Enter Shikari

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leho94
yooo

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

tigeroo
gercse
Most SZigeten nem voltak rosszak, egészen sokan megnéztük õket Mika helyett, ezt meg is köszönték 😄

még eldivatkodnak meg elpózerkednek egy kis ideig aztán mennek õk is a levesbe, én is láttam már élõben, egynek elment, viszont nem hiszem, hogy õk így fejezik ki a lelki világukat, a zenéjükkel, ha nincs mondanivaló, akkor meg nincs zene😞

psychobilly?

leho94
zsír , le is kaptam

tigeroo
megjelent a tribalism.
4 új, pár remix és live trekk

single: thumper
Vadnokedli
hát én. 😄 de.. ajánlani tudom Into The Ocean-t

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Sugam
divatos metálkór ..

én
kakaoskalacs
Novarockon 08' ezeket is láttam :_D ez viszont kurvajo volt

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

gfreak
osztom 😄 sajnos nekem is akkor vált 'inkább mégsem kéne ezt hallgatnom' címre érdemesnek amint nekiláttak zenélni meg dalolászni 😄 viszont érdekes...

õk azok, akiket viszont szertek, pedig nemigazán illik a 'profilomba'...na jó...egy kicsit mégis

Racism is a weapon of mass destruction!

Snexi
itt is megvan az egyensúly csak a maga múfajába

tigeroo
uh ez nekem nemjön be😄
a shikariban legalább megvan a hörgés/ordítás- éneklés egyensúlya.
kakaoskalacs
Láttam élöben kulfoldon nekem élöben nem tetszett de amugy nemrosz 😊

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

PJack
hát ezek erõsen elmebetegek 😄
amúgy nekem nemjönbe amit tolnak, sajnos

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Snexi
énis,csak hát egy idõ után megunja az ember azt az 1 lemezt ami can nekik 😞

Snexi
pedig nem kell,egyik legjobb deathcore együttes amit valaha hallottam (pedig azért ismerek 1-2-t...) 😄

leho94
ezt mennyit hallgattam😮

BEAST
Oke, ettol erosen felek 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Snexi

sapkafej
nincs ebben semmi metál szerencsére

György

xy21
Metal + Posthardcore + elektronika...
Elég uncsi már az ilyen

BEAST
Az elso ket perc tetszett... bar elgondolkoztam azon, hogy miert is kell oda egy marek hangszer amikor csak ugralnak 😄 Aztan elkezdtek kiabalni meg jatszani, es annyira mar nem is tetszett az egesz, de legalabb mar nem ugraltak. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

sapkafej
kezdõdik

György

leho94
ez überhardcore?😄 keress rá breakcore-ra😄

Viktor99
Hát ilyen überhardcore mosógépfrekvenciát már rég hallottam, de érdekes 😄
tigeroo
ezis 1 vélemény 😄
offkorzreg
utálom :|

leho94
nekem a labyrinth jön be perpillanat legjobban ^^

Doomista
Sorry üt vág engem <#eljen><#eplus2>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

milk4
Már régóta az egyik kedvenc bandám,az új albumuk meg egyszerûen tökéletes!Minden szám nagyon jóra sikeredett.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

SötétBarom
Tavaly elõtt láttam õket élõben Novarockon, jók.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

TommyC
látom ismerik a görög betûket.....
kötekedést félretéve, a sorry tényleg viszonylag jó (:

dixitque deus fiat lux

tigeroo
én meg voltam 2 éve azfeszten, és pont felléptek akkor...én meg akkor nem ismertem õket 😄d
sapkafej
nagyon zsír zenekar. sztem is a sorry youre not a winner a legjaubb

kihagytam a nyári koncertjüket, de egy kicsit bánom

György

gercse
jó zene, csak hamar meguntam azt a pár számot ami az albumon van, lassan dobhatnának ki újat

Aaaa nem rossz ez, én is hallgatok tõlük egy-kettõt, nézz meg egy studióban felvett számot, nem olyan kaotikus mint a koncert 😄

Positive Mental Attitude

tigeroo
a trekk eleje az "interlude 3#" nevet viseli...

de amúgy igen, eléggé hibrid cucc😛 vannak melankolikusabb számaik, nekem nagyon bejön a szinti benne...

koncerten über lehet! mosh pitelni meg erre a zenére kurvára lehet 😄
Metalmilitiakid
tehát fogtak mindenbõl egy kicsit és összekeverték ? mert hangzásra olyan , és ált ha vki sok mindent összekever annak hányás a vége vagy fosás 😄 bár csak én véleményem , lehet túl tiszta prog metal os meg rock os vagyok

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

tigeroo
Hú hát csodálom hogy még nincs a bandának topikja! Na csapjunk bele a közepébe:

ΣΠΤΣR SHΦΚΔRΦ

,,Az utóbbi évek legvadabb dolga ami a brit zenei életben történhetett. 3 év folyamatos koncert, teltház a 2000 férõhelyes londoni Astoriában (ráadásul a hely történetében õk a második nagy kiadó nélküli banda amelyik eljutott idáig), kultikus imádat, õrület a moshpitben, glowstickek, villogók, a trance és a post-hardcore screamo találkozása, kisebb Korg termékbemutató (kütyübuzi olvasóinknak: Kaoss Pad KP2, Electribe, Microkorg, Radias) a színpadon. Ezt nyújtja a négy brit "huligán".

A srácok régi jóbarátok, úgy gondolták csinálnak valamit amire nem volt még példa. indegyikük más-más zenei hatást hozott a közös projektbe, ami a 2003-as tanév nyári szünetében indult be. Suli után azonnal koncertezni indultak, azóta talán nem is jártak otthon. Végigbulizták az egész országot, mindenhol nem kis õrületet keltve. Átruccantak Írországba is, biztos ami biztos. Ahol 6 mentõt egy tûzoltót és egy rendõrt hívtak a szervezõk. Biztos ami biztos. Aztán nem történt semmi. Ahogy máshol sem, de nem kis fejtörést okoznak a koncertszervezõknek. Ennyi õrült embert nem könnyû féken tartani. Volt hogy a hangfalakon állva nyomták le a koncertet, mert csak így látszottak az elõttük álló élõ biztonsági faltól.

Természetesen õk már az új zenészgeneráció tagjai. Hírük szájról szájra, na meg persze privát üzirõl privát üzire, illetve MySpace bulletinrõl bulletinre terjed. Igen, õk azok a srácok akik felültek a MySpace vonatra, és marhára élvezik. Bebiztosítottak egy helyet maguknak a 2006-os Download feszt Gibson-MySpace színpadján. Mondani se kell, teljes extázis volt a koncert.

Simán visszautasították az összes nagy kiadót. Azt vallják, hogy a saját kiadó több szabadságot, több kreativitást nyújt - nem mellesleg hosszabb mûködést is garantál, hiszen nem egy öltönyös úriember elvárásai szerint kell alkotniuk. Így született meg az Ambush Reality. Jópár EP és kislemez (melyeknek egy része online is letölthetõ, illetve csak koncerten hozzáférhetõ) után ennek gondozásában jelenik meg Március 19.-én debütáló albumuk a Take To The Skies, melyrõl már most elkönyvelhetjük: hatalmas siker lesz.

A BBC a 2007-es év 10 meghatározó bandájába is beválasztotta, ötödikek a listán, mitöbb a Kerrang! is ódákat zeng róluk (valamint elvitték a Legjobb Új Brit Banda címét a 2006-os olvasói szavazáson). Az angol NME "New Noise 2007" címével is büszkélkedhetnek (korábban eme cím birtokosa volt pl. a Bloc Party is, be is futott elég rendesen, jók voltak a "jóslatok").

Ez egy 2 éves cikk.

van az sg-n olyan "elvetemült" aki hallgatja még rajtam kívül ezt a zenét?😛

Sztem a legjob slágerük:

igényes koncert, pörgõs-dallamos trekkek, "megalkuvást nem tûrõ" zenészek. nagyjából ennyi.

uff