Oldies Music 1.0

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm!

/még nem tuttam leszedni, de rajta vagyok.../

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Musachy
Ez is egy jó lemez!

imo :) science fiction is science fact

Musachy
Ki az az Emilio?
És miért ki vele a Lottósorsolásból?

Musachy
Háj, skaccez! Vissza vagyok.
A hágé megint fura, ja. De addig szövegelünk itt, hogy kiteszi a szûrünk innen. <#nevetes1>
<#nevetes1>

Wescone
Figyelj má' - ez a hg megint furcsán viselkedik! <#wow3><#nyes>

In Lak\'ech Ala K\'in

Tyia
Döntöttem!!!!!!!!!!!!!!!!!

Megalapítom az "Emiliót Ki a Lottósorsolásból" nevû mozgalmat.

New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0

Tyia
35 mp...

Tyia
<#smile>

Tyia
Egy 35 pm-es valamit én is láttam, de az nem az igazi...

Ha tudsz jobbat, megnézném/hallgatnám...hátha beugrik mi ez.

Musachy
Rájöttem: Etelközi Vata...

Musachy
Annyi infóm van róla, hogy elég sokat hallgattam anno, mikor még friss volt, valahol meg kell lennie egy kazin is, de azzal sokra nem megyünk (még a YT is van olyan).

Amúgy mi az E.V.? Egyéni vállalkozó? Annak nincs értelme itt...

Tyia
A "The Best Disco (In The World)" érdekelne még (flac/Ape)...aztán "csenden" leszek...egy darabig. <#kacsint>

Ez igazából válogatás albumokon szokott elõfordulni...pl. Euro Disco Mania 2, de hozzáférést még nem fedeztem fel...

Aztán van még egy számomra ismeretlen (legalábbis címrõl nem ugrik be) darab: Klaus & Klaus und Bruce & Bongo - Holidays Are Here Again

Errõl valakinek valami bármi...akár infó?

Tyia
Nem Tyiálok....

Tyia

Erre keveredtem.

Köszönöm...a "másikat" is (E.V.).

Érdekes, hogy minden gond nélküli volt a lejövetel...

Most aztán végképp tanácstalan vagyok a s.........com-mal kapcsolatban.

(Mondjuk én nem csináltam belõle se zip.-et, se rar.-t...majd ezentúl...)

Wescone
<#nevetes1><#eljen>

In Lak\'ech Ala K\'in

Musachy
Viszont a hg<#hehe> tegnap olyan furán viselkedett, ma meg sehol... Csak nem megint beTyiált? <#buck>

Musachy
A netemmel is volt korábban baj, lehet az is beleszólt.

Wescone
Meglehet, bár én akkor sem tapasztaltam negatívumot - lehetséges, hogy éppen a "privát" jellegû használat miatt.

In Lak\'ech Ala K\'in

Musachy
Volt is akkor vele baj.

Wescone
Akkor ok. - csak azért írtam mindezt, mert úgy emlékeztem, hogy korábban panaszkodtál (máshol) a 4shared-re is.

In Lak\'ech Ala K\'in

Musachy
Semmi gond vele, mondom, megyeget.

Wescone
Nálam szépen fut, minden feltöltésem megvan és aktív is... igaz, én úgy használom, hogy a feltöltéseim nem publikusak, vagyis a keresõk nem találnak rájuk - csak azok tudhatnak róluk, akiknek megadom egy (vagy több) adott fájl letöltési linkjét. <#papakacsint>

In Lak\'ech Ala K\'in

Musachy
Heigh Ho 12"

Arra az esetre, ha erre keveredsz mostanában.<#hehe>

Musachy
megyeget

Wescone
A 4shared szépen "muzsikál".

In Lak\'ech Ala K\'in

Musachy

Musachy
<#guluszem1> van baj...

Tyia
Ha mondasz egyet...

Momentán feltoltam neked a s........com-ra, de egy érdekes eset kapcsán megnéztem a neked szánt dalt...valami borzalom, hogy mi jött le...csak a vlc ismerte fel (mondjuk az a zsíroskenyeret is lejátsza), de hogy milyen formátum az nem derült ki számára, holott én APE-t tettem fel...Kész szerencséje gépemnek, hogy nem löktem ki az ablakon...megnéztem több feltöltõ helyet...nem fogod elhinni, de semmi...

Nem tudom mi van...vagy én vagyok hülye, vagy a szolgáltatóm (azon mondjuk nem csodálkoznék), vagy nemtom....itt tartok...<#violent><#violent><#violent><#violent>

HELP!!!!

Fel tudnád tenni nekem a Fussgangert valahová?
Ezer éve keresem, de sehol...

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Tyia
Úristen, higany vagyok!!!

Miért most kell megtudnom? Ahhh... Mindent értek! <#vigyor1>

Tyia
..."abban az esetben".

Kalózkodásos és/vagy házi barkács nem...

Tyia
Kicsire nem adunk.

Musachy
Kaziból lossless...aligha. Csak abban az esetben, ha egy nagyon jó frekvenciaátvitelû és alacsony jel/zaj viszonyú deck (pl. Nakamichi), egy nagyon jó kazetta és hanglemez, mint forrás együttmûködésével készült felvételrõl lenne szó.

Musachy
Olyan, mint te. De, ha vegyjel lenne, azt nagy kezdõbetûvel írtam volna.<#hehe>

Tyia
MÁS!!!

Tudná nekem valaki prezentálni Bruce & Bongo-éktól a "Hi-Ho" címû dalt?
Nincs a "Geil Album"-on, asszem kislemezen volt. (A Geil-hez szeretném hozzádobni.)

Flac/APE érdekelne. A megszokott helyre szeretném kérni.

Jah...a Divine Self Selected jól sikerült! THX!

Tyia
Milyen higany?

Tyia
Aki akarja bátran véleményezheti...

Szerintem nagyon rendben van!!!!!!!!!!

Tyia

Tyia
A Propaganda egy darab 2006-os single-jére gondoltam, csak nem emlékeztem a pontos idõpontra...de most utána néztem.

A Secret Wish a 25 éves dupla kiadás...ezen nincs nagy változás, node a 2006-os dal...hmm...hmm

Kár, hogy a '90-es albumból nem készült valami "Limited Edition"...asszem ekkor már Claudia Brücken nélküli a zenekar...

..."Valley of the Machine Gods"...- 2006

------

Vicces, hogy sem a "Tainted Love"-ot, sem A "Take On Me"-t, sem a Love Shake-et nem bíííírom.😊

---------

Általános kérdés:

Lehet kaziból elfigadható minõségû lossless-t gyártani?

Az albán érdekas lehet...(shareplace.com)

------

A mi lovagunkkal sikerült összerúgnom a port...

ndmlovag a múlt héten küldött egy Kézi Chopin koncertet a magyar új hullám topikba, amiért azóta is nagyon hálás vagyok Neki, szóval nem tûnt el, csak lehet ide ritkábban látogat el.
Sajnos nagyon sok 80's zenekart általában csak egy slágerrel azonosítják, pedig ha jobban megismernék Õket, biztosan találnának sokkal jobbakat is.

Említetted a Man Without Hats-nek a "Safety Dance" Kajagoogoo-nak a "Too Shy, vagy a Soft Cell "Tainted Love", az A-ha "Take on me" a B-52's "Love Shake", és így tovább.

És egy kis world music is ami kapcsolódik 80's évekhez: van pár (kedvenc) török zene kazettám, egy pár belõle digitalizálva is, még én hoztam 89-91 körül amikor voltunk Isztambulba, és 1 CD-nyi (mp3)Albám zeném is, ha érdekel pontosan utána nézek mik is vannak ezeken.

A Propaganda és a DAF szintén kedvencem, DAF-tól talán az összes album meg van, Propaganda tényleg kiadott egy dupla albumot 2010-ben "Secret wish" dupla album az 1985 album újra kiadása, nem mellékesen nagyon jó album.
Tyia

A Man Without Hats-nek a "Safety Dance" olyan, mint a Kajagoogoo-nak a "Too Shy"...xxx

Tyia
Falco-t nagyon körbejártuk...

Nina Hagenrõl túl sok minden nem volt, egy video..egy-egy megemlítés.

A Drahdiwaberl-rõl gondolom Falco-nál megemlékeztünk, de semmi konkrétum...

Én már a kezdet kezdetekor mondtam, hogy ez egy igen nagy témakör...hál' Istennek.

Egyébkén Bigivan(nak is) szívügye NDW...hátha bekapcsolódik Õ is.

Ideal, Deutche Amerikanische Freundschaft nem volt.
A DÖF-tõl talán a "Codo" szóba volt hozva...

Tyia
Az úgy volt...

...., hogy volt/van egy elgondolásom. Kb. a nyárra tehetõ a megvalósítás kezdetének idõpontja.

Miszerint a világ (kezdésnek: Európa) országaiból felkutatom az "idevonatkozó" elõadókat/zenekarokat. Azt szerettem volna elérni, hogy a kevésbé ismert "képviselõk" is bemutatásra kerüljenek.

Felkutattuk/felkutattam: Izlandot, Észak-Írországot, Írországot, Wales-t, Norvégiát, Svédországot. Most elvétve Dánia "nagyjait" próbálgatom...

A World Music-ban is ilyen tematika érvényesült.
Ott mondjuk ABC sorrendben mentünk egy ideig, (Afganisztán, Albánia, Algéria, Andorra, Angola, Argentína) míg "ide" nem csatlakoztattam...

Sokat segített a mára már ide nem író ndmlovag! (mi történhetett vele? <#nemtudom> <#hehe>)

Lényeg a lényeg Kanada zenéje (még) nem lett kiaknázva...

A Man Without Hats-rõl ugyan már ejtettünk néhány szót, de a társaság kivesézésérõl nem beszélhetünk...asszem Diókával beszéltünk róluk...megnézem...a keresõben...

Én a facebook-ot erõsen hanyagolom...még.

Tyia
Nem probléma...

Marc Moulin a Telex-hez (is) köthetõ, tehát kis csúsztatással a témánkhoz tartozhat...

Volt már, hogy downtempo/ambient/chill out darabok is bekerültek.
Ilyen volt például az International Observer, a Thompson Twins-es Tom Bailey projectje...

...vagy említhetném a Propaganda 2010?-es mûvét is ami aztán tényleg nem volt már New Wave, de "ott" kezdtek...1984-ben.

Musachy
Jelenleg ez a valós 4000-dik hsz... A többit törölte a hg. <#hehe>

Musachy
Man Without Hats az szerintem nagyon jó. Nina Hagenról esett már szó, a többit nem tudom. Tyia majd nyilatkozik.

És még egy: A (német) nyelvterületi zenekarokkal foglalkoztatok már régebben? DAF, DÖF, Ideál, Nina Hagen, Drahdiwaberl, stb.
Canada-i New Wave? Man without Hats? Kitûnõ zenekar. FB-on szoktak csatolni kevésbé ismert zenéket, képeket, koncerteket.
Tegnap még sikerült letöltenem 2 Marc Moulin albumot (azon kívül amit Ti csatoltatok: (Entertainment, I'm and you), azért ezek már mind elég távol vannak a topik témájától. Engem inkább a Syrius-ra emlékeztet ez ez a fúziós jazz-rock.
Tyia
Asszem Musachy Kolléga dolgaival elégedettebb leszel...