skizoid =/= skizofrén

borderline-t is csak azért említettem meg, mert sok tünete megegyezik az enyémmel

kockának valóban kocka vagyok (inkább már csak internetfüggõ), de attól még százszámra látok egyetemen olyan kockákat, akik ugyanolyan normális emberek, mint akárki.

Hát ja, ilyen lesz aki számítógép elõtt szocializálódik nem emberek között.

sz4bolcs
Neo, te kocka vagy, nem skizoid meg borderline. Skizofrénként úgysem lenne betegségtudatot, bordiként meg már szarrá vagdostad volna magad.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

az mér baj?
nan76
Ne kezdjük el egymás vérét szívni kéremszépen...tök normális volt idáig a totyik....

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

NEOreg3
ha nem hiszed el, hogy igaz, akkor ne válaszolj a kommentjeimre

oké de akkor ne írj olyat ami nem igaz.

NEOreg3
nem érdekel

Bölcsész vagyok azt hiszem ezzel mindent elmondtam😄

Menj el szakemberhez de ez így nem bizonyít semmit....

NEOreg3
mindegy, akkor nem, nevezhetjük rétestésztának is, a tünetek nagy része (NEM MIND!) attól még valós és megegyezik

Bruk

Okés, majd valamikor befirkattantok én is valamit. Addig ha sikerül ideülnöm olvasgatom a többiek hsz-eit. 😊

Nincs igazi, rettegett tanár? Akkor téged nem tanított a Lóky 😄 Gyomorgörccsel ment az egész osztály a töriórákra, de halálkomolyan 😄

Kik tanítanak, milyen tárgyakból? Tudok egy-két dolgot írni a tanárokról, én is odajártam.

Mit tanulsz?

szerintem sem az,csak bemeséli magának.Fõként hogy személyiségzavart csak többszörös pszichológia vizsgálat eredményeként lehet megállapítani,interneten keresztül semmiképpen sem.

Nem hiszem, hogy személyiségzavaros lennél. Skizoid meg pláne nem.

Inkább magadnak való vagy. Evvel egy baj van, hogy hajlamosabb az ilyen ember az öngyilkosságra.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

kis kiegészítés😄

társasággal nincs problémám, vannak igaz barátaim (nemsok) akikben megbízom és van nagyon sok haverom (napi kapcsolatban) és van sok sok ismerõsöm.

Szerencsére könnyen ismerkedek, viszont megosztom az embereket és sajnos elsõre itélek. Akit egyszer elkönyveltem, azt nehéz megváltoztatnom.

Igy nagyjából ennyi😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

20 éves(lassan 21) fõsulis srác vagyok.

2 fõsulim ez (mármint ahova felvettek) és ez se feltétlen tud lekötni. Kicsit labilisnak érzem ezen a téren a talajt magam alatt.

Pénzügyileg nem állunk hûdejól, de rosszul sem és voltak rosszabb idõk sokkal. A morbiditás ebben az, hogy édesanyám halála után fordultak pénzügyileg jobbra a dolgok.

Barátnõ ügyileg úgyállok, hogy ha akarnék lehetne állandó, de ezen a téren egy faszvagyok és túl nagyok az elvárásaim. 1 lány megütötte a szintet velevoltam 1,5 évig de végelett. Azóta is többszörösen szopok vele.

Szal egyelõre nem mondhatnám, hogy bejött az életem, de remélem egykét dolog miatt (kop-kop) talán az anyagi stabilitásom összejön és akkor mehetnék arra amerre szeretnék.

Jogsim van, ex-bnõm kocsiját használom (egyik szopás).

Szóval kéne egy alapos seggberúgás, hogy végre vmi megmozduljon bennem.

Tudom kicsit szétszórt az irás, de most sokminden van😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Kicsikiraly
Nekem egy tanárom tanított egy fontos dolgot amit lehet sokmindenre alkalmazni:

"Az oroszlánt ne úgy próbáld szeretni mint a kisnyulat"

gy.k.: a jelenlegi helyzetet ne próbáld olyanná tenni mint amilyennek elvártad, hanem tanuld meg azt szeretni ami éppen van.

ha e szerint élsz, mindig minden úgy történik ahogy te szeretnéd 😊

DFTBA &#3232;_&#3232;

oliwwer
Szerintem is sokmindenkit érdekel, legalábbis én eddig mindenkiét elolvastam, plusz nem véletlen h második napja van a legnépszerûbb topic-ok közt. Hajrá 😊
angelslie
Szerintem meg nyugodtan leírhatod, másét is elolvastam, engem érdekel 😊
Legalább nem az van, hogy csak az értelmetlen vitázás megy, hanem valami érdekesröl lehet beszélni 😊

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Bruk
Szépen kérdezted, de itt sg-n, interneten nem tudnám leírni mi a helyzet. Szerintem senkit sem érdekel. De törekszem arra hogy minél elõbb pénzt keressek.

angelslie
Nem városi busszal járok, pécsváradi vagyok 😊
Innen ami busz megy itt vannak asszem 2en (talán 3an) akik a Babitsba járnak.

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Erre sokan panaszkodnak, de hol van az törvénybe írva, hogy elõbb kell barátnõt szerezni, mint autót? Semmivel nem vagy elkésve. Nyugi, driftelsz egy pár kört a bömössel a panel körül, bukni fognak Rád a csajok... ha máshol nem, a zebrán. Fel a fejjel!

Nem jött be,nem is fog, de azért van alkalmanként aminek örül az ember, és talán ennyi elég is, hogy azt mondjuk, megérte kipróbálni.

de azt szépen teszi
Ron Ragm
meh, lehetne rosszabb is

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

jax
mer' bejött az élet, mint a Holliesnak
majd pont te mondod meg prosztó kölköknek, hogy hol isznak
utca, tér, vagy park is akár, dobjunk egy fuckot a policenak!

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Máté94
Elfelejtettem.Én minden tõlem telhetõt megteszek.Eddig nem vettem észre de ha nagyon akarom akkor képes vagyok elérni a célomat😊
Ajánlom nektek is😊