Bayonetta

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem késett hál istennek a botrányok ellenére, remélem lesz pc-re is mindkettő.
Október 28-án jön a 3-dik része.
Iszonyúan nehéz tud lenni, már-már igazságtalan néha. De tetszik, hét órám van benne és még a felénél se tartok. Szüntelen darálás az egész játék.
CroftManor
én végigvittem és nekem naon tetszik 😊

Nothing is True, Everything is Permitted

nonicks

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

najó akkor 3 jó ázsiai játék van: GT, mario, és Sonic

Super Mario-t én se értettem, õ sokkal jobb fej volt:

Szeretem a cicákat

Hegi90
<#wow3>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

melyik ázsiai gém nem betegeknek való?
(super mario és gran turismo)

tommygear
ÉRTELMES
drogosgeci
ázsiai eltúlzott csodagame
picit betegnek kell lenni hozzá

n3whous3

jeah

púúúúú

n3whous3

púúúúú

gfreak
vigyázz, lehet hogy olvassa a csaj a topikot, és agyonlõ...a lábával 😄 atyaég mennyire elmebetegnek kell lenni egy ilyen ötlet megvalósításához 😄

Racism is a weapon of mass destruction!

Sadist
Legalább raknál be pár képet arról a bõrtangás bölcsészszemüveges ribirõl.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

gfreak
ezt talán a kezdõ hozzászólásodban kellett volbna megtenned, mint témaindítónak <#falbav>

Racism is a weapon of mass destruction!

triplet
tavaly karácsonykor jött ki asszem. Bár szvsz nem nagy szám.

LasDen
és ez mikori játék?? 😄
500 éves álom??? 😄 kell oda kávé rendesen 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

akyyy
és beszúr egy teljesen más játékbõl egy képet😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

nonicks
majd jön az admin és átrakja😄 inkább a játékról mondj valamit ahelyett hogy okoskodsz...

Calver
játékosok fórumában topicot nyitni valaminek, ami csak és kizárólag konzolra jelent meg.
ügyes.

"The trees move. Do you not see it?"

nonicks
"Bayonetta 500 éves álmából ébred és azt sem érti, mi dolga ebben a világban, mégis máris az események középpontjába kerül. A Devil May Cry játékok alkotója, Hideki Kamiya ezúttal igencsak elengedte fantáziáját, mikor megalkotta ezt az új világot."