MinDigTV

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

laci 700
Set-top box... de írta is elõtte egy sorral.
Ha a TV-d támogatja az MPEG4, MPEG2 formátumot akkor ez sem kell!
(Magyarországon csak MPEG4-es adás lesz ezért nem érdemes MPEG2-es TV-t venni)

Terensz
Attól, hogy leáll az analóg adás, még nem kell, hogy 16:9-ben sugározzanak.

Amúgy ma ugyanaz van mindegyiknél, akár upc digitális, akár iptv, van kb 40-50 csatornád, ami 4:3-ban jön, DE ha rászánsz + 2-5 ezret, akkor kapsz még kb 4-8 HD csatornát.

#1: Az a 30 ezer meg szabad tudnunk, hogy micsoda? Mert az úgy elég kemény így lassan 2010-ben <#wilting>

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

pxxl
kereskedelmi adók egylátalán nem adnak még. az M1, M2, duna tv meg még valami <#fejvakaras> ami ad HD-t, de az se mindig hd, csak felnyomják 16:9-re, aztán örülsz 😄

All hail the double x!

pxxl
2012-ben leáll az analóg adás, kénytelenek lesznek átállni 😊

All hail the double x!

Totti5
majd 10 év múlva...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

akyyy
Szerintem a kereskedelmi adók nem igazán adnak 16:9-be, meg rendes Hd-be anyagot, pedig lassan eljöhetne már az ideje:S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

PLackó
Igen,ez a probléma hogy a honlapjukról egyáltalán nem derül ki 😞
Az oké,hogy sok digit kifutna,viszont a diginek a minõsége síkképernyõs TV-n..
Esetleg a T-home IPTV-je 16:9-ben adja az anyagot? Vagy ott is csak a HD-ket?

LaszloLedzenyi
parabola?<#ravasz1>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

pxxl
márha van feléd digi tv...

All hail the double x!

LaszloLedzenyi
azért 30 e forintból közel másfél évig van digitv-d 4x csatornával nem pedig 7 csatornával

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

pxxl
gondolom csak a HD jelzésüek 16:9esek, de majd kiderül ha valaki megmondja. a honlapjukról semmi több infó nicns :S

All hail the double x!

PLackó
Üdvözletem.
Van már valakinek tapasztalata ezzel a szolgáltatással, ruháztatok már be set-top boxra?
Megéri rákölteni 30 000 Forintot?

Az lenne még a kérdésem, hogy mind a 6-7 fogható tvcsatorna 16:9-es méretarányban sugároz,vagy csak a HD-k? (tehát tv2-rtl marad ugyan ugy 4:3-as?)

Remélem valaki tud egy kicsit mesélni 😊

(Nem találtam ilyen témát egyik keresõszóval sem, ha mégis van sorry.)

← ElőzőOldal 3 / 3