Darksiders

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Ha olvassa valaki még:Xbox 360 (eredeti)Darksiders-ben hogy tudom (melyik gombbal) a célzást elõcsalni?
Van egy kapu amit a csillaggal kellene kinyitni,a kapu feletti gyémánt eltalálásával,de sehogy se tudom eltalálni,se becélozni.

A segítséget elõre is köszönöm!
!A! játékot??? avass be légyszíves! :D

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

én azt szeretném kérdezni hogy végigvittem a játékot hogy lehet úgy újra végigvinni hogy a képességeim meg maratnak.

nem kel újra megvenni
Seth
PC topikban kérdezd esetleg

PSN ID.: Beegabor

Hol lehet grafikát állítani? mert nem találom
heló! egy kis segítség kellene most játszom a darksiders végét a sárkány megvan de ami benne volt az nem nem tudom a kardal lenyomni,mitkel csinálni az egérrel?
Üdv!
Ugyanaz a problémám,mint a 70.-dik hsz-ban leírt.Nem tudom felrobbantani a falat,hogy beleessen a lávába és továbbmenjek.Vannak rajta robbanószerek,de akárhogy,akárhonnan dobálom,nem robbannak:(.A fáklyák égnek.Segítsen aki tud,legyen szíves!Köszönöm!
ááá értem kössze:D csak mert majdnem egy napig törtem a fejem rajta, de sehogyse jöttem ráXD
BuriP
Azokra portálokat "lõhetsz" majd, hogy eljuss bizonyos elérhetetlen helyekre. Persze ahoz hogy erre képes légy el kell érned a történet egy bizonyos pontjára hogy megkapd a képességet.

http://www.youtube.com/v/bBhLh2SitUc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

3:15nél látod a videoban.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetõk érintése halálos.

azokat a kerek barnás fa ajtókat hogyan lehet kinyitni?
BuriP
PC-s verziónál hogy kell beállítani hogy autofokuszban maradjon a boss? Az elsõ "homokhernyónál" sikerült ráállítanom hogy végig rajta legyen (nem tom hogy sikerült). De a nagynál csak addig marad rajta amíg a shiftet nyomom, ha felengedem rögtön visszaáll a kamera róla.
Elmebeteg egy ember volt aki kitalálta a pc-s billentyûkiosztást, vagy valami mutáns kezü akinek 4-5 helyen hajlottak az ujjai (vagy csak simán 8 ujja volt egy kezén?)

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetõk érintése halálos.

Amikor feléd üt akkor kell megnyomni shift és amikor kivédted egybõl vissza kell ütni bal egérgombbal
Valaki megtudná mondani hogy kell megcsinálni a védéses támadást mert nemtudom megcsinálni az itteni videón 5 perc 22 másodpercnél ami van http://www.youtube.com/watch?v=UtoP4ExwnME&feature=related köszike
hát mind1 majd talán lesz valami patch vagy nem tom, de azért köszi
Sajnos a mentésben nem tudok többet hozzászolni.bocsi
Majd kapnifogsz a jobb kezedre egy kesztyüt. Elektromosat. azzal birod majd szétverni. pontossan nem tudom melyik pályán.
és a kék kristály falat hogyan lehet kitörni?
ja és amibõl kezd elegem lenni az az hogy a karakteremnek mindíg más képességei vannak. mármint olyan mintha kezdtem volna két karaktert és mindegyiknek mást fejlesztettem volna. az egyik nap még megvan az xy képesség a másik nap nincs és ez egy mentés nem kettõ. annyira tanácstalan vagyok már hogy az hihetetlen, hiszen így nem lehet normálisan fejleszteni.
Én csak annyit tudok hogy a gépi mentés müködik, csak ha te mentésed az nem fog müködni. De lentebb volt már rolla szó. Lentebb nézd meg. Sok mindenkinek csak így megy.
helosztok. nekem a mentés valamiért egy nagy szar. rámentek és egy elõzõ mentést hoz be meg eltûnik stb. mit lehet csinálni?
Nemtudok sehogyse nagyot ugrani a teleporton keresztül. Csak kicsit. Melyik gombal kell vagy hogykellene. Köszi,.
Ironmask
ebben a videóban megtalálod!
http://www.youtube.com/watch?v=irTq8E4_Gck

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

Szevasztok. Lenne egy kérdésem. Már tudok teleportálni. Van egy robotféleség aminek egy láncos buzogánya van amiben áram van. Körülöttünk 5 teleportálo kör. Hogy kell lezuzni ezt a a szörnyet Elöre is köszi
Szevasztok én oroszt szedtem le és orosz a nyelv:P ezt hogytom átállítani vagy angolosítani? tud valaki linket vagy ijesmit?
carterx
megvan,visszább nem kellett hozzájuk tûz,azért nem gondoltam rá.

köszi

carterx
Megvan a megoldás,most vettem észre hogy elõször be kell gyujtani a fáklyákat basszus.
Túl vagyok rajta

romeozor
mer mi nem megy? tüzet csinálsz a fáklyákon aztán utána ráküldöd a robbanó izére. amíg nincs tûz addig nem fog berobbanni.

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

carterx
a videón 7:45 percnél van az a rész,ha így könnyebb.

köszi

carterx
Helló.

Valaki segítsen már lécci.

A második kristályfal

itt képtelen vagyok megcsinálni amit a videóban mutatnak.
2 napja kinlódok vele,de nem tudom szétrobbantani a piros kristályt.
A kis tüskés gömb mindegy hol van?Próbáltam oda dobni ahova a videón van de semmi,a 2 fáklya után ahhoz repül,aztán visszajön és ennyi.
Már mindenhogy hozzávágtam a csillagot ahogy csak lehetett és mégse,lassan az irányítót vágom hozzá.

fishBNS
Itt a youtube végigjátszás.
Nagyon nagy játék! Még ilyet legalább kettõt! :)

http://www.cheatcc.com/xbox360/darksiderscheatscodes.html

hasznos segitseg ha mar csak 2 3 valami hianyzik.
Ird be youtube-ba :D

Amugy ha az a palya ahol a temeto van, akkor ott van a haz tetejen, lekell menni a pincebe es fel amig tudsz utanna a csaklyaval elkapni, a falat aztan maszk es ott is vagy.
Helo!
Valakis segítsen már mert nem találom a hetedik armageddon shard ot ami a scalding gallow nál van már 3órája bojongok de semmi...
elõreis thx
Seth
Passz, nekem kb 6 hiányzik az artifactokból, nem foglalkoztam velük különösebben

http://www.youtube.com/watch?v=sQ-KRH7hro8

itt a video es a valasz a csontvazra, valamint a 2 hianyzo soilder artifactbol az 1 ikre, nem huztam el a sirt, viszont igy amr csak 1et nem talatam meg arra valami otlet??
No koszi Seth. Komolyan mondom igaz 11 ora melo utan faradtan de nem vettem eszre hogy azt meg lehet kerulni, nagyon gonosz modon vannak ott a texturák. Vagy én vagyok vak :D de tényleg nem láttam teljesen véletlenül mentem be :)))

2 kérdés és békénhagylak.

1: Mindent összeszedtem már minden fegyver legendary stb, overloard champion, egyedül 2 db soilder artifact hianyzik, lehet e tudni valahonnan hogy melyeket hagytam ki??? Mert ha nem hagyom a retekbe en tuti nem megyek vissza, mindenhova.

2: Sehol nem olvastam rola, de mit kell tudni a kalapbol kiugro csontvazrol mi a lenyege? Mar 3x levertem mindig ad sok lelket, anvils foldnal, katedraálisnál, meg a meg valahol, de van valami érteleme vagy semmi??
Seth
Nem kívül kell, hanem belül a barlangban. Ugye ott is van ilyen piros kristály,ami tulajdonképpen a kinti kristály része, szóval ha azt felrobbantod akkor kint is eltûnik.Szóval a barlangban pont szembe a falon vannak a robbanó gubók(csak a maszkkal láthatóak), a falon meg egy fáklya

Eljutottam addig, ott van ugye a kard 1 darabja mint kiderult, marmint a sivatagba. De eskuszom nem tudom a lanccal elerni a naracs lebego izet, se shadow maskba se nelkule. Hogy kellene csinalni?
Seth
Mindegyikhez a Shadow maszk kell,amivel láthatóvá válnak a rejtett ládák,fujókák,karddarabok.A végefelé szerzed meg. Ha nincs meg akkor ne erõlködj,haladj a sztorival.

2 kerdes.

Mar a vegefele jarok, most probalom megszerezni az eldugott cuccokat.

Nem jutok be ket helyre

1: kint a leges legelso palyan, amikor Vulgrim elosszor jelenik meg, fent van a szemkozti epulet tetejen 1 lada ott a kek pont amit ugye lanccal kene elereni es fellendulni, eskuszom mindenhogy probaltam de sehonnan se tudom elerni mi a megoldas???

2: Ashlands, neztem mar kulfoldi oldalon vegig jatszasokat, de nincs megemlitve, indulastol csak balra menni, Ruinrol leugorva felkell ugrani 2x es egy kor alaku barlanghoz erunk (terkepen lehet jol latni, elkulonul a tobbi resztol) utamat aljan 1 piros kapu, amit ugye robbano valamivel lehetne szetszedni, eselytelen se tuz se semmi nincs ott, van viszont nagyon magasan 1 narancssarga kampo, de akarcsak az elso esetben eselytelen elerni a lanccal, nem is lehet olyan meredeken felnezni.

Mi lehet a megoldas, elore is koszi.
Nem, nem kamu, de örülök, hogy megnyugodtál! <#puszis>
romeozor
ja jó tehát az egész kamu, akkor megnyugodtam.

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Köszönöm szépen a segítséget, holnap megpróbálunk átjutni. :)
A másik kedves hozzászólónak: Úgy gondolom, hogy olyan világban élünk ahol már a mese azért mese mert van benne szörny, sárkány, vér és öldöklés (már a Piroska és farkasban is megette a nagyit a farkas, jujj micsoda SZUPI mese ...!). Szóval köszönöm az aggodalmadat, de ez a fórum azt hiszem nem errõl szól! Hidd el, én rajongok legkevésbé ezekért a játékokért, de a mai gyerekeknél ez a menõ, a beszédtéma - sajnos!
Köszi! :)
romeozor
ez biztos nem az én dolgom, de egy 9 éves porontynak pont a szörnyekkel, démonokkal meg kibelezésekkel teli Darksiders-szel kell játszania? bár már túladtam rajta de meg vagyok róla gyõzõdve arról hogy a dobozon egy 18-as karika volt a korhatár ajánlás.

Totti5
Ja nem hülyevagyok, most látom hogy Tiamat, az a katedrálisban van, ahol fel kell jutni a toronyba hozzá.

Akkor talán ez a rész lehet ahol körbe van láva, katt vagy egy másik helyszín katt

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Sok helyen van körbe láva:) a lerombolt város közepén van egy kör alakú dolog, ott vannak a széleken elmozdítható szobrok, amiket meg kell fogni és befele tolni, azt hiszem. Mutass képet a helyszínrõl, mert így nem vagyok benne már biztos, annyi helyszínen jártam már benne, egyesek összemosódnak:)

Hello mindenki! Fiam 9 éves, tegnap kezdte a játékot. Kb. a negyedik pályánál tart (lkörben láva folyik), ahol egy kapun nem tud átmenni. Ha elõhívom a segítségét egy figura azt mondja, hogy a tiamat szívét el kell venni. Ez a tiamat az a világító micsoda a kapu fölött? Hogy tudjuk kivenni a szívét és kinyitni a kaput?
Légyszi segítsetek!
Köszi, Anya
Ironmask
pattanj fel a lóra és lõdd stukkerrel a száját és majd egy idõ után ki írja,hogy B és odamész megnyomod és War ki is végzi a másiknak meg le kell vágni a páncélt a fejérõl és megint stukkerrel lõni!

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

Üdv!!
Némi helpet kérnék, a nagy kukacot,ami a homokból ugrál elõ hogyan kell kinyírni? Elvileg vmi olyat ír, hogy a szájánl kell vmit összehozni, mikor felugrik a homokból, de nem igazán jöttem rá hogyan kellene.
Köszi a segítséget!!!

Live gamertag:Pjaygee1423

Totti5
Végülis sikerült, nem a kardal kellett hanem az Yal, na de a képen kardot mutatt és a fene sem gondolta volna:) egy 20 percet elszórakoztam vele, aztán 1 perc alatt meglett:)

Amúgy jó pont a fejlesztõknek hogy nincs benne QTE!

Oldal 1 / 2Következő →