Zenebolt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ceki Productions
Reklám anyag, intro-outro, hanganyag promóhoz.
Külföldi és hazai dalok instrumentáljánk elkészítése. Karaoke, fellépés, egyéb komolyabb felhasználásra.
Egyedi beatek saját igény szerint stílustól függetlenül színes palettán. Hazai legjobb rap beatek innen származnak!
Gyors válasz és munkaidő! Több év a szakmában! Egyszerűbb igénytől slágerszintű premium kategóriáig!
Érdeklődés : [email protected] email címen!

Ceki Productions
Külföldi és hazai dalok instrumentáljánk elkészítése. Karaoke, fellépés, egyéb komolyabb felhasználásra.
Egyedi beatek saját igény szerint stílustól függetlenül színes palettán. Hazai legjobb rap beatek innen származnak!
Gyors válasz és munkaidő! Több év a szakmában! Egyszerűbb igénytől slágerszintű premium kategóriáig!

Ceki Productions

Ceki Productions

Ceki Productions
szabikafarkas
http://www.youtube.com/watch?v=2gd8o0OEuOE
enneka zenenek valaki tudja a cimet??
bocsi az OFF-ert 😊

LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN

De ebbõl nekik mi a nyereség ? <#idiota>

MR ME
maga a torrent bizony legális, és vannak legálisan letölthetõ zenék is amiket maguk a zeneszerzõk osztottak meg
(hamár kötekszünk...)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Az legális ? <#rolleyes>

MR ME
torrent

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Az iTunes egy f*szság, mert le kell tölteni azt a szaros szoftvert, ami teleszemeteli reklámmal a gépedet.

gameplusz
Beatport.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

amazon jo en is szoktam rolla vasarolni konyvet zenet es pl konyvek altalaban olcsobbak rajta mint pl ebayen.

the world is mine

amazon.com : mi a véleményetek?

koszi a linkeket depridol
Depridol

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

mumpic
Nemtom, én idegekedem ettõl. Inkább megveszem a CD-t, és majd grabbelem én, olyan formátumba amilyet szeretnék. MP3-ért véletlenül sem fizetnék.

ha az itunesrõl letöltött zenéket lehet hallgatni más lejátszókon is? valahol úgy olvastam hogy csak az õ termékeiken használható.(de lehet hogy ez hülyeség)

köszi a segítséget.
Narxis
Magyarisztánban nem lehet vásárolni, vagy igen?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Zsolek123
ott a pont

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Beast Machine
iTunes

...vágod?

de adott, próbáltam is. De én olyanra gondoltam amit valaki más már kipróbált és tud róla mondani valamit hogy mennyire megbízható<#smile>
oliwwer
Google nem adott elég találatot?
sziasztok!

Tudna nekem ajánlani valaki egy megbízható online zeneboltot? (legálisat)

koszi