mit tegyek?

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
EZITTENAZEZSGÉMAAAÓNIKASHÓÓÓÓ

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

gratulálok norbi 😄

norbi2fraktal
óóó rosszul olvastamD😄😄:

mit egyek? <#mf1>

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Hát köszönöm a segítõ válaszokat aspyrin az ötlet nem rossz😄 sadista két felsorolt verziód közül a második az igaz ha az elsõ lenne akkor el sem kezdtem volna ezt az egészet

nálam a 2. volt...
és igen...tényleg vannak ilyen hülyék h a nyomorék párjukat választják,akiket szidnak állandóan...a normális helyett

aki több fát tart a tûzbe...azt közéjük kell dobni...égjen 😄
(soha többet olyat, akinek van vkije)

Sadist
Szokj hozzá, lesz még pár ilyen az életben, ha csak nem halsz meg fiatalon. Csajok ebben alapból profik, hogy bármiféle ok, indok, vagy logika nélkül kicsesszenek a másikkal.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

SötétBarom
Hehe, minden csajom valakinek a nõje volt az elején. ^^

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Sadist
2 verzió:
1. Hazudozol és nem is bántál jól vele, ezért választotta végül a másik pasit.
2. Tényleg rendes voltál vele, viszont a csaj telibeszarja a figyelmet és a törõdést. Ha ilyen igénytelen, akkor vigye akinek van hozzá gusztusa, fölösleges foglalkozni vele.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Szereted a whiskyt? Sokat segíthet. 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Terensz
Felejtsd el.

A lány akciója akkora pofont adott a kapcsolatotoknak, hogy normálisan már soha nem tudna mûködni, akkor sem, ha késõbb esetleg õ visszajönne.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

TommyC
Mindenesetre ezek után nekem elegem lett e nõkbõl.
Szóval, aki saját nyomorából nem hajlandó kimászni, az ne is várjon el semmit.

Nekem kb úgy volt, hogy mivel szaktársak vagyunk, nagyon sokat voltunk együtt, mesélte, hogy sosem mennek jól a dolgok, és úgy vágyik "valami igazira"... tavasszal lassan összejöttünk, de úgy, hogy neki még mindig megvolt a srác, és ezt én nagyon nem bírtam így, ezért lassan elkezdtem feszegetni, hogy azért választani kéne, gondoltam amúgy is egyértelmû a helyzet...
húzta az egészet vagy két hónapig kettõnk között, a srác nem akart leakadni róla, elkezdett teperni, annak ellenére, hogy a lány elárulta, hogy megcsalta velem...
Aztán nyáron odajutottunk, hogy akkor velem vége, mert a srácot nem tudta otthagyni...

szóval errõl ennyit, belekavart a szarába és ott is hagyott, csak gratulálni tudok neki...

dixitque deus fiat lux

Nem gyerek vagy már. 18 év felett vagy, nehogy már egy csaj miatt összetörjél lelkileg. Mégha többéves házasságod ment volna tönkre és ide írnál azt megérteném.

VRSDM
egy tirpa rím jut errõl eszembe
" veled terveztem a jövõmet, de úgy látszik, hogy nem szereted hogy ha veled törõdnek "

u dont have to listen anybody else but me

de szerintem ez akkor is szemétség 4 hónapon kersztül kihasználni valakit visszaélni a jóindulatával és utánna meg elhajítani

0Fritz0
<#eljen>
Ennyi, zárható a topic. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

az a helyzet...h itt nem azt fogod "hallani", amit szeretnél...hanem az igazat...

0Fritz0
Ez elég egyoldalúnak tûnik.
A csaj kipróbálta mindkét verziót és...
Hagyd a fenébe.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Idõvel - Tõled függ, hogy mennyi alatt - el fogod felejteni.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

bocsi tom235 lehet neked ez hülyeség meg sok embernek de az ilyet mindenki másképp éli meg

dartonita
Eszkoz voltal arra hogy ujra beleszeressen a baratjaba.Csak egy ujabb lotyo.Keress masikat.
Meg valami himnemut akivel pialas kozben kidumaljatok magatokat.Ide irni tobb mint veszelyes.

Vaxi
ez kényes helyzet nagyon, viszont nem tehetsz semmit.
talán ha beszélsz a csajjal, de nem látom annak sem sok értelmét, max. magadra haragíthatod õt is, meg a hapsiját is.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Majd elmúlik.
Én is voltam hasonló cipõben. Mondjuk nem tudom mi a különbség...mert nem tudok kb. semmit a ti esetetekrõl. Én egy életre megtanultam, hogy olyannal nem szabad kezdeni, aki már "másé". Sajnos ez nem az utolsókból elsõk játék.

Ezért topicot nyitni <#szomoru2>.

TommyC
ejj pajtás,

tökéletesen ebbe a helyzetbe kerültem én is a nyár elõtt..........................

dixitque deus fiat lux

Igazatot van de akkor is szeretem

A legjobb amit tehetsz, hogy beletörõdsz. Lezárod magadban a dolgot. Elfelejted. Tovább lépsz.

Vaxi
Hát ezzel sajnos semmit nem tudsz tenni.
Ha a csaj a másik srácot válaszotta, akkor nem lehet vele mit kezdeni.
Végül is mégis csak az õ döntése volt, és ha azt választja, hogy fosnak a fejére, akkor egészségére. =(

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Azért nyitottam egy uj témát mert ugy éreztem hogy sehova nem passzol az én gondom. Szeretném kikérni a véleményeteket a gondom a következõ lenne: Nyáron megismerkedtem egy csajjal akinek volt barátja. Állandó veszekedésük mellett semilyen törõdést nem kapott tõle. Szerintem minden csaj vágyik arra hogy törõdjenek vele " tõlem ezt megkapta ". A gond az lenne hogy kiderült ez az egész megcsalásos dolog és most mégis õt választotta helyettem. Szerintetek mit tehetnék? A legnagyobb gond hogy közben beleszerettem.

← ElőzőOldal 4 / 4