LG Application

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

redmonk
nos majd kiderül, esetemben ugye lg gd510 nagyon jól összevan rakva, nem hiszem h bármi gondom lenne majd. lg kp502-t ha 10ezerért adnák akkor se vettem volna, de olvasgattam és azt mondták h az újabbak már elég korrektek...majd kiderül

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

SrAta
életed legrosszabb döntése volt, hogy lg telefont vettél...
Nekem normál használat mellett 3 hónap alatt elpatkolt a csatlakozó benn pedig csak addig volt bedugva füles míg hallgattam a zenét, majd mivel túl drága lenne a fõpanel csere elküldtek, hogy garanciába nem javítják nem rendeltetésszerû használat miatt.
Most az LG Magyarország KFT.-vel reklamációt vetettem fel valszeg új teló lesz ha korrektek ha parasztok jöhet a fogyasztóvédelem...
Ilyen hulladék népségtõl(mint az LG emberei) rossz burkolatú telefont (esetemben KP502) nem szabad venni!
Nagyot csalódtam, azt hittem normális cég!
Tévedtem!
Soha többet LG telefont!

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

redmonk
köszönöm
így még nem kerestem...upsz

kastil
redmonk
Vagy alapból van benne?

redmonk
Valaki nem tudja, hogy LG GD510-hez picsel viewer vagy valami pdf doc olvasót honna tudnék szerezni?

redmonk
Okés, már leesett...hülye voltam
no mind1

Fabio Capello
Mivel netkapcsolatot használsz, nyilvánvalóan fizetsz érte...

redmonk
Nekem mindjárt lenne is egy kérdésem.

Az LG GD510-ben található Facebook stb. klienst ugyanúgy használhatom mintha böngésznék? Tehát fizetnem kell érte? Elég félreérthetõ egy két tesztben, hogy is mûködik ez. Az ember joggal gondolná, hogy azokra a portálokra ingyen mehet fel.

redmonk
Üdvözlet minde régi és új LG tulajnak,

Ebben a topikban kérdések, tapasztalatok oszthatóak meg az újabb LG telefonokkal kapcsolatban (LG KM900, LG GD510pop, stb.).
Jómagam is új tulaj vagyok a mi nap vettem egy LG GD510pop készüléket.
Nem utolsó sorban az LG nemrég megnyitott "apps-sore"-ral kapcsolatban is felmerülõ kérdésekre adunk választ.

← ElőzőOldal 2 / 2