sony ericsson satio
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
szerinted...mi napi ~450 telefont javítunk (SE márkaszerviz)
egyedül a K800 ér valamit, mert az tényleg jó, tudom mit beszélek, az összes típus megfordult már a kezemben, kivéve az Xperia X2-es. Már az X10-est is láttam és ki is próbáltam, nem beszélve az semmire sem jó X5-rõl.
De nem hiszem, hogy bírják már tartani az iramot!
Nem szeretnék Symbian-os telefont venni, mert nem látok benne jövõt!
Ha most nem szart volna be a K800i-m, nem is gondolkoznék új telefonon! De elkezdtem gondolkodni, s beleszerettem a Hero-ba!
Android-ban a jövõ! <3
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Na már most a Decemberi PC Guru és GameStar is tartalmazott egy cikket a telefonról, eldugva a Hardware rovatban!
Mindkét újság cikke, szinte pontról-pontra megegyezett, szánalmas, amit a SE marketingnek nevez!
Írom ezt Õs SE Fan-ként! De nem kell félni, már ebben a hónapban váltok!
Csak eddig nem mertem mondani hátha valaki megsértõdic <#ravasz1>#ravasz1>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
"..a Sony Ericssonnál valószínûleg senki nincs tisztában az angol szlenggel; a masina ugyanis pár hónappal ezelõttig még Idou néven futott, amit ugyan lehet, hogy idúnak kell ejteni és japánul jelent valamit, de az emberek többségének inkább az I do you szóhármast juttatta az eszébe, aminek pontos jelentése nem tûri a nyomdafestéket, finoman leírva viszont körülbelül ennyit jelent: szexuális tevékenységet fogok veled folytatni. Persze ezt kicsit vulgárisabban, egy igekötõvel ellátott kilenc betûs szóval is ki lehet fejezni — nagyjából az az Idou pontos fordítása.
Nagy nehezen a gyártó is felfogta, hogy ilyen néven telefont piacra dobni nem lehet, átkeresztelték hát Satiora, csak így, kódszám nélkül — a telefon egyébként U1-ként azonosítja magát. A Satio angol jelentése egyébként "I satisfy", tehát "kielégítek", szintén nem az igazi, de ezt legalább már nem csak szexuális értelemben lehet venni..."
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
WIFI-je egyenlõ volt a szarral, ha kapcsolódott lassú volt, de az akksit 1 óra alatt merítette.
Ezek biztos jobbak már <#vigyor5>#vigyor5>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Nokia rulez:]
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Eddig is SE telefonjaim voltak, most is egy K800i tulajdonosa vagyok és meg vagyok vele elégedve... 😊
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
szép, jó nagy kijelzõje van, meg a 12 Mpixel kamera is csábító, de már 2 Satio jött vissza a szervizbe, hogy szar...lefagy, lassú, bluetooth nem mûködik, hiába...SonyEricsson
Amúgy vennék ilyet, talán majd ha olcsóbb lesz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Mindenki ossza meg a véleményét a telefonal kapcsolatba...
teszt
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD