Foci Kvíz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014

Csak azért, hogy legközelebb mindenkinek ismerõsek legyenek. Megérdemlik. 😊

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
én is 😊

Gratula mindenkinek!
Én meg az örök harmadik lettem. 😄

Hajrá Magyarország!

banok
grat. legalább a végsõ gyõztes ellen estem ki.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

passzolok... most intenzív hét, érettségi, pörgés ezerrel... kedvem, idõm nincs most ilyenekre... majd meglátjuk nyáron mekkora igény lesz rá.
gratz aller!

geó köv szezon mikor indul?

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

<#ejnye1>
gratula mindenkinek!
geoka kupaja meg fain 😄 ezeket ellopom <#gonosz1>
Köszönöm a dícséretet!
Bárcsak a lottóban lenne ekkora szerencsém, mint itt volt néhány kérdésnél. Az utolsóban Grosics például abszolút tipp volt, elsõre Kocsis-t akartam beírni

*kész
WuFraZselic
grat vortob, végigtoltál egy 10/10es kieséses szakaszt!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

kitüntetéseket is majd kiosztom
WuFraZselic
este van, kérem a 2. helyezésem 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ritkán kell engem kijavítani, remélem örülsz a lehetõségnek, hogy megtehetted! <#ravasz1>
Fabio Capello

Eredményhirdetés

bocsi, csak baszta a szemem 😄

este eredményhírdetés
WuFraZselic
kitöltve, képre sajnos még csak tippelni se tudtam!

Na kiváncsi vagyok, hogy sikerült a döntõ. A képnél megint csak tippeltem. 😊

Zsolti9014
Én viszont emlékeztem, hogy az egyik beírósnál javítanom kellett, az legalább egy 20 mp. De még úgy is gyorsabb voltál. 😊

Hajrá Magyarország!

Gratula Zsolti ez nagyon szoros volt!
Hihetetlen, hogy milyen gyorsan töltöttem ki. Nem is emlékeztem, hogy ennyire gyors lett volna.

Zsolti9014
Kitöltöttem, asszem egy hiba tuti lesz a sorrendbe 😊

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Gratula Vortobnak, nagy küzdelem volt, úgy tûnik. Csak az idõ döntött. Sok sikert a döntõben. 😊

Hajrá Magyarország!

Gratula Wufranak,kitöltöttem a bronzmeccs kérdéseit

még ma este/éjjel javítom az elõdöntõket és kiküldöm a döntõ és a bronzmeccs kérdéssorát.
Zsolti9014
Mikor várható folytatás a kupában? 😊

Hajrá Magyarország!

WuFraZselic
jaja, már 6kor megvolt 😄 sok sikert, éjjelre remélem kialakul a döntõ / bronzmeccs mire megjövök 😄

Hát igen. megprobálom itt legyõzni a városi riválist😊am kitoltotted már?

Kitöltve. Az egyik képnél csak reménykedni tudok.

Zsolti9014
Kitöltve 😊

Hajrá Magyarország!

lol most esik le, inter-milan rangadó 😄DD
WuFraZselic
húha, városi rangadó a legjobb 4 között 😄

WuFraZselic
töltve

amúgy kivel játszom az elõdöntõt? 😄

Mikorra várható az elõdöntõ?

Zsolti9014
Azt hittem, már elkeveredett a PÜ válaszom, de közben minden tisztázódott itt. Azt hittem, kicsúszok az idõbõl a sok gépelõs kérdéssel. 😊

Hajrá Magyarország!

😊ezaz benn vagyunk a 4-be😊

WuFraZselic
tudtam én, hogy az idõeredmény fog dönteni 😄 éreztem, hogy 8 pontom lett 😄

wufra te makker,fél perccel vertél meg 😄D na,majd "jövõre" megbosszulom 😊

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

banok
😞

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

WuFraZselic
a holnap este jobb lenne számomra 😛

frissítve, gratula a továbbjutóknak!

elõdöntõk akár még ma este, vagy legkésõbb holnap este.
WuFraZselic
töltve, szerintem idõ alapján dõl el 😄

oksa
lol 😄DDD
javítva
WuFraZselic
akk jó, megijedtem hogy csak én nem csináltam meg (engem is zsoltnak hívnak) - bár honnan is tudnád a nevem, azon méginkább megijedtem 😄

WuFraZselic
amúgy mindjárt kerítek rá idõt itt nagy zh-tanulás közben 😄 fél órán belül megcsinálom

összekevertelek zsoltival 😄 bocs. 😄 szóval az zsoltié, mindjárt kijavítom, te addig meg töltsd ki