Gamer perifériák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.
Thrash \'Till Death
a 3h specifikációi:
Headphones
Frequency response 10 - 27.000 Hz
Impedance 50 Ohm
SPL@1kHz, 1Vrms 102dB
Cable 2 meters (6.5 feet)
Microphone
Frequency response 50 - 18.000 Hz
Pick up pattern Non-directional
Sensitivity -40 dB
Impedance 2.2K Ohm
És a Gamecom 367:
Általános Javasolt felhasználás multimediális számítógép
Egyéb jellemzõk zaj kizáró áramkör, titkos gomb, hangerõ szabályzó
Fejhallgató Fejhallgató típusa Fejhallgató - két fülre
Fejhallgató formája Fülkagyló forma
Csatlakozó technológia Kábeles
Audio kimeneti mód Sztereó
Sávszélesség 20 - 20000 Hz
Impedencia 32 Ohm
Hangerõszabályozás vezetéken Oui
Mikrofon típus Típus Perche télescopique
Mikrofon technológiája Condensateur électret
Mikrofon mûködési módja Mono
Impedencia 2 kOhm
Sávszélesség 100 - 10000 Hz
Audio bemeneti részletek Uni-directionnel - 100 - 10000 Hz
Csatlakozók Csatlakozó típus 1 x mikrofon (mini telefon 3,5 mm)
1 x fejhallgató (mini-phone Sztereó csatlakozó 3,5 mm)
Egyéb Mellékelt kábelek Kábel a fejhallgatóhoz - beépített - 2.9 m
Gyártói garancia Szervizelés & karbantartás 2 éves garancia
Szervizelés & karbantartás részletesen 2 éves szervizelés & karbantartás
Thrash \'Till Death
Egér: X-718BK
Mind a kettõ tökéletes, én nem is annyira drágák.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nekem is ilyen volt.
De ezek könnyen törnek ám, nagyon rideg a mûanyag és gyenge a csatlakozási pontja. Verekedõs játékokban, meg fociban könnyen szét lehet zúzni.
<#gonosz1>#gonosz1>
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyûzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Játékhoz fasza, melóhoz meg még sokkal durvább(AutoCADhez).
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
de most bevallalom ez a ketto kozul majd valamelyiket. eger meg nekem 8, mert altalaban 10-15k kozott nekem mindegyik megfelel.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Én quake arena-hoz használtam, abban is csak az Excessive+ használtam, fõleg CTF módban.
www.excessiveplus.net
Az excessive+ módban hihetetlenül gyors a játék, van mikor szinte fénysebességgel száguldasz végig a pályán, van hogy egy jó ugrással az egyik végébõl átszáguldasz a másik végébe, és nagyon nem mindegy az idõzítés, pontosság, és a kényelem sem mellékes.
Meg van hozzá egy razer egerem azt csá.
Ez a cucc igazából ott használható ahol a WASD gombokat használnád, és még akkor is át kell szokni egy kicsit.
Az egéré a jobbkéz.

xboxon azt szerettem legjobban, h érzem h nekiütközök vminek, lõnek stb.. csak aztán szétváltak az útjaink és most pótlék kell😄
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
[merlinw.org]
Racism is a weapon of mass destruction!
Kicsit kemények a gombjai.
Be kell törni, hogy érzékenyebbek legyenek, sokat számít az ha erõlködés nélkül nagyon gyorsan és precízen egy pillanat alatt sikerül lenyomni a megfelelõ gombokat.
Amúgy meg egy nagyon kényelmes eszköz. Rengeteg funkció billenttyel.
Gondolom ilyen Razer cuccokat akar ide összehordani (minden 1 helyen). 😄
egér
billentyûzetek
hogy lehet ekkora láma topikot nyitni már nem azért? Itt egy halom keresnivalót kihagytál, nem csak elnézted a dolgot én úgy érzem...
púúúúú