Digitális képkeret integrált szkennerrel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<OFF>
Rossz válasz és kavarás.
A JOBO oldalán "process" szerepel, tehát hívásról bizony szó volt, és állításuk szerint ebben a fázisban használtak JOBO cuccokat a NASA-fiúk.
A magyar cikk szóhasználata olyan, amilyen, de én nem kötnék bele.
JOBO cucc szállította a fotókat, amihez Hasselblad gép szállította az exponált filmeket, ennyi.
Ahogy én látom, két helyes választ tudsz adni:
1. "OK, a Hassie ugrott be és reflexbõl írtam."
2. Az Apollo 11 fotóinak kidolgozásához használt cuccok listája, gyártóval. De egy "Neten nem találtam" is bõven megteszi.
Valójában technikatörténeti érdekességén kívül pont leszarom, mindössze irritál a "hazudni" ige csípõbõl és forráslista nélkül való használata. Ennyi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Rossz válasz és kavarás.
A JOBO oldalán "process" szerepel, tehát hívásról bizony szó volt, és állításuk szerint ebben a fázisban használtak JOBO cuccokat a NASA-fiúk.
A magyar cikk szóhasználata olyan, amilyen, de én nem kötnék bele.
JOBO cucc szállította a fotókat, amihez Hasselblad gép szállította az exponált filmeket, ennyi.
Ahogy én látom, két helyes választ tudsz adni:
1. "OK, a Hassie ugrott be és reflexbõl írtam."
2. Az Apollo 11 fotóinak kidolgozásához használt cuccok listája, gyártóval. De egy "Neten nem találtam" is bõven megteszi.
Valójában technikatörténeti érdekességén kívül pont leszarom, mindössze irritál a "hazudni" ige csípõbõl és forráslista nélkül való használata. Ennyi.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Nem tökmindegy? Nem elõhívásról volt szó. Az elõhívás meg nem a Holdon és nem is az ûrben történt. Ilyen alapon a holdraszállással kapcsolatba hozható Mari néni papucsa is, mert õ abban nézte a híradást. LOL!
És igazából milyen holmikkal végezték az Apollo-11 képeinek elõhívását?
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Ez csak annyit jelent, hogy az "eredeti" is hazudott.
A digitális képkeretnek annyi értelme van, mint egy DVD visszatekercselõnek...
Ha valaki fényképet akar kirakni az asztalkára, az nyomtassa ki egyszer, vagy hívassa elõ szalonban, de egy elektromos kütyü, ami áramot fogyaszt, teljesen értelmetlen...
Ha valaki fényképet akar kirakni az asztalkára, az nyomtassa ki egyszer, vagy hívassa elõ szalonban, de egy elektromos kütyü, ami áramot fogyaszt, teljesen értelmetlen...
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
az eredetiben "processed" van, tehát JOBO valamivel dolgozták fel a képeket, nem kell mindjárt gyilkolni a Hasselblad védelmében, nem akarja bántani õket senki 😊
lehet, hogy azt jelenti hogy régen gyártottak hátizsákokat is, de csak minõségi hátizsákokat.
"nem véletlen, hogy az Apollo 11 történelmi holdrepülésével kapcsolatos NASA-fotókat is a JOBO felszerelésével szállították." - LOL!
Hasselblad
Hasselblad
Ötletes cucc, mivel sokan nem értenek annyira a géphez, hogy szkennelgetni, átméretezni, meg montázsolni, töltögetni kezdjenek. Nagyinak jó ajándék, mert csak betömködi az ezeréves megsárgult fotóit alul és már nézheti is õket, nem romlik tovább a minõségük. Persze attól függ mit kérnek érte.
Nyilván nekünk infósoknak ez full felesleges kütyü, dehát nem is mi vagyunk a célközönség.
Nyilván nekünk infósoknak ez full felesleges kütyü, dehát nem is mi vagyunk a célközönség.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nemazért, de ennyi pénzbõl, már veszek egy sima digi képkeretet, meg egy elég vastag memóriakártyát, és elég sok képemet beszkennelik egy fénymásolószalonban...
De akár egy képkeret+szkenner is simán kijön ennyi pénzbõl (használtan még egy lightos pc is kijön).
Persze naon szép, meg kompakt, de csak a zsíros pénztárcájú embereknek lesz pofája ennyit kiadni rá.
De akár egy képkeret+szkenner is simán kijön ennyi pénzbõl (használtan még egy lightos pc is kijön).
Persze naon szép, meg kompakt, de csak a zsíros pénztárcájú embereknek lesz pofája ennyit kiadni rá.
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity