Aly & Fila
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tracklist:
01.Intro ID
02.Aly & Fila vs. Bjorn Akesson – Perfect Red (ID Remix)
03.Aly & Fila – Rosaries (ID Remix)
04.Aly & Fila Feat. Sue McLaren - Still (Jorn van Deynhoven Remix)
05.Aly & Fila – Sandgroper (ID Remix)
06.ID
07.Aly & Fila – Rising Sun (ID remix)
08.ID
09.Bryan Kearney & Snatam Kaur – Ong Namo (Neptune Project’s In Search Of The Mayan’s Remix)
10.ID
11,Aly & Fila feat. Jwaydan – We Control The Sunlight (Original Mix)
12.Fady & Mina – Over Drive (Original Mix)
13.Arksun – Arisen (Fila Bangin bootleg mix)
14.Sied van Riel – Stealing Time (Aly & Fila Remix)
15.Paul van Dyk – Tell Me Why (John Askew Remix)
Letöltés
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Faith in Trance, Golyavar – Treffort Budapest, Hungary
vááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá <#bee1>#bee1>
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
1981-es születésûek,1999-ben kezdték pályafutásukat,2003-ban jelent meg elsõ lemezük.
Mára a 22-ik legjobb Dj páros a világon.
Saját kiadójuk van (Future Sound Of Egypt Recordings)
Folyamatosan fellépnek szerte a világon nagy trance bulikon.
Lehet kevésbé szeretni a zenéjüket de nagy respect nekik <#eljen>#eljen>

Azért az nem semmi zene.
Alsókategóriásnak abszolút nem mondható.
Az más kérdés persze, hogy bejön-e vagy nem, különböznek az ízlések.
Avanti Roma!
Vannak jó uplifting trackek, de az összesrõl elmondható hogy a nagy classicoknak csak a nyomában járnak, nem tudják adni azt az érzést mint a régi Airbase vagy Johan Gielen szerzemények. Partyn se élvezem túl nagy mennyiségben, mindig jobb ellensúlyozni utazósabb, vagy tech-esebb trance-el.
Hogy a szerzõkrõl is szót ejtsek, Neptune Project féle zenéjük magasan Best 😊
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
nekem nem bejövõs
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Wikipedia
Aly & Fila
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.