Nokia X6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most a napokban vettem egy Nokia X6-os telefont és azt szeretném kérdezni,hogy hogyan tudja megjeleníteni a txt , doc és egyéb szöveges dokumentumokat? Mert az enyém sajnos nem nyitja meg! Kell hozzá valami program? Ha igen micsoda? 😊 Vagy én néztem el valamit?
A válaszokat elõre is köszi
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
megjegyzem zsír új a telo...
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
Remélem valaki tud segíteni nekem. Nokia x6-osom van és nem írja ki, hogy ki hív csak a számot. Pedig a hívó fél benne van a telefonkönyvben. Miért tesz ilyet?
mert nagyon nem akar találni müholdat amire csatlakozhatna...
a másik meg hogy ,alkalmazást hogy lehet bezárni menübõl?O_O
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
szeretném megkérdezni hogy melyik telefont ajáljátok: nokia x6 vagy sony ericsson vivaz?
Mert csatlakoztatom a telót, kiválasztom rajta amit kell és az istennek nem akarja a progi érzékelni a telefont. 64 bites win7-em van. Elõre is köszi.
<#gonosz1>#gonosz1><#nyes>#nyes>
<#action>#action><#duhos2>#duhos2>
ide klikk ha azt akarod,hogy kisebb esélye legyen captain jack-nek,hogy nyerjen!!!
Ezt neked és az esélyeidnek!<#taps>#taps>
(Remélem egy dummy telefont vágnak hozzád akkora erõvel, hogy eltöröd a lábad és mire a fájdalomtól magadhoz térsz és legalább az vigasztalna, hogy legalább egy telefonod van akkor még ez az álom is szertefoszlik <#banplz>#banplz> )
Valaki nem akar egy X6-ot hozzám vágni? Becsszó vigyázok rá nagyon<#zavart1>#zavart1>
Nekem volt érintõs telóm és egy hét alatt úgy megszoktam, mintha az lenne a normális!
fry day fry day sálálálláláá
★ 汤姆 李
Jövõhéten le fogom cserélni samsung-omat erre ha sikerül de bukni nem szeretnék<#eljen>#eljen>
★ 汤姆 李
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Hajrá, remélem jó lesz. A konkurencia növekedése sosem árt 😊
Az SE az X1, X2 elvacakolásával nagyon elvágta magát felsõ kategóriában (majd az Androidos X10rõl majd kiderül mit tud - addig maximum az Aino jó valamire)
A Nokia a Maemoval nagyot mutatott, kérdés, hogy felszáll-e az Android buszra, vagy ezt bõvíti ki az S60 helyett, mert azt kár lenne.
Várni meg - fél év múlva megint lesz mire még fél évet várni 😊 Ha kell, vedd meg amire szükséged van, ha nem kell, fél év múlva se nagyon fog kelleni 😄
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
All hail the double x!
Rég elmúltak azok az idõk, mikor a telefonra az elsõ két választás a Nokia és az SE volt.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
nem ujdonsag amugy, tobb honapja kint van, csak azert nem hallott rola senki mert gecidraga, a cwm fassag miatt is (amit akkor sem hasznalnek ha ingyen lenne)
a symbian amugy sztem szep lassan meg fog halni (a windows mobile utan ami elobb), mire kijonne az uj valtozat (megha tenyleg jol is sikerulne), mar nagyon keso lesz.
Haverom is most akar venni új telefont magának. Soha nem érdekelte õt mélyebben a téma, nem követi hogy milyen fejlesztések történtek az utóbbi években, csak akar egy "új érintõképernyõs okostelefont". Rögtön ki is nézte magának az N97-et. Arra a kérdésre hogy miért, csak annyi volt a válasza: Mert Nokiát használ már 10 éve. Innentõl kezdve nem is akartam vele vitatkozni, hogy mennyivel jobban járna egy Androidos HTC-vel, esetleg a Nexus One-al vagy a Palm Pré-vel, mert teljesen értelmetlennek láttam.
Rengeteg ilyen ember van mint ez az ismerõsöm, aki már csak megszokásból is Nokiát vesz. Ezt a Nokia is tudta, és éppen ezért csinált minimális ráfordítással érintõképernyõs telefonokat (minimális ráfordítás = portolták touch telefonokra az ósdi Symbian rendszerüket, nem pedig a gyökerektõl gondolták újra).
És mint látható ez a recept tökéletesen mûködik. Ott a haverom, és megannyi laikus ember aki megszokásból vásárol és képes kiadni 150+k-t X6-osra meg N97-re, amikor egy Androidos HTC nem csak olcsóbb, de mérföldeket ver minden tekintetben ezekre a telefonokra...
Ezalatt fõként a nyíltak közül Android, a Maemo Linux (N900), a zártak közül meg a Pre és az iPhone rendszere feltörli a padlót velük - egyre kevésbé gyártanak Symbianos és WinMo-s gépeket.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Remélem minél hamarabb le tudom cserélni az 5800-ám.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
(úgyhogy most kényszerbõl egy samu s5230 boldog (??) tulaja vagyok :/)
All hail the double x!
A Samsung meg amíg nem szabadul meg a TouchWiz-tõl, addig hiába pakolja ki a normális kinézetû telefonjait (az Androidos kategóriája szuper)
All hail the double x!
Amit lent ajánlanak: az 5230 45ezer körül van, az 5530 50ezer, az 5800 60ezer.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
x3-at nézegettem minap mikor telefont vettem, de annyira nem fogott meg plussz drága is. X6 meg hát jójó, de nagyon drága. majd ha lejebb megy (ami nem mostanában lesz)...
All hail the double x!
"Összegzés. Talán nem kell túlzottan részleteznem, hogy miért nem vagyok elájulva a finn gyártó kismilliomodik 5800 klónjától. Rendben, a kijelzõ és a kamera fejlõdött, s persze a mellékelt füles sem egy bóvli, de hogy még mindig minden mûanyagból készül, hogy több mint egy évvel az 5800 bemutatása után még mindig ugyanazt a hardvert használják, s azt gondolják, hogy majd a "comes with music" miatt fog valaki 150 lepedõt leperkálni egy olyan konstrukcióért, amelyet harmadennyiért megkap rezisztív kijelzõvel... cserélhetõ memóriával... na, ne már. Oltári marhaságnak tartom a készülék árába beleépíteni egy szolgáltatás árát, különösképpen esélytelen ezzel az üzleti modellel a Nokia itt, vadkeleten. Aki valami trendi érintõs Nokiát óhajt, az vegyen 5230-at, 5530-at, 5800-át (függõen attól, hogy WLAN és/vagy GPS kell-e), s szerezzen be mellé egy ilyen atomjó fülest. Még mindig jobban jár, ráadásul a headsetet is megválogathatja."