Aly & Fila

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabi89
Aly&Fila <6th @ Green room> A State of Trance 500 - 02:45-04:00

Tracklist:
01.Intro ID
02.Aly & Fila vs. Bjorn Akesson – Perfect Red (ID Remix)
03.Aly & Fila – Rosaries (ID Remix)
04.Aly & Fila Feat. Sue McLaren - Still (Jorn van Deynhoven Remix)
05.Aly & Fila – Sandgroper (ID Remix)
06.ID
07.Aly & Fila – Rising Sun (ID remix)
08.ID
09.Bryan Kearney & Snatam Kaur – Ong Namo (Neptune Project’s In Search Of The Mayan’s Remix)
10.ID
11,Aly & Fila feat. Jwaydan – We Control The Sunlight (Original Mix)
12.Fady & Mina – Over Drive (Original Mix)
13.Arksun – Arisen (Fila Bangin bootleg mix)
14.Sied van Riel – Stealing Time (Aly & Fila Remix)
15.Paul van Dyk – Tell Me Why (John Askew Remix)

Letöltés

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
Aly & Fila
Faith in Trance, Golyavar – Treffort Budapest, Hungary

vááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá <#bee1>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Bazz én meg ismerlek téged TS-rõl <#idiota> nevedrõl csak leesett 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

http://www.youtube.com/watch?v=AmeKAKbm9FE&feature=PlayList&p=24ACB1000384ED46&playnext=1&playnext_from=PL&index=1

Cucmey
szeretem õket nagyon. kárt hogy nem voltak még magyarországon 😞

CheAteR88
így azért kicsit másabb😊

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

desigo
Mindenesetre szép amit eddig elértek.
1981-es születésûek,1999-ben kezdték pályafutásukat,2003-ban jelent meg elsõ lemezük.
Mára a 22-ik legjobb Dj páros a világon.
Saját kiadójuk van (Future Sound Of Egypt Recordings)
Folyamatosan fellépnek szerte a világon nagy trance bulikon.

Lehet kevésbé szeretni a zenéjüket de nagy respect nekik <#eljen>

Én eddig csak a Rosaires-t ismertem tõlük, az A State of Trance 2009-rõl.
Azért az nem semmi zene.

Alsókategóriásnak abszolút nem mondható.

Az más kérdés persze, hogy bejön-e vagy nem, különböznek az ízlések.

Avanti Roma!

Hasonlítsd össze pl. Markus Schulz, Mark Sherry, Ton TB, vagy MIKE zenéivel és ráérzel 😊 uplifting még Manuel le Saux, Giuseppe Ottaviani legtöbb zenéje, Ilya Soloviev, na meg a lengyel Nitrous Oxide.

Vannak jó uplifting trackek, de az összesrõl elmondható hogy a nagy classicoknak csak a nyomában járnak, nem tudják adni azt az érzést mint a régi Airbase vagy Johan Gielen szerzemények. Partyn se élvezem túl nagy mennyiségben, mindig jobb ellensúlyozni utazósabb, vagy tech-esebb trance-el.

Hogy a szerzõkrõl is szót ejtsek, Neptune Project féle zenéjük magasan Best 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

CheAteR88
hát inkább alsó kategóriás trance:|
nekem nem bejövõs

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

és persze ne felejtsük, hogy mekkora remixkirályok, hihetetlen ütõs uplifting remixekkel jönnek ki idõrõl idõre:

mila69en
engem az érdekelne ez mitõl uplifting trance?😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

desigo
MR ME
átlagos trance ahogy nézem

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Lord Nomak
Ha már magyarra nincs kedved fordítani vagy nem tudsz pár értelmes mondatot írni legalább egy külföldi linket berakhatnál amiben szerepel némi leírás.

Wikipedia
Aly & Fila

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

mila69en
engem is érdekel

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

MR ME
én nem szeretem, bemutatod õket?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Akik szeretik az Uplifting trancet azoknak nem kell õket bemutatni😊