Call of Duty: Modern Warfare 2
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagy név nagy hype, de kérdem én ez miért zárja ki, hogy valami kategóriájában a legjobb legyen?
ez a játék fantasztikus és igenis legyen nagy hype körülötte mert megérdemli örülök a sikereinek és remélem sok hasonló résszel örvendeztetnek meg minket
ez a játék fantasztikus és igenis legyen nagy hype körülötte mert megérdemli örülök a sikereinek és remélem sok hasonló résszel örvendeztetnek meg minket
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Az óriási eladott példányszám lehetséges okai és egyben a véleményem:
1) Az offline Spec Ops Coop Mod - a lehetõ legjobb ötlet. Barátság ápoló, nagyon nagy élmény. Emiatt csillagos 5-ös. 10 pont.
2) Nem szimulátor - Who cares about that? Arra ott az ArmA. I.Q. szint és korosztály független játékmenet. Nagyon sokan megtalálják benne a saját stílusú kikapcsolódási lehetõséget. Leülhetsz mellé félórára is 3.5 órára is. Az élmény garantált. Én kedvelem a szimulátor stílust is. Ez nem az, mégis jó játszani vele.
3) Abszolút vállalható grafika.
4) Kevesebb scripteltség - örvendetes és teljesen jó, izgalomkeltõ dolog.
Innen Balkán-isztánból jelzem, hogy a modern hadviselés számomra - és úgy tûnik sokan másoknak is szerte a világon - sokkal vonzóbb és keresettebb, mint a 2. világháború. Ebbe az irányba lenne jó továbbmenni a CoD 7 kapcsán.
Egyedüli talány a 2 év alatt õrmesterbõl századossá elõlépett Soap MacTavish. 😊 Bár ez legyen a legkevesebb.
2 év múlva jó lesz az MW3. 😊
Részemrõl az összpontozás: Modern Warfare 2 - 9.0 pont
1) Az offline Spec Ops Coop Mod - a lehetõ legjobb ötlet. Barátság ápoló, nagyon nagy élmény. Emiatt csillagos 5-ös. 10 pont.
2) Nem szimulátor - Who cares about that? Arra ott az ArmA. I.Q. szint és korosztály független játékmenet. Nagyon sokan megtalálják benne a saját stílusú kikapcsolódási lehetõséget. Leülhetsz mellé félórára is 3.5 órára is. Az élmény garantált. Én kedvelem a szimulátor stílust is. Ez nem az, mégis jó játszani vele.
3) Abszolút vállalható grafika.
4) Kevesebb scripteltség - örvendetes és teljesen jó, izgalomkeltõ dolog.
Innen Balkán-isztánból jelzem, hogy a modern hadviselés számomra - és úgy tûnik sokan másoknak is szerte a világon - sokkal vonzóbb és keresettebb, mint a 2. világháború. Ebbe az irányba lenne jó továbbmenni a CoD 7 kapcsán.
Egyedüli talány a 2 év alatt õrmesterbõl századossá elõlépett Soap MacTavish. 😊 Bár ez legyen a legkevesebb.
2 év múlva jó lesz az MW3. 😊
Részemrõl az összpontozás: Modern Warfare 2 - 9.0 pont
Captain Sonar 2024 Remake
Egy kézfogással szeretnék gratulálni a cikkirónak amiatt, hogy figyelmetlenségével a Call of Duty 4:Modern Warfare gépigényét tette be a Modern Warfare 2 helyett...
És hol lehet jármûvet vezetni benne?
"Washinghtonban egy ismeretlen bakaként kell szétrúgnunk majd az országunkat megszálló terroristák hátsóját."
Még jó h az elõbb említett "terroristák" az orosz hadsereg katonái, akik egy bizonyos bebukott-lövöldözõs-mészárolós probléma miatt támadják meg az országot... jó lett volna azért a történetre is figyelni kedves cikkíró...
Még jó h az elõbb említett "terroristák" az orosz hadsereg katonái, akik egy bizonyos bebukott-lövöldözõs-mészárolós probléma miatt támadják meg az országot... jó lett volna azért a történetre is figyelni kedves cikkíró...
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
Tény hogy közrejátszik a reklám, mert több ember érdeklõdését kelti fel. De akinek nem tetszik a stílus, nem szereti ezt a játékot, az nem fogja megvenni (vagy továbbadja), és nem fog játszani vele. Egy játék nem a nevétõl, és nem a hypetól lesz sikeres, biztos lehetsz benne hogy ha nem ez lenne a neve, akkor se lenne sokkal kevesebb vevõje. Volt már rá szerintem bõven elég példa, hogy nem elég a név és hype, attól még lehet bukás és fejlõdés is.
mestermunka a javából, tökéletes. multizni nem multizok, csak az egyjátékost toltam. bárcsak ilyen minõségû lenne minden játék!
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
single nálam nem játszik, de a multija egész szórakoztató. Kár hogy visszavonták a dedikált szerver támogatást
Szó se róla, tényleg jó, nem azt mondom, h nem az. De ha nem cod lenne a neve, vagy nem lett volna ennyire agyonhypeolva akkor közel se adtak volna el ennyit.
Kérlek legalább támaszd már alá hogy miért is szar? De tényleg annyira szeretem hogy egyesek leszaroznak valamit anélkül hogy indokot mondanának, pff na mindegy.<#sniffles>#sniffles>
Az MW2 pedig szerintem kurva jó játék lett, mind a single része(pörgõs, látványos,fordulatos egy szóval fasza, bár igaz lehetet volna hosszabb is de mindegy már megszoktam hogy a COD-ok ilyen hosszúságuak), mind a multis része (bár azért e téren még lehett volna mit javítani mert elég instabil ez az egész rendszer, mert néha elég szépen belaggol. A szerverre feljutás is kész szerencsejáték, néha percekig cs*szekedek hogy feljusak egy nyomorúlt szerverre és ha netán sikerül is feljutnom akkor sem garantált hogy nem lök le abban a minutumban. De legalább a csalók száma (még) nem akkora mint a COD4 esetében, sõt én még eggyel sem találkoztam az MW2-ben.)
Összegzés képen egy frankó játékot rakott össze az IW, kisebb hibái ellenére nálam eddig az év FPS-e.
Az MW2 pedig szerintem kurva jó játék lett, mind a single része(pörgõs, látványos,fordulatos egy szóval fasza, bár igaz lehetet volna hosszabb is de mindegy már megszoktam hogy a COD-ok ilyen hosszúságuak), mind a multis része (bár azért e téren még lehett volna mit javítani mert elég instabil ez az egész rendszer, mert néha elég szépen belaggol. A szerverre feljutás is kész szerencsejáték, néha percekig cs*szekedek hogy feljusak egy nyomorúlt szerverre és ha netán sikerül is feljutnom akkor sem garantált hogy nem lök le abban a minutumban. De legalább a csalók száma (még) nem akkora mint a COD4 esetében, sõt én még eggyel sem találkoztam az MW2-ben.)
Összegzés képen egy frankó játékot rakott össze az IW, kisebb hibái ellenére nálam eddig az év FPS-e.
Mondjátok már mire jó ez a divatfikázás. Mi az hogy csak a hype meg a neve adja el? Az összes CoD hihetetlenül igényes, hangulatos, szép, izgalmas, filmszerû árkád FPS akciójáték, amiket a mûfaj kedvelõi általában élvezettel visznek végig - még én is. Multiban is jópár népszerûbb árkád fps-re ráver, ezt bizonyítja hogy még máig rengetegen játszanak korábbi részekkel is.
Ne gyertek azzal, hogy ettõl függetlenül nektek nem tetszik, vannak jópár millióan akik nem szeretik, ettõl függetlenül a kategóriáján belül zseniális mindegyik rész.
Ez a rész is szinte mindenben veri az elõzõ részt, nagyon ütõs lett. Ennek ellenére én ezt a részt (elõször) nem tudtam végig élvezni, köszönhetõen annak hogy a kihajlást kivették, jópárszor megfordult a fejemben, hogy ott hagyom abba. Ezt másik topikban is írtam már - felháborítónak tartom, hogy csak azért, mert konzolon nincs rá gomb meg ott úgyse használják, PC-s verzióból is kiveszik. Persze tudom legalább a codosok nagyobb része nem is használta, vagy csak ritkán és nem zavarja hogy kivették, de hát akkor is...
Nameg mondjuk a hegymászásos jobbegér-balegér felmászás meg ilyen részek szerintem kihagyhatók lettek volna (vagyis csak elõrével felmásszon vagy ilyesmi).
Ettõl függetlenül végigjátszottam, és volt pár igen emlékezetes rész. Vannak ilyen coop missziók, abból is volt egy pár jó (haverommal végigtoltuk).
Ne gyertek azzal, hogy ettõl függetlenül nektek nem tetszik, vannak jópár millióan akik nem szeretik, ettõl függetlenül a kategóriáján belül zseniális mindegyik rész.
Ez a rész is szinte mindenben veri az elõzõ részt, nagyon ütõs lett. Ennek ellenére én ezt a részt (elõször) nem tudtam végig élvezni, köszönhetõen annak hogy a kihajlást kivették, jópárszor megfordult a fejemben, hogy ott hagyom abba. Ezt másik topikban is írtam már - felháborítónak tartom, hogy csak azért, mert konzolon nincs rá gomb meg ott úgyse használják, PC-s verzióból is kiveszik. Persze tudom legalább a codosok nagyobb része nem is használta, vagy csak ritkán és nem zavarja hogy kivették, de hát akkor is...
Nameg mondjuk a hegymászásos jobbegér-balegér felmászás meg ilyen részek szerintem kihagyhatók lettek volna (vagyis csak elõrével felmásszon vagy ilyesmi).
Ettõl függetlenül végigjátszottam, és volt pár igen emlékezetes rész. Vannak ilyen coop missziók, abból is volt egy pár jó (haverommal végigtoltuk).
Én kérek elnézést. Ezek szerint több millió ember mégis tévedhet...<#pardon1>#pardon1>
A singleplayer-re nem úgy kell tekinteni, mint egy kihívásokkal teli játékra, hanem mint egy filmre amelynek te vagy a fõszereplõje. Nem igazán te alakítod a történetet, de teljes mértékben a részese vagy. Ilyen mércével mérve nálam tényleg 10/10 a CoD6.
Szar a cod. Ennyi.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Egyetértek. A név és a hype. Ez a 2 dolog adja el ezt a játékot.
"több millió ember nem tévedhet"
Vagy csak bedõltek a hype-nak, és az elõd (CoD:MW) alapján úgy gondolták, ez csak 10/10-es gamma lehet.
Vagy csak bedõltek a hype-nak, és az elõd (CoD:MW) alapján úgy gondolták, ez csak 10/10-es gamma lehet.
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Na végre már egy játék, amirõl SG nem megjelenés után 2 hónappal ír. <#love11>#love11>
Az tény hogy nagy produkció, látványos stb. de azért már tényleg fájdalmas hogy butulnak a játékok. Félreértés ne essék, nekem is élmény volt bizonyos jeleneteket végignéznem, meg a repteres dolog is nagyon tetszett DE... annyira érzõdik hogy a játékokat kõkeményen tolják át a film kategóriába. Már tényleg csak egy sima mozifilm amiben gyakorlatilag az összes interakció hogy tudod mozgatni a kamerát. Ami persze extra egy filmhez képest, meg hogy néha valakit le is tudsz lõni, de én öreg fejjel inkább akkor megnézném filmként anélkül hogy feleslegesen klikkelgetnem kéne, sokkal kényelmesebb lenne. Annyi a probléma hogy ilyen tökösebb témájú filmet a black hawk down óta nem csinált senki.
← ElőzőOldal 2 / 2