Hogy néz ki a cipőd?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Én nekem ilyen cipõm van;
Csak sajnos megy szét...
Nem tudja véletlen valaki, hogy Magyar ONLINE boltba lehet-e kapni valahol ilyet? Mert szeretnék ugyanilyet rendelni, csak sajnos sehol nem találok... Kérlek segítsetek, ha tudtok! 😉 Köszike!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

utálom a magastalpú cipõket 😄
rá 2 hónapra mentem premier, playersroomban a csaj csak nézett mikor megkérdeztem hogy van e ilyen márka. nem is hallott róla.

ám, sztem ez egy újabb "kinek nagyobb a farka" topik
a cipõt hordani kell, nem mutogatni szvsz
az a kék igazán gecijó.
2.
3.
Meg egy Vans torna is van csak nem találtam róla képet.
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

van valakinek? aki tudna szerváltni újat szóljon. adnék egy 20ast érte
amúgy:

http://www.tenke.hu