Foci Kvíz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adni kell neki egy fegyelmit <#idiota>
LasDen
majd ha a nagyfõnök kijavítja, akkor lesz új forduló....olyan mint egy rossz tanár...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

mivan baszki nem lesz forduló ?😮
csak szóljatok mert akkor nem fogok érdeklõdni adott idõpontig
én sem értem... más topikhoz, 2-3 napon belül megadták... itt meg 2 hete várok...
LasDen
a kifogások...😄 amúgy mért nem vagy még házigazda???? mindenki támogatja....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kicsit... meg cefetül be van lassulva a gépem... nem tudom mitõl, pedig nem rég tettem újra a rendszert.
lesz lesz lesz
LasDen
lustadisznó.....mibe hogy playoff se lesz 😄

WuFraZselic
lusta e vagy 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

na ja, nem sokat egy kevés alkohol és kuty bajod lenne
arra inni kell,nem kipihenni <#ejnye1>

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

WuFraZselic
alkoholista 😞

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

másnaposság <#pias><#szomoru1>
mi baj mester?

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

WuFraZselic
azt a végén az állapotod miatt elmarad a play-off 😞

ugyan már jobban vagyok, mint reggel voltam, de még mindig nincs lelki erõm nekiállni... majd holnap.
LasDen
na mi lesz fõnök...tûkön ülve várjuk az eredményt....oké hogy tegnap úgy lealjasodtál, hogy még a szomszéd is szégyelli, de az már rég volt 😄

jóhogy... <#ravasz1>
WuFraZselic
tuti hogy a polldaddy-t kerested hogy lerendezd vele ezt a beintõs dolgot 😄

Örök hála <#worship><#worship>!!!

mázlid volt, tegnap nem zártam le, mert végül nem volt kedvem javítgatni. 😄
Na azért kitöltöttem de ha már nem lehet akkor nem lehet,én voltam a hülye mert állandóan halogattam!

Még lehet csinálni pénteket írtál de én nem csináltam még meg?

WuFraZselic
a kurva anyját, megkeressük
<#idiota>

Zsolti9014
😄

Hajrá Magyarország!

lépnék be, hogy elkezdjem javítgani a kvízeket, erre egy diagram segítségével bemutatott nekem a polldaddy... 😄DD hát kabbe te polldaddy! 😄

WuFraZselic
töltve

banok
ez se volt annyira nehéz.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

vmvr
ejj, ezt rendesen elcsesztem

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

WuFraZselic
basszameg, nagoyn nem biztos a helyem a legjobb 8ba 😄

semmi olyasmi 😄
fabio írta a másik topicban,hogy random dobta ki az idõeredményeket és ezért mértem le most majd kérdeztelek meg 😄
meg ne sértõdj már... 😄
ya,nagyon -.-
akkor most boldog vagy? 😄
én is ennyit mértem kb...
1p 3mp <#mf1>
idõmet kérdeztem -.-
eddig mindenki idõn belül. <#eljen>
Zsolti9014
kitöltöttem, hát 100%-os tuti nem lett 😊

Hajrá Magyarország!

kész!
az idõeredményem pls mond meg mert most lemértem stopperrel én is xD
Forza Italia
áááá lehet kifutottam az idõbõl. Kicsit bealudtam xdxd

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

dudusrac
Kitöltve

huu ez nagyon nehéz volt, 2.kérdéshez semmit sem írtam

LasDen
ááá bazmeg 😄 ez nagyon szar lett...az uccsó kérdést nemtuttam...a nyelvemen volt, de nem jött így elkültem 😄

íme a mindent eldöntõ forduló:

10. FORDULÓ

összesen 14 pontot lehet elérni!

ZÁRÁS: 2010 MÁRCIUS 19, PÉNTEK, 22:00
Melyik kérdést szúrtam el, ha meglehet tudni?😊

banok
na még ott vagyok az elsõ helyen. <#hawaii>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

sajnálom, hogy lemaradtál, de nem. 😞
dudusrac
Nem lehetne újra kitölteni az elsõ fordulót, amirõl lemaradtam😄

elsõ 8-nak kupa, elvileg egy hét alatt lemegy, utána új szezon. majd ha eljön az ideje részletek is lesznek.