Teamspeak 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nem tudok se új szobát készíteni, se a meglévõ szobában alszobát nyitni, mert szürke. Ha valakinek van valami ötlete kérem írjon. Elõre is köszönöm!Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerûbb TeamSpeak szervere
Ha pedig TS3 szervert keresel becsatlakozni, ajanlom figyelmedbe ezt az oldalt: http://ts3list.2x.to/
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe
Ha meg olyan szerencsetlen vagy, hogy nem talalsz szerverlistat, akkor azt meg is erdemled.
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ha nem tudok fejbõl szervert és be akarok menni egy ingyenes public magyar szerverre, akkor hogy találom meg?
A kettõben volt. Miért vették ki?
Mert idiotok azért.
Köszi.
És magyar menüvel nincs?
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Látom sokan dicsérik,de van pár rossz tulajdosnága is :)
Az lenne a kérdésem,hogy CoD 4-be warokra 5-en használnánk Teamspeakot és meglyik lenne a legjobb hozzá? a kettes vayg a hármas?
E szempontból fontos a hangminõség.
Ti meliyket ajánjátok?
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
Nagyon nagy ötlet!
A hangminõség hihetetlen jó!
A pluginokat imádom! Orrba-szájba moddolhatom!
A memória észre se veszi...
Viszont nem egyszer crashelt már el a kliens! :/
Én is használtam Teamspeak-et, de régen volt és így nem tudom összevetni a Steam-el, meg nem is érdekel annyira.
Valaki használja-e még a Steam-et ezek helyett a progik helyett?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Hint: Nézd meg a térkében hol van Vietnám, és hasonlítsd össze Japánnal, Oroszországgal és Németországgal.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Viszont nem nagyon illik a képbe hogy egy TS3 topicban idejön valaki, és elkezdi mondani az okoskodó kocka szövegét.
Daemon Tools 4? :) Amúgy ezzel a párbeszéddel pontosan tripla annyi helyet foglalunk az adatbázisban, mint ha az idióta nevû, közel hat éve indított és kihalt "Teamspeaker"- ben folytattuk volna a témát.
ON:
Kérem, hogy aki szívesen segítene a Teamspeak 3 fordításában, az dobjon nekem egy privit. Én már elekezdtem, ezen a linken elérhetõ minden segítség: ts3_translations.zip
a felh.programoknak nem szokott. szép lenne a MSO sorozat minden tagjáról külön topik, vagy a FF 1-2-3-3,5-... :)
¥ xfire: kistekila
Ám szerver az mindegy neki nem ? (mintha Ventrinél lenne olyan h 3as ventri nem megy 2es szerverre)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nincs késleltetés, azonnal hallani a partnereket. A jogosultsági rendszer bonyolult, de ez csak az Adminoknak lehet gond. Amúgy fájlok megosztására is alkalmas.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
És itt ez áll fenn - az avatar mûvészeti cél.
- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...