Elektromos autók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
Ilyet már Tesla is akart, a kérdés a veszteség. De nem ez a legkritikusabb kérdés, engem pl egyáltalán nem érdekel, hogy be kell e dugni estére vagy sem, az már annál inkább, hogy a több milliós akksit pár év múlva dobhatom el.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
:)

vótmá' ?

lool

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Christiansen
Én megtaláltam az új kedvencemet: Toyota FT-CH csak kár hogy ez is hibrid. Miért nem csinálnak már elektromost is a Toyotások?

www.zoldauto.info - hírportál

Christiansen
Christiansen
Christiansen
Christiansen
Christiansen
Christiansen
Ez egy hibrid. Szép.
Christiansen
Christiansen
Danny1987

Live for nothing or die for something.

5,5M és az aksit még ezen felül bérelned kell? :O anyád

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Christiansen
http://www.autopult.hu/galeria/gal.php?name=1009/EX1 na itt a link a galériának, ahol meg lehet nézni, mire is gondoltam

Nekem ez jön be <#hamm> nagyon gyönyörû, és nagy teljesítményû. Mondjuk nem ide Pestre való, de akkor is szép <#hamm>

Christiansen
joebacsi
"a gyorsulás lényegtelen"
te sem vezettél még városban :D

Danny1987
a gyorsulás lényegtelen meg a végsebesség is. Városban úgy is csak 50 el mehetsz.
Na most én nem vagyok pesti de lehet hogy ott is araszolás. Akkor inkább az 1.0-es vagy max 1.4-es berregjen alattam mint egy 2 literes benzines.

Vannak alacsony fogyasztású jármûvek persze.Csak nagyon nem mindegy,hogy azt az alacsony fogyasztást 75-nél produkálja csak városon kívül hátszéllel,vagy akár városban is.Nembeszélve a sofõr jártasságáról,vezetési rutinjáról.
A KIA egyszerûen borzasztó külsõre,pedig tetszenek a futurisztikus, buborék formájú üvegtetõk az autókon.Az EMBER-ELEKTRO hibrid szintén egy agyrém,inkább hobbi és extrém sport eszköz,mint valódi megoldás.A peugeot és a honda viszont ígéretesnek tûnik.Tudja egy suzuki 1.0-ás is meg a maruti?Na jó,de mekkora a belsõterük,mekkora a végsebességük,gyorsulásuk milyen és fõképp mennyiért lehet elpasszolni õket?Naugye.Nem mindenki éri be egy csoze szuzukával ám.Ma ez a divat,erre van kereslet.;D
joebacsi
Az elõzõ üzemanyagcellás jármûvük miért is volt kevésbé elektromos, mint a mostani?

Danny1987
"az Insight 4,4 literes vegyes fogyasztását biztosan tudja majd."

Ezt egy suzuki swift 1 literes motorral megközelíti. Lehet a maruti meg el is éri.

Christiansen
Christiansen
Danny1987
Ez nagyon ott van.
A kia pop meg tényleg elérné azt amire tervezték (legalább is nálam).