Fulham
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem beszélve , szerintem nem fogadták el õt . Meglehet nézni , pl a tegnapi meccsen adott gól passza után mindenki gratulált mindenkinek , csak neki viszont senki . Labdákat is csak akkor kap , ha már végképp nem tudnak máshoz passzolni . Õ pedig mindent megtesz ,hogy megjátszható legyen , rengeteget mozog keresztbe , és igyekszik üres területekre is befutni , sajna kevés eredménnyel . Több van ebben a srácban mint amit ebben a klubban játszani tud.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
2-1 lett a vége..
NAgyon jó finom 3 pont..:D!
Írtam domeznek hogy adja át valahogy azt a topicot mert szívessen foglalkoznék vele és felráznám kicsit!
Õ meg eléggé letolja sajnos.
De még nem válaszolt..:(
Egyébbként másképpen nem vehetném át? Vagy hogy mûködik ez itt?
Köszönöm a választ..:)
Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Gera egyébként elképesztõt játszik eddig a második félidõben!
Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz
Gera szép labdaszerzés után gólpassz megint!!!
Még van bõ 40 perc!
Gera sokat van játékban de igazán nem megy neki sajnos!
Úgy tünik hogy már nagyon az Európa liga van a fejekben..:)
Meg is értem!
És éppen tegnap verték meg 2-1 re a Woulsburg csapatát aki ugye a tavalyi német bajnok!
Gera gólpasszt adott a meccsen..
Nehéz izzasztó gyõzelem , Gera fõszereplésével , igaz gólt nem szerzett ,de minkét találatban elvitatthatatlen érdemeket szerzett.
Végre gyõzelem , ha nem is jó játékkal.......
Sajna a hétvégén zakó volt....................
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
REAL MADRID
Ez a baj az igazsággal, hogy nem áll meg a buta emberek miatt.
Az a baj az igazsággal, hogy nem lehet leírni, mert nem tûrik meg a hazug emberek, azért mert a hazugságok nem állnak meg az igazság elõtt.
---
Egy szót nem írtam most geráról.. egy betût se változtassatok.
Akit nem érdekel amit írok, az úgysem fogja elolvasni, ezért kár törölni.
Nem kötelezõ engem olvasni. Át lehet ugrani.
Törölgetni könnyû.
" Nem tetszik a másik véleménye, mert nem egyezik az enyémmel.
Pufff neki, egy törlés, mert én megtehetem "
Ha így akarod érvényre juttatni az igazadat, ahelyett, hogy érvelnél, megmagyaráznál, akkor még mindig az ovodában van az sg.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
- ez nem ide tartozik -
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Mi a probléma gyerekek ? Aki nem szereti vagy nem tetszik , nem szól hozzá.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
REAL MADRID
REAL MADRID
Glory, Glory Man. United!
ha csapatnévvel nyitsz topikot akk az a csapatról szól nem egy játékosról aki akármikor otthagyhatja mint a sz*rt.
mellesleg hatalmas flém lenne itt a csak Zoliról szóló hozzászólásokból...
De végül is elérte a célt a téma , mert beszélünk róla .
Gera mai góljáról meg valszeg inkább holnap lesz videó.
21' <0 - 1>0 - 1> E. Nevland
25' <1 - 1>1 - 1> M. Symes
59' <1 - 2>1 - 2> D. Duff
80' <1 - 3>1 - 3> Z. Gera
amúgy ezt ma játszották:) tessék neked Gera><
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Igen tudom vannak trónkövetelõk de ez nem baj , ebbõl mindenki csak profitálhat .
Az , hogy ki milyen vallású , nem kéne itt megtárgyalni , nem ide tartozik , egyébként is vallásszabadság van ! Én a játékát szeretem .
Persze mindenkinek lehet más kedvence , de az a "saját véleményem " ma még
Õ a legjobb legképzettebb és legtechnikásabb Magyar játékos , mellesleg még jól lát a pályán is.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
A legjobb magyar labdarúgó "címet" szerintem hamarosan támadni fogják...bár valóban az lenne ha igazán formában lenne, valamint sem a Fulhamben, sem pedig a válogatottban nem a saját posztján játszatják(ták) az esetek többségében (ugye Dzsudzsákot se rakosgatják ide oda a PSV-ben...), ennek ellenére mindig hajt.
A csapat meccseit személy szerint csak azóta követem figyelemmel amióta ott játszik Gera Zoli.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"