Suzuki SV 650\\1000 s\\n
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felvágni,vagy értelmes célokra?
Az SV tökéletes hosszabb túrákra,felvágod az asszonyt mögéd,és irány a végtelen!😊)
Én annó úgy választottam ki a 400-as ninja-t(kezdõ voltam teljesen..),legyen könnyen kezelhetõ,legyen benne kisebb spiritusz ha kell,és fõleg ne legyen "tömeg" modell!
De kinek hogy..
Peace!
Let the good times roll.
Miközben te mérgezett egérként korzózol a körúton fel, s alá, akkor õ utánad rohan, leránt a motorral, letépi a rövid (!) gatyád és könyörgõ tekintettel néz rád õzike szemeivel, hogy megkóstolhassa a lompost?
Ha ilyesmire áhítozol duplán ajánlom az autót.
Just do it :)
Az SV650 egy nagyon jó tanulómotor, jó alapokat lehet vele szerezni, könnyû irányíthatósággal, megbízható.
Egy jó barátomnak volt egy ilyen, hajszál híján majd meg is vettem tõle, õ is mint "kezdõ" vette a motort, de hibátlan volt neki míg megvolt.
A hangja kegyetlen jó, a blokk mivoltja miatt alul is nyomatékos, nem kell kiforgatni a világból, és ami a legfontosabb: ez inkább túramotor, így elég kényelmes is, fogyasztása is vállalható.
Próbálj ITT megtudni többet, vagy olvasgasd át EZT hogy pontos képet tudj meg a típusról.
a DR BIG 800-nak olyan hangja volt mintha a Vietnámi háború játszódott volna újra, mégis leszartam ,utánamnéznek-e vagy sem...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
más a hangja, más a karakterisztikája, teljesen más érzés motorozni rajtuk.
nagy a difi a kettõ között, legalább akkora mint a szívó illetve turbódízel autó között.
na mind1 is, én nem papolni akarok.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
az meg aztán fõleg nagy mutatvány, hogy forgalommentes egyenes szakaszon felváltogatod a 6 sebességet...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A GSX-R után mindenképpen érdekes az SV.
A net teli van az adott márkához, típushoz kapcsolódó fórumokkal, magyarul is.
http://www.motor-katalogus.hu/osszes.html
Itt 14815 típust találsz. Várjuk az újabb max. 60-70 többnyire OFF hozzászólásból álló motoros topikjaidat.
Ezzel a feltûnési igényednek is eleget tehetsz + pályázhatsz sg.hu topiknyitó rekordra.
Egy jó tanács, amit bármilyen motoros portálon megtalálsz:
Másként gondolkozol majd 18 évesen és 25 évesen. Autóra vizsgázz elõször. Jó dolog a motorozás, de agyilag tökéletesen érettnek kell lenni hozzá. Mindenki hibázik, te is fogsz. Autóval a szerelõ megoldja. Motorral te vagy a kasztni. Jó esetben kórház, rossz esetben letakarnak. Olvass motoros fórumokat.
Just do it :)
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Amúgy,ettõl tuti lecsúszik a lányok bugyija...<#hehe>#hehe>
Check it out! 😉
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
nemértekhozzá.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
az SV hangja páratlan és tanulni vele nagyon jól lehet
vagy mondjuk, nem tud még olyan jól motorozni, hogy gsx-r-el meg r6-al vagánykodjon.?
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Ez az SV nagyon láma, úgy néz ki mint a Yamaha TZR50 és társai. Csak égetnéd magad vele. Szerintem
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!