Böngészők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze tudom, nem azt mondtam hogy mást nem próbáltam ki. Volt nekem Safari, Chrome, Opera is, használtam egy idõben az IE-t is, de a legjobban nekem a FF jött be... 😊
Airbus A380
Pedig SOK JÓ böngészõ van még némelyik jobb is.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

MerlinW
Köszi😊

[merlinw.org]

Ja amúgy HBD! 😊
PttM Fa
Gyerekek a topikot felpördithetnétek!!!
Legyen 500 hsz és akkor valamit lehetne kezdeni a topikkal.

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

PttM Fa
Szerintem maradj FF-nél!<#eljen>
Jobb.

IE9-et még nem is próbáltam ki eddig. Most hogy felhoztad ezt az új verziót, kipróbálom én is, mert eddig csak FF-ot használtam. 😊
MerlinW
IE9 RC szép gyors lett. M$-hez méltóan, szinte mindent lenyúltak a Chrome-ból, amit lehetett😊

[merlinw.org]

sznorbi2
Akkor csak nem én vagyok görbe, hanem a tükör!
Az FF 4 Beta 10 valóban valamivel kevesebbet használ, mint a többi. De gondoltam, hogy esetleg van valami más böngészõ is ami picivel kevesebbel beéri.
Talán még az EPIC ami még kevesebbet használ az FF-nél és ráadásul az FF motorjára épül! <#worship>

Köszönöm mindenkinek aki segített és válaszolt.

Antivirus - To protect and to serve

Airbus A380
Opera vagy FF manapság a FF eszi a legkevesebbet, persze nem 20 pluginnal.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

MerlinW
IE8 vagy 9beta eszi a legkevesebbet (sajnos). FF a legtöbbet, utána Chrome és Opera. Safarit nem tudom, rég használtam. Szerintem próbáld ki mind, és kiderül😊 Persze a plugin-ek csak rádobnak egy lapáttal, tehát azokat felejtsd el minden böngészõben, ha fontos a memória.

[merlinw.org]

Rage47
Opera megy sztem a legjobban gyenge gépeken
sznorbi2
Melyik lenne az a böngészõ ami a legkevesebb memót foglalja le?
Mert nekem 1 Gb Ram van a gépben és a Chrome vagy az Opera egy szempillantás alatt elfüstöl 250-300 Mb-t.

Antivirus - To protect and to serve

PttM Fa
<#eljen>

MerlinW
Rage47
na ideje volt😊
MerlinW
Megjavult a flash dolog. 10.0.612 (69234)

[merlinw.org]

Rage47
na, ezt akartam pont kérdezni, hogy mi a fene baja van mostanában😊 thx
MerlinW
Chromium 10 Daily Windows Installer/Updater v4.0

A beágyazott flash-el valóban gondok vannak, de napokon belül javítják ahogy szokták. Teljes képernyõn semmi gond velük.

[merlinw.org]

Airbus A380
Használj bármu mást az IE helyett és nem lesznek ilyen gondjaid.

MerlinW
Én is régimódi vagyok, pont ezért nem láttam IE-t lassan 10 éve😊

[merlinw.org]

Evin
Próbáld ki a béta 10.2 Flash-t. Nálam jobb, mint a 10.1-es, bár én FF-et használok.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

berlinboy6329
IE8-hoz nincs vmi beállitás,h normálisan kezelje a flash videókat?Pl.Youtobe..minden videó akadozik rajta..FF-ben meg jó minden..Én meg FF-et nem szeretem.:C régimódi vagyok.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

MerlinW
Megjött a Chromium 10😊

Chromium 10 dev Installer/Updater 3.1

[merlinw.org]

Rage47
thx müködik
MerlinW
Kivették belõle egyszerûség címen, azaz akinek kell az felteszi maga

Aztán lehet, hogy késõbb visszakerül a stabilba. A fejlesztés már csak ilyen általában😊

[merlinw.org]

Rage47
Chromiumban miért nincs pdf nézõ, ha a chrome 8ban van?
MerlinW
Upsz, kimaradt egy ellenõrzés az elõzõbõl😊
Chromium 9 Dev Updater 3.1

(3.0 is mûxik, csak sírhat, ha megszakítjuk a letöltést)

[merlinw.org]

Rage47
cool 😄
MerlinW
Airbus A380
Egyre jobb lessz a Maxthon 3 .<#taps><#eljen>

Rage47
mármint GPU gyorsítás nélkül
Rage47
3D nélkül gyorsabb a Chromium 9 szerintem
Rage47
köszi
MerlinW
Airbus A380
Ne provokálj 😊 ha te boldog vagy a DEV-el használd. Semmi baj én is kicsibaba kóra óta használom a 4-es FF-t de nem ajánlgatom 1szerû mezei usernek. Ettõl amúgy a Chrome topikba is óvnak ott is azt mondják mezei usernek csak stabil verziót ildomos ajánlani.

MerlinW
Várom a gondok konkrét megnevezését😊

[merlinw.org]

Airbus A380
Hát én találkoztam a 9-esnél gondokkal. Én semmiképp nem ajánlok dev, verziós cuccokat, bétát is csak olyat amit személyesen próbáltam.

MerlinW
Tisztában vagyok vele, csak azért ajánlom nyugodt szívvel, mert több mint egy éve napi szinten használom (mindig az aktuális napi kiadást), és eddig nem igen ütköztem komolyabb hibába. Olyanba legalábbis nem ami lassította vagy akadályozta volna a böngészést.

S miután óránkét készül snapshot, ezért ha bármi komolyabb gond is lenne, azt általában javítják egy órán belül.

[merlinw.org]

Airbus A380
dev-et meg bétát azért óvatosan ajálgass mert ezek nem mindenkinek valók átlag usernek csak a stabil ajánlott az pedig a Chrome7-es a stabil verziók kiforrottak és többnyire hiba mentesen mûködnek. A DEV nálam pl csinált érdekes dolgokat...

MerlinW
Van már 9-es is a dev tárolóban. Napi szinten használom, semmi baj vele.

[merlinw.org]

lck
Igen 4-es van fenn nekem is.
Airbus A380
Pont akartam írni a 4-es FF simán lenyomja 1 adblockal megspékelve. A betöltõdésnél azt a max 10mp-et meg ki lehet bírni.

lck
<#eljen> Nálam egyébként betöltés után a FF is gyorsabb mint a Chrome.
/Na lehet megkövezni./
Airbus A380
Nálam gyorsabb mint a Chrome.

Rage47
Opera is elég gyors.
Airbus A380
Stabilból igen, amúgy teljesen magától frissül szóval biztos lehetsz benne hogy a legújabb van ott. Az meg hogy mi gyors az gép függõ is.

Feltettem a google chrome 7.0.517.44 verzióját. Kérdezem hogy jó-e ez a verzió vagy van esetleg újabb?

Egyébként ez a leggyorsabb böngészõ ugye?
PttM Fa
Szevasztok!
Hosszú idõ újra ide tudtam nézni egy picit.
Nem voltam gépközelben mikor voltam is csak tanultam és annyi!
Látom gyûlnek a hozászolások😄
Ha meglesz az 500 akkor egy picit rendbe szedem a topikot.
Köszönöm mindenkinek az aktívságát!

MerlinW
Flash videókra, java-s, html5-ös animációkra van hatása. Illetve az oldalak kirajzolásánál is, de az modern gépen annyira nem szembetûnõ, max a scroll gördülékenyebbségén látszódhat.

[merlinw.org]