Teamspeak 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az miért lehet, hogy megkaptam channel admin jogot De nem tudok se új szobát készíteni, se a meglévõ szobában alszobát nyitni, mert szürke. Ha valakinek van valami ötlete kérem írjon. Elõre is köszönöm!
Sordoran
Valaki megtudná mondani, hol lehet hangminõséget beállítani, hogy mekkora sávszélességet használhasson? TS2-ben még megvolt, TS3-ban nem találom.

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerûbb TeamSpeak szervere

Jakuza001
Kerj a TS3 weboldalan NPO licenszet. Es akkor megkapod szerver szoftvert 512 felhasznalo limittel.
Ha pedig TS3 szervert keresel becsatlakozni, ajanlom figyelmedbe ezt az oldalt: http://ts3list.2x.to/

próba:
Barcelona-Tuzsér H <8-0>
2000--->2100

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

próbálkozz pl. a bitfarm -on , a mi ts-ünk is ott fut , külföldrõl is jó , igaz még ts2 van , de azzal sincs baj , jobb helyeken van support , azonnal javítják , ha gond van , de sose volt. 1 ts szeró bérlés az nem pénz , de ezek az idegenek bejönnek csak úgy , ez nekem pl. nem jön be. ts3 -at most próbáltam , de egy szerveren voltam , nekem a régi is jó volt , de pár hónap és mindenki átáll a 3-asra

http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe

lehet valahol rendelni ts 3 szervert?
kuss
Jakuza001
Nem hat hulyegyerek "A hármasban miért nincs server browser???"
Ha meg olyan szerencsetlen vagy, hogy nem talalsz szerverlistat, akkor azt meg is erdemled.

látom azt se érted mirõl beszélek
Jakuza001
Mar miert ne lenne ? Ugy hivjak Bookmarks.

Zsolek123
Elõfordul hogy kifagy a kliens, viszont 3-ban azonnal hallani a pertnereket.

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Sztem war-nál tökmind1 a hangminõség, csak a gyorsaság számít. De én a 2-essel mennék warozni, páran írták itt h 3 néha kifagy, meg még béta is.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

A hármasban miért nincs server browser???
Ha nem tudok fejbõl szervert és be akarok menni egy ingyenes public magyar szerverre, akkor hogy találom meg?
A kettõben volt. Miért vették ki?
Mert idiotok azért.
ha annyit nem tudsz angolul h options meg connect, akkor szégyelld magad
Zsolek123
Ha visszaolvasod, már készül.

belapeter
Aham.
Köszi.
És magyar menüvel nincs?

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Zsolek123
Ha legjobb hangminõség elérése a fõ cél, akkor a hármast.

belapeter
Hali.
Látom sokan dicsérik,de van pár rossz tulajdosnága is :)

Az lenne a kérdésem,hogy CoD 4-be warokra 5-en használnánk Teamspeakot és meglyik lenne a legjobb hozzá? a kettes vayg a hármas?
E szempontból fontos a hangminõség.
Ti meliyket ajánjátok?

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

fixon
Az aktuális programról kéne beszélgetni, nem pedig itt eltérni a világ phaszára. Amúgy sok jó extra van rajta. Élvezetes.

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

Én csak Xfire-n próbáltam, de egy idõ után ott elment a hang.

Kijött a beta 5, elég sok mindent orvosoltak benne. Lassan közeledünk ahhoz az állapothoz,a mikor már éles felületen is alkalmazható lesz. Senki nem fordítja? :) Mi már haladtunk vele elég szépen.

BB7
Setup 3D Sound!
Nagyon nagy ötlet!

A hangminõség hihetetlen jó!
A pluginokat imádom! Orrba-szájba moddolhatom!
A memória észre se veszi...

Viszont nem egyszer crashelt már el a kliens! :/
fery02
Mi mostanában osztálytársakkal Steam-en keresztül "hangos chat"-elgetünk és meg vagyunk vele elégedve.
Én is használtam Teamspeak-et, de régen volt és így nem tudom összevetni a Steam-el, meg nem is érdekel annyira.

Valaki használja-e még a Steam-et ezek helyett a progik helyett?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Sadist
Akkor téged rútul átvertek.

Hint: Nézd meg a térkében hol van Vietnám, és hasonlítsd össze Japánnal, Oroszországgal és Németországgal.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

V43 1105
Mimár inditottunk egy szerót, tesztelésre (UMF&AxE) ;)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Zsolek123
Nem akarok veled vitatkozni, zárjuk le, bocs.

Szega87
tipikus fórumféreg vagy, továbbra is azt mondom "Olvass vissza, hogy mire válaszoltam"

Pár napja már mi is ismerkedünk vele. Eddig csupa jó dologgal találkoztunk. Személy szerint tetszik, de telebaszták egy rakat, tök felesleges extrával. :D

Zsolek123
Elolvastam, és nem vagyok Dénes.

Viszont nem nagyon illik a képbe hogy egy TS3 topicban idejön valaki, és elkezdi mondani az okoskodó kocka szövegét.

Szega87
mielõtt írogatsz olvasd már el mire válaszolok Dénes fiam! #15

Zsolek123
És mi köze a TS3-hoz te logkocka?

Szega87
hova okoskodsz te ütésérzékelõ? a cod5 vietnamban játszodik és a Treyarch csinalta, a CoD6 jelenben játszodik és az Infinity Ward csinálta.

OFF:
Daemon Tools 4? :) Amúgy ezzel a párbeszéddel pontosan tripla annyi helyet foglalunk az adatbázisban, mint ha az idióta nevû, közel hat éve indított és kihalt "Teamspeaker"- ben folytattuk volna a témát.

ON:
Kérem, hogy aki szívesen segítene a Teamspeak 3 fordításában, az dobjon nekem egy privit. Én már elekezdtem, ezen a linken elérhetõ minden segítség: ts3_translations.zip

Yan
te játékról beszélsz :)
a felh.programoknak nem szokott. szép lenne a MSO sorozat minden tagjáról külön topik, vagy a FF 1-2-3-3,5-... :)

&#165; xfire: kistekila

A TS3 minden tekintetben inkompatibilis a TS2-vel, közük nincs egymáshoz. És igen, a 4,5,6 -nak is külön topikja lesz úgy, ahogy a Resident Evil 5-nek is van.

Akkor legyen majd a 3.1-nek is ? Majd a 4,5,6 nak ? Nanemá ^^
Ám szerver az mindegy neki nem ? (mintha Ventrinél lenne olyan h 3as ventri nem megy 2es szerverre)

Zsolek123
akkor menj át a ventri topicba

Jim Morrison
ventri jobb

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

A Teamspeak 3-nak nincs topikja. Ezzel az erõvel a COD 6-nak se legyen, mert ott az ötös. Habár a CoD 6-nak nagyobb köze van az 5-höz, mint a TS3-nak a TS2-höz. :)

Nincs késleltetés, azonnal hallani a partnereket. A jogosultsági rendszer bonyolult, de ez csak az Adminoknak lehet gond. Amúgy fájlok megosztására is alkalmas.

HTS s3rg1nh00
kérdés,a ts3-nak is megvan a 2 mp késése,mint a 2-nek?akkor nincs túl sok értelme váltani:)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Yan
kicsit rossz helyen, kicsit rosszul írva,
de van itt

&#165; xfire: kistekila

ja bocs, ez is tiltott
az nem a vörös csillag?
Zsolek123
már rám fért egy csere

horogkeresztre nincs ilyen nem az ha ?! dolog ?:D
kastil
:DDD

Vorpal
Nem az ha : ismeretterjesztõ, oktatási, tudományos, mûvészeti célból vagy a történelem, illetve a jelenkor eseményeirõl szóló tájékoztatás céljából van használva.

És itt ez áll fenn - az avatar mûvészeti cél.

- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...

a sarlókalapács tiltott jelkép <#banplz>

Rage47
mumble jobb