Xbox 360 és PC közti Multy

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
ez igaz, ha hibákat akarunk keresni benne, de ez számomra nem nagy újdonság, ígyis van heck bõven külön-külön is....😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

drogosgeci
mert pc-n széthekkelnék a játékot, és tönkretenné a boxos többség játékálményét.

DarkSector
kurvára nem értem hogy pl game for windows live-on miért nem lehet végre összenyitni x360 meg pc-t.
van már bill+egér, meg joy is mindegyikbe, mégis basznak megoldani, pedig miet dobna az eladásokon....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Neme.
Remélem, a témayndytó nem követett el harakyryt. 😊

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

multyzik még valaky ??

fotográfik kolomp edisön :D

jeee feléledt a totyik!!

jajja rúterrólmegy a multy!

koryne
Elég zavaros a kérdés... Arra vagy kíváncsi, hogy boxon van-e online multi (multy)? Mert akkor a válasz igen!

Xbox Live gamertag: kilencnad

van olyan hogy veszel xboxot és ha rúterrõl megy a net azon keresztül tudj online lenni bármilyen játékon?

Terensz
Kihalt a topig, ráadásul a banner sem került a helyére. Zárható <#rinya><#rinya><#rinya>

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Terensz
Multyat!!44444

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Golyo69
Xlink kai ismeritek? 😄

ezzel lehet nyomni live nélkül online jétkot még akkor is ha Bannolva vagy%
én tegnap olvasgattam errõl elõsör...ma meg is csinéltam és tényleg mûxik 😄😄:
ajánlom mindenkinek!
Ez olyan mint PC-én a hamachi és csak azzokkal a játékokkal lehet nyomni amiben van System Link....tehát pl COD MW2, Dirt stb...ma codoztunk és kb 8-9 en voltunk de naon jó volt 😄😄
azért ide írom mert itt végülis egy Hálózatot kell létrehozni a gép és a boxod között és megosztani a netet és így tud csatlakozni a gépen keresztül a boxod 😄: és így létrejön a MULTY 😄😄
de viccet félre téve akinek nincs Live-ja az jöjjön erre a progira és próbálja ki 😄 megéri 😄

csak még naon kevesen használják nálunk de azért mindig vannak 😄😄

M is az az Xlink Kai és hogy kell beállítani!!

GGMU

renegade02
ygen

te ys globalyzácyjó ellenes vagy? 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

király kommentek vannak: "utáltam a konzolt karácsonykor viszont vettem egy xboxot"
kicsit mazochista az arc😊

renegade02
Adózzanak a multyk!

renegade02
Elírtad. köztY

Sippie
õõõ a Pécés ingyenes <#beka2>
BaLeeX

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

APB-ben nem lesz ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Adi
Ufff... ez nagyon fáradt!!<#idiota><#idiota><#banplz><#banplz>

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

MultYzunk nyakló nélkül 😄DDDD
tommygear
MIVAN MULTYSOK?
Bence94
csakys LYVAL ellátott játékkal lehet azon belül ys amelyikben van crossplatform.sajnos kevés ylyen játék van.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

stevenson1988
hát erõsen kétlem

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

sambauer
tehát a TDU-val még véletlenül se lehet pc és xbox közt tolni ? (valahol meséltek ilyet)

Turn Me On Dead Man

stevenson1988
X360 és PC közötti multiplayer a következõ játékokban van:
Shadowrun
Universe at War: Earth Assault
Lost Planet: Extreme Condition Colonies Edition

a többiben el van szeparálva a konzolos társaság és a pc-s társaság multiplayer terén, tehát még a gears of war-al se tudsz úgy multiplayer-ezni pc-n, hogy az ellenfeled egy xbox elõtt ülljön (mondjuk ennél a játéknál gyanítom a coop-ra való kihegyezés miatt és a pc-s plussz tartalom miatt van ez)

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

ajem kisa
Én ma megvettem a dirt 2-t pc-re, és játék közben adogatja a G-t, amit a boxon ad, és a boxos profilomhoz hozzáadta a "G"-ket! Nemrég probáltam online is, de még kevesen voltunk, és nemtudom, hogy pc-x360 megy-e igy live-on...
Ha valakinek esetleg eredeti a 360-ra a Dirt2, akkor irjon rám pliz, és felvesszük egymást, és ugy csatlakozunk egy szerora, hogy közben én pc-n..
Elvileg mûxik!

Doom 4
Nem csak az FPS ekben nYernénk hanem a TPS ek egY részében is pl Gyears of War. Sztem lyegalábbis

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

snowkid16
Gyerekek, myjez a dohánjfüggõség?

pxxl
<#idiota><#hehe><#nevetes2>

All hail the double x!

most nézem még a cygaretta zájegy ys át van y'rva! 😄DD

gazgoblin
LÁL

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

<#idiota>
<#eljen><#taps><#worship><#integet2><#nezze><#nevetes2>

pxxl

All hail the double x!

e közé kell a MULITIT!

pxxl
pazzeg 😄 pedig az elején még tervben volt...nah akkor

All hail the double x!

Metalmilitiakid
na még legyen multYfYlter és már jó is 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

pxxl
<#ejnye1><#ejnye1>

<#nezze>

All hail the double x!

áhh ez szar, legalább 3 helyen el van írva... :S

Tinman
Bannyerba':

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

pxxl
OMG szótárad lenne inkább nem ikszboxod.

All hail the double x!

Roger6
Most my a bay a multy szóval? My?<#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

A Shadowrun játékban tudnak játszani a pc-sek és a x-box-osok egymás ellen

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

naaaa, senki nem multy-zyk???
+fav bakkeeer

szerintem az helyesen LYVE nem? 😄

stp4trick
fellõtted, de még nem esett le senkinek

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

GregSB
Na és a multyozásnak van köze a mutyizáshoz?

ahhh beszarokkkKK nagyonLYó a téma gyerekek - lenyomlYuk a pécéseket, a multI a núboké mimá mulTYba toljjukk

wantonly
<#wilting><#wilting><#wilting>
Oldal 1 / 2Következő →