Telefonálás modemmel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
laptop: Packard Bell Easynote MV51-007D
modem:HDAUDIO Soft Data Fax Modem with SmartCP
modem:HDAUDIO Soft Data Fax Modem with SmartCP
"Modemmel hogy akarsz telefonálni?😄"
Ha "Voice modem", akkor tudhat vele.
"Nem arra való, modulátor-demodulátor és nem telefon."
A hangkártya az analóg jelet digitálissá alakítja, így a modembe menõ digitális jelbõl újból lehet analóg jel (és vice versa: a modembe érkezõ analóg jelbõl digitális lesz, amibõl a hangkártya analóg jelet csinál).
"A windows tárcsázóján keresztül a hívott fél nem hallja a hangomat. Ezek szerint lehet, hogy a laptopba épített modemem nem alkalmas a telefonálásra?"
Megeshet hogy a modem nem tud ilyesmit, de nem lehet, hogy a mikrofon van elnémítva? Legalábbis itt erre utalnak.
Milyen eszközökrõk (laptopról, modemrõl) van szó?
Ha "Voice modem", akkor tudhat vele.
"Nem arra való, modulátor-demodulátor és nem telefon."
A hangkártya az analóg jelet digitálissá alakítja, így a modembe menõ digitális jelbõl újból lehet analóg jel (és vice versa: a modembe érkezõ analóg jelbõl digitális lesz, amibõl a hangkártya analóg jelet csinál).
"A windows tárcsázóján keresztül a hívott fél nem hallja a hangomat. Ezek szerint lehet, hogy a laptopba épített modemem nem alkalmas a telefonálásra?"
Megeshet hogy a modem nem tud ilyesmit, de nem lehet, hogy a mikrofon van elnémítva? Legalábbis itt erre utalnak.
Milyen eszközökrõk (laptopról, modemrõl) van szó?
Modemmel hogy akarsz telefonálni?😄
Nem arra való, modulátor-demodulátor és nem telefon.
Nem arra való, modulátor-demodulátor és nem telefon.
http://goo.gl/gd6Zi5
A windows tárcsázóján keresztül a hívott fél nem hallja a hangomat. Ezek szerint lehet, hogy a laptopba épített modemem nem alkalmas a telefonálásra?
Próbáltam azóta telefonálni egy PCI-s modemmel, azzal pedig az a baj, hogy a kapcsolat létrejöttekor elnémul a bejövõ hang. Ha erre van valakinek megoldása, annak is nagyon örülnék
Próbáltam azóta telefonálni egy PCI-s modemmel, azzal pedig az a baj, hogy a kapcsolat létrejöttekor elnémul a bejövõ hang. Ha erre van valakinek megoldása, annak is nagyon örülnék
Tudom, hogy ezt akarja, az okoskodó kollégának írtam. Segíteni nem tudok sajnos, mert utoljára 12-14 éve próbáltam ilyesmit és akkor még cseppet más programok voltak forgalomban.
Egyébként szerintem a Windows "Tárcsázó" alap alkalmazással oldottam meg.
Egyébként szerintem a Windows "Tárcsázó" alap alkalmazással oldottam meg.
Lehet, hogy kevesn használnak manapság, de régebben igen. Esetleg aki valamikor is használt ilyet, megoszthatná a tapaszatalatait.
Hát én tegnap dobáltam ki az összestelefonkábelt amit laptophoz meg egyéb dolgokhoz kaptam mondván a kutya se használ már ma ilyet...de ugy néz ki mégis...
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
én 500 forintot fizetek havonta a t-comnak valami webtelefonra, de halál se tudja, hogy kell használni.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Ez engem is érdekelne. Pláne a megfelelõ kezelõszoftver, számjegyzékkel stb.
Igen, pontosan ezt akarom
Szerintem õ ezt akarja, csak nem tudja hogyan.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ja, beszélj belföldön skype-al, jó olcsó lesz! Nincs egyszerûbb nála? Hát szerintem bedugni egy telefonkábelt a gépbe és használni a belföldi tarifás meglévõ elõfizetést egy kissé jobb megoldás.
skype-al nemtudom mi a baj.
szépen feltöltesz x dodót az accountodra aztán letelefonázod.
ennél jobb megoldást keresve se találhatsz.
szépen feltöltesz x dodót az accountodra aztán letelefonázod.
ennél jobb megoldást keresve se találhatsz.
u dont have to listen anybody else but me
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy lehet-e egy laptopba épített modemmel és hangkártyával vezetékes vonalon telefonálni. Sokféle programot próbáltam már, de egyik sem mûködött megfelelõen. Az a probléma, hogy én hallom, amit a hívott fél mond, de õ nem hall engem.
VOIP megoldások, tehát skype,msn meg hasonlók nem érdekelnek!
Elõre is köszi a segítséget
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy lehet-e egy laptopba épített modemmel és hangkártyával vezetékes vonalon telefonálni. Sokféle programot próbáltam már, de egyik sem mûködött megfelelõen. Az a probléma, hogy én hallom, amit a hívott fél mond, de õ nem hall engem.
VOIP megoldások, tehát skype,msn meg hasonlók nem érdekelnek!
Elõre is köszi a segítséget