Szereted?Nembirod elmondani?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tök hülye helyzetben feszengeni, félni, hogy véletlenül leeszed magad (bárkivel elõfordulhat), hagyni, hogy a fiú fizesse az egész számlát (mert hülyén jönne ki, ha nem így lenne), közben lehet, hogy nem is ízlett a kaja... Erõltetett "beszélgetés", majd miután befejeztük, a "na most hova tovább, mi legyen?", közben esetleg lelkifurdalás, ha esetleg én nem akarom folytatni, pedig õ hogy kitett magáért. Kösz, de kösz nem.
Inkább próbáljon meg valami értelmes programot kitalálni, amit mind a ketten élveznek és el tudják magukat engedni közben. Ha annyira szereti a másikat az ember, akkor biztosan legalább halvány sejtése van arról, hogy mit is szeret csinálni.
Xbox Live gamertag: kilencnad
"Ejj bazeg ne azt mond neki hogy szeretlek mert az ugy tök hülyén néz ki hanem azt hogy tetcel geci kö kola" ez vmi ujabb verzió, de tök égö nem, csakmert még ezt nem hallottam 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
zárható
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ezt mégis hogy a faszomba csinálod?
14 éves vagy ember nem 64, hogy megszokásból maradsz ott...
Istenem, mi lesz a következõ lépés? A csecsemõk pelenka helyett tampont követelnek, hogy felnõttebbnek nézzenek ki vagy mi a fasz?
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Viszont itt van nektek egy gyönyörû szerelmes vers.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
やられたらやり返す。倍返しだ!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Mondjuk ha nemrég múltál 14 a kreítésszaggató helyett inkább írj levelet, játssz titkos hódolót.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
majd lesz olyan akinek szintén tetszik és õ majd el is mondja, és akkor neked már úgyse kell.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Hát én pont most élem eme picifiúkoromat, és 1,5 évet vártam a dolog elmondásával, de persze ez látszik, meg mindenki sejtette, tudta, hogy mit érzek csak pár emberke számára kimondani nehéz (ilyen volnék én is)
Amúgy tapasztalatból mondom, hogy pofára esésnél az sokkal szarabb, ha nem tudja meg a fél, és sosem tudod meg mi lehetett volna belõle. Az életben pár pofont muszáj elviselni, mert azok formálnak, meg azokból tanulsz a legtöbbet.
Azt meg ne várd, hogy itt megoldják neked ezt, mert ahány ember annyi féle kapcsolat és 3 sor alapján biztos nem fogjuk tudni milyen a tied.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Amúgy egyszer mikor épp búcsúztok, mondd neki minden átmenet nélkül, tök normál hangsúllyal: "szeretlek". Ezzel beleteszed a bogarat a fülébe, ha még nem lenne ott. Másnap este hívd el randizni. Ott mindenképp a tudtodra fogja hozni a döntését.
Kötelezõ rád nézve: fogadd el azt, bármi is legyen. Visszavonhatatlan. És csak lazán, természetesen mindent.
glhf <#vigyor0>#vigyor0>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S