mit tegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
mit egyek? <#mf1>#mf1>
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
és igen...tényleg vannak ilyen hülyék h a nyomorék párjukat választják,akiket szidnak állandóan...a normális helyett
aki több fát tart a tûzbe...azt közéjük kell dobni...égjen 😄
(soha többet olyat, akinek van vkije)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
1. Hazudozol és nem is bántál jól vele, ezért választotta végül a másik pasit.
2. Tényleg rendes voltál vele, viszont a csaj telibeszarja a figyelmet és a törõdést. Ha ilyen igénytelen, akkor vigye akinek van hozzá gusztusa, fölösleges foglalkozni vele.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A lány akciója akkora pofont adott a kapcsolatotoknak, hogy normálisan már soha nem tudna mûködni, akkor sem, ha késõbb esetleg õ visszajönne.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Szóval, aki saját nyomorából nem hajlandó kimászni, az ne is várjon el semmit.
Nekem kb úgy volt, hogy mivel szaktársak vagyunk, nagyon sokat voltunk együtt, mesélte, hogy sosem mennek jól a dolgok, és úgy vágyik "valami igazira"... tavasszal lassan összejöttünk, de úgy, hogy neki még mindig megvolt a srác, és ezt én nagyon nem bírtam így, ezért lassan elkezdtem feszegetni, hogy azért választani kéne, gondoltam amúgy is egyértelmû a helyzet...
húzta az egészet vagy két hónapig kettõnk között, a srác nem akart leakadni róla, elkezdett teperni, annak ellenére, hogy a lány elárulta, hogy megcsalta velem...
Aztán nyáron odajutottunk, hogy akkor velem vége, mert a srácot nem tudta otthagyni...
szóval errõl ennyit, belekavart a szarába és ott is hagyott, csak gratulálni tudok neki...
dixitque deus fiat lux
" veled terveztem a jövõmet, de úgy látszik, hogy nem szereted hogy ha veled törõdnek "
u dont have to listen anybody else but me
Ennyi, zárható a topic. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A csaj kipróbálta mindkét verziót és...
Hagyd a fenébe.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Meg valami himnemut akivel pialas kozben kidumaljatok magatokat.Ide irni tobb mint veszelyes.
talán ha beszélsz a csajjal, de nem látom annak sem sok értelmét, max. magadra haragíthatod õt is, meg a hapsiját is.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Én is voltam hasonló cipõben. Mondjuk nem tudom mi a különbség...mert nem tudok kb. semmit a ti esetetekrõl. Én egy életre megtanultam, hogy olyannal nem szabad kezdeni, aki már "másé". Sajnos ez nem az utolsókból elsõk játék.
tökéletesen ebbe a helyzetbe kerültem én is a nyár elõtt..........................
dixitque deus fiat lux
Ha a csaj a másik srácot válaszotta, akkor nem lehet vele mit kezdeni.
Végül is mégis csak az õ döntése volt, és ha azt választja, hogy fosnak a fejére, akkor egészségére. =(
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.