Sony Ericsson Vivaz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem kell magammal cipelni a kamerát....csak elõkapom a telót és profi minõségû felvételt csinálhatok vele... :D
mennyire igaz az hogy Tv-re is lehet csatlakoztatni?<#lookaround>#lookaround><#lookaround>#lookaround>
"Mert mit videózol? csak ami nagyon fontos azt meg normális kamerával nem telefonnal"
Mennyiért veszel a telefonod mellé egy normális kamerát?
A feltöltésnek meg pont az a lényege, hogy nem kell belépni, kikeresni, stb, stb, hanem amikor megcsinlátad a videót, vagy éppen nézed és eszedbe jut, hogy megoszd, akkor nem kell kilépni a médialejátszóból.
Ezek szerint ezeket a szolgáltatásokat nem neked találták ki :)
Már csak az érdekelni mitõl drágább akkor a satio, hisz többet nem tud sõt kevesebbet.
A mosolyfelismerõje meg elég érdekes konkrétan a poharat is mosolynak ismeri fel néha :D De ez várható volt elvégre ez nem egy olyan hû de intelligens szerkezet! Sokszor még mi emberek sem ismerjük fel a mosolyt :D
A facebookos gyors feltöltõ alkalmazást sem nagyon értem, mert ahhoz net kell ha meg már van net rajta akár wifi akár mobilnet akkor meg minek ilyen plusz elvégre csak belépsz a facebookra és ott feltöltöd egy sima böngészõn keresztül...
fry day fry day sálálálláláá
Hát erre csak 2 képet tudok belinkelni: VivazSatio
Ezek után mindenki döntse el maga, hogy melyik a szebb és mellé jegyezzük még meg a vivaz maga HD videó felvételi lehetõségét..
Meg itt egy kis video róla: Demonstration of Sony Ericsson Vivaz shooting in HD
Szeretem a cicákat
Azért manapság már nem drága a 720p kóder chip.
Ne félj a tökéletességtõl! Úgysem éred el sohasem.
Tök jó kis méretû telefon, kényelmesen elfér a zsebben a fotok alapján, de azért ez a kijelzõ méretére igen csak elõnytelen hatással volt.....
Videókat néztetek róla? én végig nyálaztam a youtubeot, meglepett...<#wow1>#wow1>
Ennek a telefonnak az erõssége meg ugye a 720p-s videó rögzítés. Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy a kódolás mennyi idõt vesz igénybe egy videó felvétele után, vagy realtime-ban megy?
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Szeretem a cicákat
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Ennél talán összejöhet, szerintem.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
@pixxel: Mondj már egy telefont, ami hasznláhatóságban megközelít egy jailbreakelt iphone-t <#hehe>#hehe>
Nem olyan rosszak ám!
lassan cd-t könyvet ír:)
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
All hail the double x!
S60v5 sem rossz
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...