Misfits (E4)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
nem kellett volna bántani...
Simonnak legalább lehetett volna annyi esze... vagy Alisha -nak

no mind1, ezen nem fogok fennakadni... 😊 nem ez az elsõ "superhero" film/sorozat ahol az írók elfelejtik használni a képességeket 😊

Bazinga!

Sir Quno Jedi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem akarták eleve bántani, csak hagyja õket békén. A srác magát nyiratta ki direkt. Meg nem tom felûnt-e, de egyikük sem egy észkombájn, vagy nagy stratéga/taktikus, ezért is "misfits" a sorozat címe, merthogy õk a társadalom szemete/legalja, a selejtesek, mind elcseszett gyerekkorral/családdal és élettel. Épp ezért jó a sorozat, mert 1xû senkik valós problémáiról szól "vicces" formában.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

precision
egy valamit nem értek...

ha tudják hogy a képregényes srác a rajzaival manipulálni tudja õket, akkor miért nem tettek valamit ellene? nem is kellett volna megölni, csak leütni, elvinni a "díler" archoz, aki elveszi a képességét, és annyi

idióták!

Bazinga!

Sir Quno Jedi
Jaja nácik meg minden ami kell. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Jim Morrison
holnapit várom már nagyon trailer alapján igencsak ütõs lesz 😄 de szerint ez a 3. sem volt rossz.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

N o N a m e
most néztem meg a részeket egymás után.. a fuckin rocket scientist-en még mindig röhögök 😊))
Rudy jópofa, engem a Simon-os szál nem érdekel egyáltalán, ez a 3. rész elég uncsi volt.
Jim Morrison
most hogy iigy mondod egy picit.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

rooney8
csak számomra hasonlít rudy berbatovra? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

halihóó..valaki nemtudja mikor lessz az s3ep3-hoz felirat ? nézegettem lalee twitter-jét , de nemirt semmi infót arról hogy elkezdte-e már fordítani az epizódot.

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

Jim Morrison
nem volt de ez rossz rész.
Megnéztem a kövi rész beharangozoját és azt kell mondjam...:

Kurvajó lesz az fix már elnézést 😄

shaba23
Kérem vissza nétönt!
rooney8
nekem ez a rész kicsit unalmasabb volt mint az elsõ, biztos azért mert most nem rudy és az alakításai voltak a fõszerepben 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

ronihun
király volt az új rész, Emma tényleg nagyon szép lány 😊
jó hír hogy a sorozat simán megy Nathan nélkül is, Rudy a kötelezõ hülyét nagyon jól játssza, ahányszor színen van nevetek már csak azon is amilyen hülye fejeket vág 😄
most meg érdekes a sztori is, meg a karakterek. felülmulja a vártakat, legalábbis nekem biztos

...

Jim Morrison
kocsis jelenet: ANNYIRA TUDTAM HOGY EZ LESZ !!!!44 😄

ronihun
gondolom arra a csajra gondolsz amelyiknek kivillant a feneke amit Rudy annyira szeretett 😊))<#eljen>

...

SzirmosSzisza
Nõk a sorozatban nagyon <#szeret><#szeret>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ronihun
nekem nem tûnt fel, ennyire nem figyeltem meg emlékeztem, de érdekes

...

Freddycom
Tosszátok meg, ez egy jó sorozat. 😄
Ledaráltam most hétvégén a részeket. Kurva szobatársam mondta, h Nathan már nem lesz a S3-ban, de azt nem mondta h miért nem. A mozzarellás agy résznél azt hittem, h oké, ezért, aztán tessék, mégse. 😄

Vissza ugyan nem olvastam, de feltûnt nektek, h ugyan az a madaras tetkó volt Nathan testvérének a nyakán, mint Rudy kezén?

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

rooney8
nem volt ez rossz gyerekek 😄
ez az új csávó jónak tûnik, hasonlít nathan-re, sztem nem lesz probléma 😄

ronihun
szerintem nézhetõ, sõt talán jó dolog is kisûlhet belõle, ahogy az angol sorozatokból már megszokhattuk, egyetleg problémám az, hogy Rudyn kívûl a többi karakter elég szürke, igaz, hogy eddig Nathan cipelte a hátán a sorozatot, de most, hogy elment nagyon látszik, hogy a többi szereplõ nem valami érdekes, mondjuk lehet csak azért érzem így ,mert még az uj fiut akarják megszerettetni velünk, várom a következõt

...

kommersz
nekem nem igazan jott be,de nem hagyom abba hatha megszokom

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Sir Quno Jedi
jó ez, meglátjuk

kommersz

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

hali. ki fordítja a sorit?

ronihun
nem gondolom így
én kellemesen csalódtam, persze hiányzott az elején Nathan, de meglepõdtem, mert hogy a helyette berakott Rudy nagyon jó karakter, és jó színész is a srác, kenterbe veri a többi szereplõt, akárcsak Nathan tette, nem lesz ugyanaz, de én kiváncsian várom mit hoznak ki belõle, Rudy meg tényleg bejött: "She absolutely loved it up the arse."

...

Jim Morrison
pont most jött le.
remélem nincs igazad :o

fixon
Hát ez nagyon rossz volt[\spoiler]

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

Jim Morrison

E4 Misfits S03E01 WS PDTV XviD DiViSiON
Ezt találtam, de akkor ez sem jó?

kommersz
van es angol felirat is😊

Misfits s03e01.thebox.hannibal.avi

ronihun
tegnap volt az évadnyitó, kiváncsi vagyok rá, nem tudom mikor lesz normális verzió, én még nem találtam

...

Jim Morrison
pont tegnapelõtt néztem imdb n kijött e már az elsõ rész. azt iirja az elsõ 4 részre, hogy 2011október. Akkor van rá esély, hogy ma lesz az évadnyitó ?: )
#154: gyorsan utánanézek miben is játszott 😄

kommersz
A new guy a this is englandbol Woody.Hatalmas szinesznek tartom .

N o N a m e
Jim Morrison
new guy. hmm

ronihun
Azért remélem, valamikor legalább kap még egy részes, vagy legalább egy-két jelenetes mellékszerepet :S

...

stargatelost

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Jim Morrison
nincs fent mashol? leszedtek... 😞

precision
"I'm the new guy"

Hát ennyi. És ezt az idiótát írják ki a sorozatból... 😞
Nem tudják mit csinálnak 😊

Bazinga!

stargatelost
Nathan kiírása webisode:

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Jim Morrison
ja, szerintem megnézam az évad elsõ pár részét, aztán abba is hagyom mert nathan volt a jóarc... a himym pl Barney nelkul lenne szar.

rooney8
<#eljen>
sajnos 😞

kommersz
fura lesz az biztos,mert szerintem misfits=nathan

precision
Én is ledaráltam a két évadot... fasza volt 😊

Nemtom milyen lesz Nathan nélkül, de gyanítom sokkal rosszabb 😞

Bazinga!

precision
"Meg ugye mikor az idöutazos srác(nem jut eszembe a neve) vissza- vagy elõreutazott akkor az akkor jelenbéli önmaga volt, tehát Simon ha visszautazik azzal az erõvel akkor saját maga kellet volna h legyen, nem future simon"

a feka srác nem idõutazó a szó klasszikus értelmében, õ "visszatekeri" az idõt, Simon pedig ugrik benne, és gyanítom nem csak visszafelé tud majd, hanem elõre is

Bazinga!

Jim Morrison
mar vagy egy honapja vagy ketto, hogy en is ledaraltam a sorozatot, es szerintem is kurvanagy 😄 csak most hogy visszaolvastam, es latom hogy nem ter vissza a Fofoszereplo, kicsit elment a kedvem tole... de remelem jo lesz.

PJack
õ maga volt a sorozat

Pain is inevitable. Suffering is optional.

rooney8
hát ja, õ vitt színt a sorozatba

ronihun
kurva jó, kb nélküle a sorozat szart nem fog érni...

...

rooney8
neee... õ volt a legnagyobb forma :S 😄

ERykk
Beindult a szekér a srác részérõl gondolom.