Gamer perifériák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

newil
Hello ,vezetéknélküli nyakpántos fejhallgatót keresek,ha tudtok javasolni párat.Régebben láttam valamelyik oldalon,de nem raktam a kedvencek közé...most pedig jól jönne.10-15.000 Ft körül volt az ára ,persze ha tudtok olcsóbbat...

Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.

kifli
megrendeltem a 3h-t 😊
FlyHigh
Számadatok közül úgy lehet eldönteni, hogy melyik jobb, ha megnézed a hangszóró frekijét. Amelyik nagyobb tartományú és elégé alulról kezd el szólni, az a jobb. Ebben az esetben a 3Hnak szebb mély és magas hangjai vannak mint a G367, a számok szerint. Pl az én régi genius fülesemnél kicsi a különbség az alsó és felsõ érték között ezért hallani is, hogy középen szól, emiatt van olyan gagyi beütésû dobozhangja, Steel Siberiám viszont egy álom hangzásra.

Thrash \'Till Death

kifli
ezek alapján melyik jobb?

a 3h specifikációi:
Headphones
Frequency response 10 - 27.000 Hz
Impedance 50 Ohm
SPL@1kHz, 1Vrms 102dB
Cable 2 meters (6.5 feet)

Microphone
Frequency response 50 - 18.000 Hz
Pick up pattern Non-directional
Sensitivity -40 dB
Impedance 2.2K Ohm

És a Gamecom 367:

Általános Javasolt felhasználás multimediális számítógép
Egyéb jellemzõk zaj kizáró áramkör, titkos gomb, hangerõ szabályzó
Fejhallgató Fejhallgató típusa Fejhallgató - két fülre
Fejhallgató formája Fülkagyló forma
Csatlakozó technológia Kábeles
Audio kimeneti mód Sztereó
Sávszélesség 20 - 20000 Hz
Impedencia 32 Ohm
Hangerõszabályozás vezetéken Oui
Mikrofon típus Típus Perche télescopique
Mikrofon technológiája Condensateur électret
Mikrofon mûködési módja Mono
Impedencia 2 kOhm
Sávszélesség 100 - 10000 Hz
Audio bemeneti részletek Uni-directionnel - 100 - 10000 Hz
Csatlakozók Csatlakozó típus 1 x mikrofon (mini telefon 3,5 mm)
1 x fejhallgató (mini-phone Sztereó csatlakozó 3,5 mm)
Egyéb Mellékelt kábelek Kábel a fejhallgatóhoz - beépített - 2.9 m
Gyártói garancia Szervizelés & karbantartás 2 éves garancia
Szervizelés & karbantartás részletesen 2 éves szervizelés & karbantartás
kifli
énis ezen gondolkodom, és a plantronics gamecom 367-en. Annak jobbnak tûnik a mikrofonja, úgynéztem 3H-n nincs zajszûrés. Bár megtudok lenni nélküle. A másik ami 3h ellen szól, az az hogy elég kicsi a föles, és gondolom az nem takarja be úgy a fülemet. Bár lehet jobb választás lenne. Technikai adatokat néztem, de azt meg nemtudom hogy melyik a jobb.
FlyHigh
pixelnél láttam 7 körül, szerintem náluk ki is tudod próbálni.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
SteelSeries 3H , szokásos steel minõség, de még belépõszintnek számít a PROFI füleseknél.

Thrash \'Till Death

Falkon
Kormány: DFGT
Egér: X-718BK
Mind a kettõ tökéletes, én nem is annyira drágák.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Aquir
jött is a joystick javítás/cserélés

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Frayer
com-64
Nekem is ilyen volt.
De ezek könnyen törnek ám, nagyon rideg a mûanyag és gyenge a csatlakozási pontja. Verekedõs játékokban, meg fociban könnyen szét lehet zúzni.
<#gonosz1>

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

Aquir
de rég volt

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Terensz
Sok-sok éven át használtam

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

kifli
na ennyi vót a topik? behalt máris? 😄
kifli
valaki tud mondani jó kis mikrofonos fülest 6-7é-ért?
Czdano
A4TECH X7es egerem van, abbol is 2500 dpi laseres verzio, mindenkinek ajánlani tudom csak. 1 év alatt semmi baja nem volt.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

kifli
énis g25 kormányt használok, majd veszek mellé egy g500 egeret, elég jó árban van és elég jó kis rágcsáló 😊
Nekem is G15ösöm van, teljesen jó, bár az oldalsó makrógombokat sosem használtam.. Mellesleg furcsa, mert sehol sem találom a neten ezt a billentyûzetet :S

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyûzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

dronkZero
Úristen! Az egér használatához mennyire gíknek kell már lenni!?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

sapkafej
úristen! ehhez mennyire geeknek kell már lenni?

György

wander01
ja topik ment fav-ba... végre nem faszom tipusonként meg márkánként kell keresgélni ezek után a szarok után. jöhet a többi stuff 😄

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

wander01
nekem G25 kormányom van, most lett 3 éves, és tökéletesen müködik, logitech foreva! mondjuk nem is szaggattam szét de kilométer annyi van benne mint a picsa 😊) ja és G5 egér ofkorz. öcsém a G15+G5-re esküszik. jó anyagok na...

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Voyager5
Igen, ráadásul minden gomb makrózható, illetve tulképp 3 shift gomb van.
dronkZero
Ja nostromo kurvajó cucc. Amit nem említettetek, az az, hogy minden egyes gomb programozható.

Játékhoz fasza, melóhoz meg még sokkal durvább(AutoCADhez).

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Petka
Most a perifériák azok tulajdonképpen nem számítógép alkatrészek?

OrioN the S
Nemreg valtam meg a billentyuzetemtol

de most bevallalom ez a ketto kozul majd valamelyiket. eger meg nekem 8, mert altalaban 10-15k kozott nekem mindegyik megfelel.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Frayer
Pontosan.
Én quake arena-hoz használtam, abban is csak az Excessive+ használtam, fõleg CTF módban.
www.excessiveplus.net
Az excessive+ módban hihetetlenül gyors a játék, van mikor szinte fénysebességgel száguldasz végig a pályán, van hogy egy jó ugrással az egyik végébõl átszáguldasz a másik végébe, és nagyon nem mindegy az idõzítés, pontosság, és a kényelem sem mellékes.

Meg van hozzá egy razer egerem azt csá.

Ez a cucc igazából ott használható ahol a WASD gombokat használnád, és még akkor is át kell szokni egy kicsit.

Aquir
A kialakítás csak a bal kéznek megfelelõ multifunkcionalitást hordoz. Láthatóak a felfestett nyilak is, és a billentyûk amiket az ujjak vesznek kezelésbe, a mutatóujjnak még görgõje is van, a bal kéz tenyere a támasztón pihen, a hüvelykujj is kap néhány játékszert.
Az egéré a jobbkéz.

edios
na ez jól néz ki, de nekem kell az a vibration.<#schmoll2>

xboxon azt szerettem legjobban, h érzem h nekiütközök vminek, lõnek stb.. csak aztán szétváltak az útjaink és most pótlék kell😄

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

edios
gondolom wasd egér fps-ekhez ill egyebekhez. kiváltja a billentyûzetet, és akkor cs közben nézhetsz poreszt😄

MerlinW
Ahogy nézem, megmarkolod, bal kéz hüvelykujj az analogon, jobb kéz ujjak a billentyûkön. A többit nem tudom, hogy éred el, mindenesetre szépnek szép😊

[merlinw.org]

gfreak
csatlakozom 😄

Racism is a weapon of mass destruction!

gfreak
a rezgés szerintem nem akkor fless hogy megérje a plusszköltséget...viszont egy jó Logitech ChillStream-et szereznék be...kényelmes, pontos, nem 'klattyog' idegesítõen, ráadásul x360 kontrollerként kezeli minden, ezért nem is kell trükközni...a léghûtés kikapcsolható, így a reumától sem kell parázni 😉 a DualAction2-met nem cseréltem volna le, ha a játékfejlesztõk hajlandóak lennének nem x360 analógiájú kontrollereket is támogatni újra <#violent>

Racism is a weapon of mass destruction!

n3whous3
ebbõl nem tudom kinézni, hogy mi micsoda, hogy mûködik ez? 😄

púúúúú

Solten
<#taps>

Saor Alba

Frayer
Nekem van egy ilyenem FPS játékokhoz.

Kicsit kemények a gombjai.
Be kell törni, hogy érzékenyebbek legyenek, sokat számít az ha erõlködés nélkül nagyon gyorsan és precízen egy pillanat alatt sikerül lenyomni a megfelelõ gombokat.
Amúgy meg egy nagyon kényelmes eszköz. Rengeteg funkció billenttyel.

n3whous3
van razer topik is tuti meg az egeres topik is tuti inkább gamerek által látogatott, stb

púúúúú

Csirke4
Biztos azért nyitott új totyikot mert egy átlagos egér az gamer egér.
Gondolom ilyen Razer cuccokat akar ide összehordani (minden 1 helyen). 😄
nonicks

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

n3whous3
kormányok
egér
billentyûzetek

hogy lehet ekkora láma topikot nyitni már nem azért? Itt egy halom keresnivalót kihagytál, nem csak elnézted a dolgot én úgy érzem...

púúúúú

edios
én épp gamepadokkal szemezgetek.. néhány ropinál nem akarok többet rákölteni, viszont két analóg + rezgés mindenképp kell. szóval patthelyzet😄

nonicks
-_-'

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

elitehun
Ezt a topikot azért hoztam létre hogy itt lehessen kérdezni avagy érdeklõdni a játékos perifériákról (billentyûzetek, egerek, fejhallgatók stb) NEM számítógép alkatrészekrõl (annak van külön topikja) hanem csak a perifériákról