E-Könyv olvasók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Egyet. Vagy egyet sem. Bar nyaralasra vittem 3 vekonyabbat. Elfert a kocsiban... <#alien>#alien> <#alien2>#alien2>
Csomo tankonyvet rapakolni mar ertelmes gondolatnak tunik, mas teszta hogy ki fogja "digitalizalni"... <#alien>#alien> Tonnanyi melo.
Saor Alba
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Részletes képek illetve angol nyelvü review
itt
Saor Alba
Saor Alba
Alig pár éve még éveket kellett várni, hogy bekössék a vezetékes telefont, aztán jöttek a luxuscikk, bõröndnyi mobilok, most meg 1 forintért vágják az emberek után az 90 grammos telefonokat.
Ahogy ezek az eszközök is átmennek ezen a fejlõdésen és az újságnál sorbanállás helyett egy képernyõ érintésre, féláron ott van az aktuális Story magazin meg a többi az ember kezében, már mindenkinek ez fog kelleni, ez lesz a trendi. Az idõseknek nagyobb karaktermérettel könnyíthetik az olvasást, használni meg ugyanúgy lehet mint egy hagyományos könyvet, ujjal lapozva (animálva is) a könyvet, újságot.
Egy példa.
Én is szeretem, tisztelem a könyveket, de ez a "szertartás, könyv illat" rész úgy fog az ár és az azonnal használhatóság(nem kell boltba sem menni) martalékává válni, mint a pinty.
És nem fogom bánni, hogy a gyerekem nem egy 30 kilós táskával jár iskolába mint én annak idején, hanem csak egy 200 grammos "lap" lesz nála, amin elfér az elsõ osztálytól kezdve az összes egyetemi könyv.
Nyomtatott sajtora mindenkepp szukseg van es szukseg lesz, meg ha hatterbe szorul is.
Saor Alba
Jó reggelt, 2009-et írunk! Hogy nézett ki egy iskolai elõadó akár csak pár évvel ezelõtt?

Miért nem valamelyik havilap "csevegõ" rovatába írkálsz levelezõlapon? 😄
Mennyit olvasol papír alapon és mennyit neten? Net elõtt többet olvastál papír alapon? Észre sem veszed, mennyire megváltozott minden, annyira természetes.
.: mobilize.hu :.
A nyomtatott sajtó meg fog halni úgy ahogy van, csak idõ, 1-2 kihaló generáció kérdése.
Saor Alba
Na latod, en tobbnyire csak ilyet vasarolok (probalok vasarolni), tucatsz@rokat nem 😉 Bar nem kell azert hiperszuper-minosegnek lennie, egyszerubb kemenyboritas is megfelel. Ha ilyen ott figyel a polcodon, az szerintem ertek.
Saor Alba
más: nem azt mondom, hogy nem lesznek a jövõben könyvek, hanem hogy megváltozik majd a szerepük. amit csak egyszer el akarok olvasni, azt nem fogom könyv-alakban megvenni, hanem letöltöm valamilyen olvasó-eszközre. azt fogom könyvben (jó minõségû, extra papírra nyomtatott, kiváló kötésû könyvben) megvenni, amit szeretnék harminc év múlva is a polcomon látni.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Persze nem azt mondom hogy ez már holnap bekövetkezik sõt nálunk ez meglehetõsen messze van de idõvel ez lenne az ésszerûbb megoldás ( pl elég sok papirost lehet így spórolni ).
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Btw, itt az UK-ban nagy hagyomanya van az ingyenes reggeli ujsagnak a buszon, munkaba menet az ember atfuthatja. A Jovoben esetleg elkepzelhetonek tartok olyat hogy: szines kijelzo, a tokolcson kaphato e-readerem letolti szepen az aktualis free napilapot reggel. Sci-fi... 😄D Val.szeg az is marad.
Saor Alba
Ha neked lesz igazad, akkor sem lesz hál istennek veszélyben a szakmám, mivel magazinok, újságok és egyébb kiadványok 100%-hogy nem fognak megszûnni papíron létezni a már általam leírt okokból 😄
általában drasztikusan megváltozik az emberek véleménye, ha találkoznak egy ilyen eszközzel, lásd az alattad lévõ hozzászólást. és szép lassan mindenki találkozni fog ilyennel, ahogy kezd elterjedni. szóval érdemes lenne tudnod, hogy miben lesz húsz-harminc év múlva is a nyomtatott sajtó vezetõ szerepû, és miben nem. (könyvben valószínûleg már nem lesz, sajnálom.)
Meg ezzel rokon téma a nyomtatott sajtó is. Az sem fog sosem eltûnni, mivel az embernek szüksége van arra hogy reggelente vagy akármikor megvegye, megtapintsa, birtokolja azt, amiért fizetett. Ez így van, kár tagadni... Ezért válaszottam ezt a pályát és ezért vagyok utolsó éves a BKF-en nyomtatott sajtó szakirányon!
Xbox Live gamertag: kilencnad
az e-paper nagyjából ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a hagyományos papír. az a probléma, hogy lcd kijelzõkben gondolkoztok, azt hiszitek, hogy egy e-book olvasó olyan mint egy pocket pc, pedig egy fenét.
egyébként ha nincs sok pénze valakinek ilyesmire, az szerintem várjon vele, jövõre elvileg egy csomó új piaci szereplõ lesz az e-olvasók piacán, ami valószínûleg elhozza az árversenyt is.
Ez egy sokkal lassabb folyamat lesz, de el fog terjedni.
btw szerintem 20k alatt kizárt az ilyesmi
"Érthetetlen számomra hogy itt Magyarországon mennyire nincs elterjedve"
Mert pl. draga sz@rok? A "hozza valo anyag" pedig annyiba kerul mint egy kemenyboritasu konyv?
Btw adott az a lehetoseg is, hogy egy konyvet hurcolasszon magaval az ember olvasas gyanant. Masik, pl. hogy itt az UK-ban kb £180 a legolcsobb (#2-ben linkelt kinai ize), annyiert pedig mar gyakorlatolag kaphato egy netbook is. Utobbi nyilvan kicsit joval tobbfunkciosabb.
Saor Alba
Na de közbe topic meglett mint látom, azért ha valaki betéved ide saját e-olvasó tapasztalatokkal azt figyelmesen várom 😊
pf bazz az maga a pokol vazze.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!