Foci Kvíz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
töltve,ez most jobb lett mint az elõzõ,szerintem dobogóra odérek megint 😊)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

dudusrac
kitöltöttem

Láma!
kitöltve

hmm😊 párosítás most jó nehéz volt

Valenciát is elkúrtam pedig régen mennyit olvastam arról ki hányszoros bajnok lett...2004-ben nyerték az utsót annyit segítek ez 1 bajnoki cím😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ollé😊 1. gyõzelem

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kitöltve...de ez sem lett az igazi...

Zsolti9014
kitöltve, de szánalmasan rossz eredménnyel...

Hajrá Magyarország!

LasDen
töltve de ááh...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

pzoli00
Foci Kvíz (7. forduló) - kitöltési határidõ november 7.

7. forduló

* az utolsó kérdésben párosítani kell az adott lehetõségeket egymással

Sok szerencsét!

LasDen
2.....király..😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

pzoli00
dudusrac
töltöttem

óó mostmár tudom ki volt az😊 megüt a guta, ha ezen az 1 kérdésen múlik majd...

kitöltve közben...

lol, beütött a színészes kérdés😊

Jason Statham focizott volna?😄😄

Zsolti9014
töltöttem. bár nem a legerõsebb lett. 😊

Hajrá Magyarország!

Láma!
megint befigyelt egyszer hogy a kérdést sem birtam elolvasni (most firefox alatt), de ettõl függetlenül kitöltve, és persze hogy a sok pontosakat rontottam... :S

kitöltve

LasDen
kitöltve

bakkerman
kitöltve

pzoli00
péntekig (november 4.) van lehetõség kétölteni!

pzoli00
Foci Kvíz (6. forduló) - kitöltési határidõ október 31.

6. forduló

Sok szerencsét!

bakkerman
basssszzzzkíííí 2 ponttal maradtam el csak :SS

pzoli00

Október - gyõzes Novo10

bakkerman
ígyvan,utólag nekemis furcsa volt,hogy rossznak írta a gép

lol

õket jelöltem meg, de az is rossz volt mondom akkor hol lehet a Celtic?😄

Zsolti9014
tényleg! 😊

mondjuk az úgy volt, hogy õk a rájátszásban kikaptak a Siontól, de a svájci csapatot kizárták, így aztán mégis a Celtic indulhatott, de aztán Vanczákék pert nyertek, de addigra már több forduló is lement. Jelenleg a CAS döntésére várnak. Azaz jelen pillanatban a Celtic valóban El-szereplõ.

Hajrá Magyarország!

A 6-ik kérdésben a Celtic is a csoportkörben van az EL-ben

Zsolti9014
Ugyan, nem gond! Emberek vagyunk, hibázunk néha.

Hajrá Magyarország!

pzoli00
már megint elb@sztam, sorry srácok, természetesen aki helyesen válaszolt az adott kérdésekre a pontokat megkapja. <#falbav>

akkor legalább plusz 2 pontom lett😄😄 ja a Fabregason is csodálkoztam, õ már a FIFA 2004-ben is ott volt ezért volt fura, hogy az se lett jó

Zsolti9014
Szánalmasan rossz lett az enyém is! 😊

Ellenben:

IXEMGabeo-nak igaza van:

a magyar labdarúgó válogatott 1953. nov. 25-én verte 6-3-ra az angolokat. 😊

Valamint a Fabregasos kérdés:

Cesc 2003-ban írt alá az Arsenalhoz, idén 2011-et írunk, azaz 2011 szeptemberéig számolva 8 év.

Ezzel persze nem magamat akarom védeni, mert nagyon rossz lett a mostani eredményem... 😊

Hajrá Magyarország!

Láma!
ez gyötrelem volt....

ellenben chrome alatt a visszaszámláló mindig lejár... úgy értem elkezd 15röl vissza, submit pl 9 mpnél, és köv kérdésre 9mp van... és igy 0-ig... egyik kérdést el se tudtam olvasni, mert lejárt az idö.... 😞

1953-at jelöltem be és hibás volt:S:S itt is az van

mégegyszer elnézést😊, amúgy nem oszt nem szoroz, mert ez katasztrófa lett, amit most produkáltam

ja, ha sietünk elkapkodjuk😊

amúgy nem 53-ban vertük meg az Angolokat 6-3-ra??? furcsállom h az helytelen lett? netán én tudok rosszul valamit?

nekem "kicsit" rosszabb lett..:S

bakkerman
nekemis nagyon gyenge lett,asszem 4 kérdést nem tudtam a 11-bõl...:SSS

hát ez valami szörnyû lett..:S😄

pzoli00
Foci Kvíz (5. forduló) - kitöltési határidõ október 31.

5. forduló

Sok szerencsét!

lazán hoztam volna, ha idén figyelemmel kísértem volna a futball világot...😊 pont a BL csoportkörös kérdés és a Torres volt a hibás, de nem baj ez is szép és grat Zsoltinak

LasDen
de tuttam hogy bukó lesz a 4. hely...

Zsolti9014
<#worship> kezdek zárkózni 😊

Hajrá Magyarország!

pzoli00
5. forduló hamarosan!

pzoli00
Eredmények (4. forduló)

Összesítés

Zsolti9014
én is ezért voltam 2 percen túl az elõzõ körben. 😊
de a második vagy harmadik kérdésnél rájöttem

Hajrá Magyarország!

mostmár mind1...majd legközelebb odafigyelek erre

pzoli00
jobb oldalt alul van egy "Submit" gomb ha jól emlékszem, ha megnyomod ugrik a következõ kérdésre

csak azt tudnám, hogy a fenébe lehetett volna gyorsabb megoldani a kvízeket? nem láttam efféle lehetõséget, így minden kérdésnél megvártam míg lepereg...Mark this question? vagy hogyan lehetett volna skippelni egy egy kérdést, hogy gyorsabb legyen?

ja 4-2 re kaptunk ki tõlük...jó kis Zsengellér, Dr. Sárosi féle csapat volt, dehát a Mussolini korszakban csakis az olaszok nyerhettek😞

Zsolti9014
nem gond, nem kötözködésbõl írtam, csak jeleztem. a pontokat úgysem befolyásolja

Hajrá Magyarország!

pzoli00
ez igaz, my fault! <#falbav>