Miért nem beszélnek a csimpánzok?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy borzasztó egyszerû példán keresztül elmondom. Bezárlak mind a sok nagy tudásoddal egy ablaktalan szobába és idõnként bemegyek, nem hagylak aludni, rendszertelenül kapsz enni, inni......, majd egy hét után bár valószínû elég lesz 2 nap is, úgy köszönök neked, hogy jó reggelt. Igaz valójában este 6 van, de te meg vagy zavarodva, a kialvatlanság, és a stressz miatt, így elfogadod igaznak amit, mondok, de ha ne adj isten azt mondom jó estét, akkor te azt érzed majd igaznak. Bármit mondok egy idõ után elfogadod, hogy legyen viszonyítási alapod. Így neked az lesz a reggel, az igaz amit én mondok. Az igazságnak semmi köze az eszedhez, az IQ-hoz, a logikádhoz. Az igazság relatív.
Te élsz is ezzel a nagyszerû képességeddel, amit valószínû a helyszínelõkbõl vagy széfbõl merítetted. Sajnos nem ütöd meg egy 5.-es szintjét sem!<#gonosz1>#gonosz1>
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
B-terv: FOXP3 vagy FOXP4-et kell neki beadni. A sima FOXP2 talán kevés 😄
Elsõ szava: b ....b .....b .....baanáán.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Amúgy meg minden élõlény másképp kommunikál, gondolom azért is más más gén felelõs!
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
„[…] – a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!” IV. ∮Bdl ≡ μ∑\'I+μεd/dt∫EdA » rotH ≡ J+∂D/∂t
„[…] – a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!” IV. ∮Bdl ≡ μ∑\'I+μεd/dt∫EdA » rotH ≡ J+∂D/∂t
Kara kánként folytatom tanításom.
A hangképzés persze reménytelen dolog a fõemlõsöknél, de a süketnémák jelbeszéde kiváló lehetõséget nyújt a velük való kommunikációra.
Mi a véleményetek a teóriámról?
Amikor Kokónak elütötte a macskabarátját az autó és szomorú volt az is ösztönös volt? Amikor több mint száz kifejezést ismert és alkalmazott az is értelem nélküli volt?
Azt nem értem, hogy ha nem beszélgetnek, minek írogatnak ennyit sg-re 😄
Mekkora divat itt a configra verni...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ezt magadtól találtad ki vagy segítettek? Az a buta ember aki csak ezreléket tud abból amit tanítottak neki.Ez a baj.
Az oktatás csak az a része, hogy elmondják neked.
Epic fail.
Az ugye nem baj, hogy nem veszem túl komolyan a zsidó népmeséket?
Én nem láttam még néma szamarat.
Ha szomorú vagyok, az úgy néz ki, mint amikor vidám 😄
De ezek ellenére még mindig érezheted magad szabadnak.
Én nem vallásokról beszélek, hanem egyszerûen HIT-rõl.
(kérlek ne kapcsolj elhamarkodottan a Hit gyülekezetéhez, mert egyetlenegynek sem vagyok tagja)
Kara kánként folytatom tanításom.
Kösz, nem.
Mondok egy példát: Ki tudod magad vonni a mások által megteremtett pénzügyi rendszer szabályai alól vagy rád kényszerítik azt?