Darksiders
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha olvassa valaki még:Xbox 360 (eredeti)Darksiders-ben hogy tudom (melyik gombbal) a célzást elõcsalni?
Van egy kapu amit a csillaggal kellene kinyitni,a kapu feletti gyémánt eltalálásával,de sehogy se tudom eltalálni,se becélozni.
A segítséget elõre is köszönöm!
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
nem kel újra megvenni
Ugyanaz a problémám,mint a 70.-dik hsz-ban leírt.Nem tudom felrobbantani a falat,hogy beleessen a lávába és továbbmenjek.Vannak rajta robbanószerek,de akárhogy,akárhonnan dobálom,nem robbannak:(.A fáklyák égnek.Segítsen aki tud,legyen szíves!Köszönöm!
3:15nél látod a videoban.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetõk érintése halálos.
Elmebeteg egy ember volt aki kitalálta a pc-s billentyûkiosztást, vagy valami mutáns kezü akinek 4-5 helyen hajlottak az ujjai (vagy csak simán 8 ujja volt egy kezén?)
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetõk érintése halálos.
http://www.youtube.com/watch?v=irTq8E4_Gck
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
Túl vagyok rajta
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
Valaki segítsen már lécci.
A második kristályfal
itt képtelen vagyok megcsinálni amit a videóban mutatnak.
2 napja kinlódok vele,de nem tudom szétrobbantani a piros kristályt.
A kis tüskés gömb mindegy hol van?Próbáltam oda dobni ahova a videón van de semmi,a 2 fáklya után ahhoz repül,aztán visszajön és ennyi.
Már mindenhogy hozzávágtam a csillagot ahogy csak lehetett és mégse,lassan az irányítót vágom hozzá.
hasznos segitseg ha mar csak 2 3 valami hianyzik.
Amugy ha az a palya ahol a temeto van, akkor ott van a haz tetejen, lekell menni a pincebe es fel amig tudsz utanna a csaklyaval elkapni, a falat aztan maszk es ott is vagy.
Valakis segítsen már mert nem találom a hetedik armageddon shard ot ami a scalding gallow nál van már 3órája bojongok de semmi...
elõreis thx
PSN ID.: Beegabor
itt a video es a valasz a csontvazra, valamint a 2 hianyzo soilder artifactbol az 1 ikre, nem huztam el a sirt, viszont igy amr csak 1et nem talatam meg arra valami otlet??
2 kérdés és békénhagylak.
1: Mindent összeszedtem már minden fegyver legendary stb, overloard champion, egyedül 2 db soilder artifact hianyzik, lehet e tudni valahonnan hogy melyeket hagytam ki??? Mert ha nem hagyom a retekbe en tuti nem megyek vissza, mindenhova.
2: Sehol nem olvastam rola, de mit kell tudni a kalapbol kiugro csontvazrol mi a lenyege? Mar 3x levertem mindig ad sok lelket, anvils foldnal, katedraálisnál, meg a meg valahol, de van valami érteleme vagy semmi??
Mar a vegefele jarok, most probalom megszerezni az eldugott cuccokat.
Nem jutok be ket helyre
1: kint a leges legelso palyan, amikor Vulgrim elosszor jelenik meg, fent van a szemkozti epulet tetejen 1 lada ott a kek pont amit ugye lanccal kene elereni es fellendulni, eskuszom mindenhogy probaltam de sehonnan se tudom elerni mi a megoldas???
2: Ashlands, neztem mar kulfoldi oldalon vegig jatszasokat, de nincs megemlitve, indulastol csak balra menni, Ruinrol leugorva felkell ugrani 2x es egy kor alaku barlanghoz erunk (terkepen lehet jol latni, elkulonul a tobbi resztol) utamat aljan 1 piros kapu, amit ugye robbano valamivel lehetne szetszedni, eselytelen se tuz se semmi nincs ott, van viszont nagyon magasan 1 narancssarga kampo, de akarcsak az elso esetben eselytelen elerni a lanccal, nem is lehet olyan meredeken felnezni.
Mi lehet a megoldas, elore is koszi.
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
A másik kedves hozzászólónak: Úgy gondolom, hogy olyan világban élünk ahol már a mese azért mese mert van benne szörny, sárkány, vér és öldöklés (már a Piroska és farkasban is megette a nagyit a farkas, jujj micsoda SZUPI mese ...!). Szóval köszönöm az aggodalmadat, de ez a fórum azt hiszem nem errõl szól! Hidd el, én rajongok legkevésbé ezekért a játékokért, de a mai gyerekeknél ez a menõ, a beszédtéma - sajnos!
Köszi! :)
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Légyszi segítsetek!
Köszi, Anya
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
Némi helpet kérnék, a nagy kukacot,ami a homokból ugrál elõ hogyan kell kinyírni? Elvileg vmi olyat ír, hogy a szájánl kell vmit összehozni, mikor felugrik a homokból, de nem igazán jöttem rá hogyan kellene.
Köszi a segítséget!!!
Live gamertag:Pjaygee1423
Amúgy jó pont a fejlesztõknek hogy nincs benne QTE!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10