sony ericsson satio

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benny04
Pureness, így már ismerõs 😉

whiskeyman
X5 vagy Xperia Pureness, van videó róla a youtube-on is

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

Benny04
am az x10 androidos 😄

Benny04
x5? az milyen?

whiskeyman
"a sony ericsson név garancia a minõségre" 😄DDDDDDDDDDDDDDD

szerinted...mi napi ~450 telefont javítunk (SE márkaszerviz)
egyedül a K800 ér valamit, mert az tényleg jó, tudom mit beszélek, az összes típus megfordult már a kezemben, kivéve az Xperia X2-es. Már az X10-est is láttam és ki is próbáltam, nem beszélve az semmire sem jó X5-rõl.

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

BB7
Nem azt mondom, hogy a SE nem csinált jó telefonokat, mert a legjobbakat csinálta! A legmegbízhatóbb telefonmárka a SE volt, nem egy régebbi típus volt már a kezemben, s szerettem mind egy szálig!
De nem hiszem, hogy bírják már tartani az iramot!
Nem szeretnék Symbian-os telefont venni, mert nem látok benne jövõt!
Ha most nem szart volna be a K800i-m, nem is gondolkoznék új telefonon! De elkezdtem gondolkodni, s beleszerettem a Hero-ba!
Android-ban a jövõ! <3
Benny04
jó.

havernál mind2 teló egy hétig bírta azt behaltak.. XD

SrAta
1000* inkább egy LG KM900 Arena mint ez vagy egy samsung omnia

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Benny04
és már nem leszel se fan? <#sir>

BB7
Lehet, csak én vettem észre, elég sok magazint/újságot olvasok!
Na már most a Decemberi PC Guru és GameStar is tartalmazott egy cikket a telefonról, eldugva a Hardware rovatban!
Mindkét újság cikke, szinte pontról-pontra megegyezett, szánalmas, amit a SE marketingnek nevez!

Írom ezt Õs SE Fan-ként! De nem kell félni, már ebben a hónapban váltok!
SigS
Magyarul meg "szatyor" ...
Csak eddig nem mertem mondani hátha valaki megsértõdic <#ravasz1>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Benny04
megcsinállak.

a neve hatalmas fail az tuti.. 😄

"..a Sony Ericssonnál valószínûleg senki nincs tisztában az angol szlenggel; a masina ugyanis pár hónappal ezelõttig még Idou néven futott, amit ugyan lehet, hogy idúnak kell ejteni és japánul jelent valamit, de az emberek többségének inkább az I do you szóhármast juttatta az eszébe, aminek pontos jelentése nem tûri a nyomdafestéket, finoman leírva viszont körülbelül ennyit jelent: szexuális tevékenységet fogok veled folytatni. Persze ezt kicsit vulgárisabban, egy igekötõvel ellátott kilenc betûs szóval is ki lehet fejezni — nagyjából az az Idou pontos fordítása.

Nagy nehezen a gyártó is felfogta, hogy ilyen néven telefont piacra dobni nem lehet, átkeresztelték hát Satiora, csak így, kódszám nélkül — a telefon egyébként U1-ként azonosítja magát. A Satio angol jelentése egyébként "I satisfy", tehát "kielégítek", szintén nem az igazi, de ezt legalább már nem csak szexuális értelemben lehet venni..."

pxxl
...se venném meg...

All hail the double x!

gyönyörû,zseniális belsõ,a sony ericsson név garancia a minõségre,12 megapixeles kamera,gyakorlatilag zsebszámítógép,hihhetetlen okos,akárki akármit mondd,ha az SE elkezd megbízható okostelókat gyártani,akkor világverõk lesznek a modelljei 😊 karácsonyi pénzt félreteszem,nyárig még melózok úgyis,és remélem nyáron kezembe vehetem ezt a szépséget 😊)

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Matthew Baker
ha lenne pénzem...

Új logó by: berczely (Y)

geri777
Már kijött a legújabb frissítés ami megoldotta ezeket a problémákat és gyorsabb is lett tõle 😊

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Hecker007
azért a nokiák között is elég sok szar akad

a nokiát azért nem szeretem, mert hülyének nézi a usert...
SigS
Nekem P1-esem volt, de eléggé lassú. Pláne mikor pár progit feltettem rá.
WIFI-je egyenlõ volt a szarral, ha kapcsolódott lassú volt, de az akksit 1 óra alatt merítette.
Ezek biztos jobbak már <#vigyor5>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

stp4trick
szervizelési kimutatást láttál már életedben?

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

solo
SE = SZAR.
Nokia rulez:]

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Nincs ilyen telefonom, de jövõre szívesen beruháznék egy ilyenre... +fav

Eddig is SE telefonjaim voltak, most is egy K800i tulajdonosa vagyok és meg vagyok vele elégedve... 😊
Legend Killer
szép 😄. ez má biztos tud 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Benny04
Már van topikja... csak Idou néven 😉

whiskeyman
remélem nem akarsz venni 😄
szép, jó nagy kijelzõje van, meg a 12 Mpixel kamera is csábító, de már 2 Satio jött vissza a szervizbe, hogy szar...lefagy, lassú, bluetooth nem mûködik, hiába...SonyEricsson

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Narxis
Nem lennék az elsõk között azoknál akik megveszik. Ha jól tudom Angliában már visszahívtak pár SE okostelefont mert olyan instabil, bugos szoftvereik vannak.

Amúgy vennék ilyet, talán majd ha olcsóbb lesz.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

drága 😄
geri777
Kinek mi a véleménye a telefonról ?
Mindenki ossza meg a véleményét a telefonal kapcsolatba...

teszt

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

← ElőzőOldal 2 / 2