SE X2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
1. Kaptunk tesztre egy X2-t.
2. Bocha használta egy hétig
3. Iszonyatosan lassú, béna, optimalizálatlan trutymó
4. Felhívtuk az SE-t és megbeszéltük velük, hogy ez max preview, mert nem létezik, hogy ez a végleges.

X2 elõzetes

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

geri777
azt nem értem hogy miért januárba hozzák ki a X2 ...
nekem karácsonyra kéne és most várhatok 1 hónapot
szerintem a se nagyon elrontotta ezt a megjelenést

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Benny04
én W705-öt akarok venni 😄
(annyira) nem drága, wlan is van benne, és SE 😄

franc0
Komoly ember ma már nem fizet hatszámjegyû összeget olyan PDA-ért, amiben Qualcomm MSM 7200 processzor van.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

franc0
És azon hol a Windows Mobile?

AZ Androidnak egyenlõre sokkal kisebb a támogatása, viszont iszonyat gyosran nõ. Egyenlõre 3-4 navigációs program van rá, meg készül az IGO Amigo, de azt sokan túl butának gondolják. Egyenlõre WM-re nagyságrendekkel több játék van, és alkalmazás. Viszont sokak szerint a felelhetõ OS-ek közül (Symbian, Android, MIMEO, stb.) a leglasabb a hasonló hardvereken.

Smicy2
egy kicsit off:

w995 -rõl mi a véleményetek? 😊

Charade GTti

WM oprendszert miért szidja kollektívan mindenki? 😄 Nekem is tervbe van véve egy új telefon és a készülékek két oprendszer típusra vannak leszûkítve WM és android. De az androidot nem nagyon ismerem, nem tudom mekkora a támogatottsága, ezzel kapcsolatban esetleg valaki felvilágosíthatna. Tulajdonképpen azért húzok a WM felé, mert ha már kiadok egy rakás pénzt egy telóra akkor legyenek hozzá olyan szoftverek amikkel ki is tudom azt használni, például ha már navigálni lehet vele, legyen hozzá normális progi pl: IGO, és androidhoz milyen navigáció van google maps? És az mennyit tud?<#confused>

Narxis
Egyértelmûen X2.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

GhostR1der
Egyértelmûen N97...

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

franc0
Egyértelmûen Samsung B7610 OmniaPRO.

Falcon87
Ajánlom inkább a HTC Hero-t neked is. De ha Xperiát akarsz, akkor pedig X2 😉

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Falcon87
Nekem is Hero kéne, derék cuccnak tûnik.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

geri777
szerintetek X1 et vagy X2 érdemes venni ?

vagy milyen hasonló telefonokat ajánlotok még aminek van billentyûzete és WM telefon
?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

reménytelen
Jó címe van a topicnak, elõször azt hittem, a Fiúk, lányok, kapcsolatok témakörbe tartozik 😄
kuci06
Symbian a nagy támogatottság miatt 😊

#7 "Elkurvult a SE!"
Sajnos egyet kell értenem veled... ezer éve SE-im vannak, de a mostani w910-embõl már elegem van, 4szer volt szervízben, de már megint szarakodik.
Le akarom cserélni, nézegetem a telókat...basszus, a SE-k között alig találni valami értelmeset... kiadják 50-szer ugyanazt a típust más-más burkolat alatt.
Ami tényleg kicsit újszerûbb, az meg 150 pénzért megy.

Ofkóz a konkurencia még azokat is oda-vissza veri.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

BB7
Elkurvult a SE!
Idáig csak Ericcsonok voltak szívesen a zsebembe, most meg a jelenlegi SE palettából semmi se tetszetõs!
X10-en még gondolkodtam... de elvetettem az öteltet, mert már nagyon kéne egy új phone, és az ki tudja, mikor fog jönni!
Egy HTC Hero-ra gyûjtök

De nem értem a SE mit várt az X2-tõl!
Kicsi kijelzõ, elavult kezelõfelület, bugyuta struktúra, rossz op.rendszer választás! -.-
Androidban a jövõ!
n3whous3
elolvastad egyáltalán a cikket?

A termék megjelenése az eXpansys elõrendelési információi szerint és az elsõ hírek szerint 2010 januárjára várható, így egy kicsit megint lemaradhat a Sony Ericsson, hiszen a Windows Mobile 6.5 operációs rendszer és az ezzel szerelt modellek már októbertõl elérhetõk lesznek.

púúúúú

n3whous3
symbian is fos, android rulez lesz

púúúúú

geri777
valaki tudja mikor jelenik meg és t-mobilnál kapható lesz e ?

5c0rp330n
mennek is, lasd: x10.
wm-es fosokat meg lehet ignoralni.

kuci06
windows mobile 😞

nem értem miért erõlteti annyira az SE ezt az oprendszert
az X1-gyel csúnyán megszívták...

Symbian, Android vonalon kellene továbbmenniük

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

geri777

Az Xperia X2 fõbb mûszaki jellemzõi:

* Hálózat: GSM 850/900/1800/1900 MHz, UMTS 900/1900/2100 MHz,
* Adat: EDGE class 10, HSDPA, 7.2 Mbps; HSUPA, 2 Mbps
* Külalak/Billentyûzet: Kihúzható QWERTY billentyûzetes érintõképernyõs telefon
* Méretek: 110 x 54 x 16 mm, 155 gramm
* Kijelzõ: 3.2" TFT rezisztív kijelzõ, 800 x 480 pix felbontással
* Processzor: Qualcomm MSM 7200 528 MHz
* Operációs r.: Microsoft Windows Mobile 6.5 Professional
* Memória: 256 MB RAM, 512 MB ROM,
* Bõvíthetõség: microSD card slot
* Kamera: 8-megapixels autofókuszos kamera, LED flash, touch focus, geotagging, arcfelismerés, képstabilizátor, Intelligens kontraszt, Videó: WVGA@30fps
* Komm. kapcsolatok: Wi-Fi, Bluetooth 2.1 (A2DP is), GPS vevõ A-GPS
* Csatlakozók: microUSB port, 3.5mm audio jack, TV-out
* Egyéb extra: optikai trackpad, gyorsulásérzékelõ, XviD videó támogatás
* Akkumulátor: Cserélhetõ, 1500 mAh Li-Po

teszt