Minecraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem akarlak le beszélni róla,de inkább számítógépre vedd meg neki.
Tavaly karácsonyra xboxra vettem én is minecraftot,de ha lehet inkább a gépen játszik vele,a konzolost nem nagyon szereti.

sziasztok... az 5 eves fiam youtube-on allandoan Minecraftot nez es azon gondolkozom hogy karacsonyra egy PS4-et vennek neki ezzel a Minecraft jatekkal.

az lenne a kerdesem, hogy az alapjatek ami kb 25 eur korul forog miket tartalmaz? lehet esetleg 2en jatsznai ha vennek meg egy controllert a PShez?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Devv
Köszi, így 8 hónap késéssel. Már megvettem. 😊
https://www.allkeyshop.com/blog/compare-and-buy-cd-key-for-digital-download-minecraft/
Devv
Ja, nem láttam a képet, de most látom. 😊
Wreck86
Azt tudom, köszi!
Csak az olvasók véleményére voltam kíváncsi, nem akartam önkényesen bepakoltatni. 😄
M.

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Devv
Ne itt kérd, hanem a "Moderátor figyelmébe" topikba.
Wreck86
Sziasztok,

Kérésemre IMYke2.0.0.0 készített egy bannert, mert ami volt már régóta nem jelenik meg.

Kérhetem a bepakolását a fejlécbe?

Elsőkörön memória kell neki, másodkörön cpu. Vga elég neki egy olyan ami nem a legalja. Valamint egy SSD is irtózatosan sokat dob rajta főle amikor mászkál az ember és töltögeti a mapot be.
Wreck86
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kérni.
A Minecraft memória, vagy proci igényű inkább?
Nem mostani gépem van és amióta egyre több fejlesztést, újdonságot pakolnak bele egyre jobban akadozik, vagy lassabban tölti be a területet.
Szeretném ha flottul működne, viszont ehhez szükséges az infó, hogy melyik irányba fejlesszek, vagy végső soron új laptop vétel.

Előre is köszi!
Millerke

Úgy látom nem egyedi a gondom, maga játék ennyire szar. Inkább félre teszem
https://bugs.mojang.com/browse/MCPE-25344?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels%3Acomment-tabpanel&showAll=true
sziasztok, remélem valaki tud segíteni! X0Xen játszom, már ezzel a windows-os minecraft-al. Ma a konzolt resetelni kellett, egy probléma miatt. Profilok, egyebek törlődtek. Mindent újra leszedtem, semmi gond, kivéve ez a játék. Egyik fontos mentésemet sem tudja a felhőből leszedni, azt írja a 100 mb-nál nagyobbakra, hogy sérült. Volt néhány apróbb mentési file, azok lejöttek, de ezek olyanok amik lényegtelenek. Irgalmatlan idők vannak ezekbe, jó lenne valahogy mégis visszaállítani. A mai resetig semmi gondom nem volt.
Devv
Meg vannak valakinek ezek a könyvek pdf-ben?:
Útmutató a vöröskőhöz
Útmutató az Alvilághoz és a Véghez
Ha komolyabb packot futtatsz érdemes neki 4-5 Gb ramot adni neki, ha van elég a gépben. 8Gb ram esetében én 4.5-re szoktam venni. Ha nincs 8Gb ramod, akkor hagyd a memóriabeállítást ott ahol van.
Devv
Köszi szépen.
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Devv
A feed the beast főoldalán volt egy letöltés gomb, letöltöttem és felraktam, de valami twitch plugin minecraftot rakott fel, majd megnyitott egy windows ablakot. Valamit elszartam? 😮
Devv
Köszi.
journey map
Devv
Ilyen kis térképet a jobb felső sarokban melyik moddal lehet szervírozni?
BenedekFeco
Csinálsz egy üllőt. Aztán berakod a tuningolni kívánt fegyvert/szerszámot + a könyvet.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Devv
Na, megjártam a poklot:

Szereztem nyálkagolyót is, meg horgásztam egy varázskönyvet (ütés +1) 😄 Varázskönyvet hogy tudom használni?
Devv
Nem aludni megyek. 😄😄
BenedekFeco
vigyázz a lávával, ne próbálj meg ágyban aludni odaát 😊

Devv
Oké, a 20 obszidiánt már kibányásztam! <#eljen>
Egyéb tudnivaló, mielőtt átmegyek?
BenedekFeco
Pontosan. Csinálsz egy portált, begyújtod és átutazol a Nether-be. Ott annyi kvarc van, hogy Dunát lehet vele rekeszteni 😊

Devv
Csóri túlélő hogyan csináljon napfény érzékelőt? Alvilági kvarc kell hozzá. Szálljak le az alvilágba??
Devv
Na belevetem magam a szakirodalomba, elolvasom a vöröskő alapokat. <#nezze>
Sokat kell letenni a látványos hatáshoz. De mondtam én, hogy a nuke a megoldás 😄
Caliph
valahogy be kell csábítani a gyerekeket a mézeskalács házba 😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Devv
Hát nem robban valami nagyot a TNT...
Lenyilaztam egy boszorkányt, volt nála 2 cukor. lol!
BenedekFeco
Épp nem rég oldottam meg a kaja gondomat, így már nincs rájuk szükség. Mennek majd a levesbe 😊

Devv
Látom itt már gépek is vannak. Viszont az az állattartás nem épp eu szabvány! XD
BenedekFeco
Én is kb egy hete kezdtem új világot 😊

Ja még annyi, hogy a modcsomagok annyira összetettek, hogy érdemes tutorialokat nézni róluk elsőkörön.
Sokfajta mod létezik MC-hez. Csak egy példa a milliónyi közül:

Galakticraft. Hozzáad a játékhoz új érceket és gépeket, amikkel mindenféle alkatrészeket lehet gyártani. Ezekből később rakétát lehet építeni és elutazni pl a Holdra vagy a Marsra vagy épp orbitális pályán űrállomást építeni. És ez csak egy mod.

Vannak olyan modok amik a világgenerálásba szólnak bele, milliónyi új növénnyel és biomokkal. Vannak olyan modok amik a kalandozásra építenek és mindenféle dungeonokat generálnak vannak amik mágiát hoznak be a játékba, stb.

Jellemzően nem egy moddal játszunk, hanem modcsomagokkal kezdetnek a feed the beast launcherét ajánlom. ott 1 kattintás letölteni és telepíteni a kívánt modcsomagot.

Egy bemutató videó egy modcsomagról:

https://www.youtube.com/watch?v=T8RVvS0E2nI

Igaz régebbi, de a lényeg látható
darkSectorxxx
Gondolom a gameplay-t modosítók, ha létezik ilyen.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Devv
Felvázolnád nagy vonalakban, hogy milyen jellegű modcsomagok vannak a textúra csomagokon kívül?
Megboldogult első MC élményeimet idézed meg 😊 Nekem az alap MC sok újat már nem tud nyújtani, de szerencsére a modcsomagokkal végtelenek a lehetőségek 😊
Devv
Boldog(?) Minecraft tulajdonos lettem! Szerencsére a tört verziós mapomat meg tudta nyitni. A játék továbbra is nagyon jó, jókat ijedezek amikor sétálok az erdőben majd hirtelen meghallok ilyen falusi nevetést, persze sehol senki. Lehet, hogy a föld alatt van?
Építettem egy csónakot és nagyon durva, úgy megy mint egy motorcsónak, jó gyorsan el lehet jutni vele nagyon messze. A map pedig hatalmas. Lehet, hogy elköltözök! 😄

A putri:

A naplementém:
Devv
Oks, köszi.
A verziószámnak kell stimmelnie, de még sokszor azt is megoldja az MC és lekonvertálja, (ha felefelé váltasz verziót.). A mapod helyéről (mármint, hogy a gépeden hol van) van róla még youtube tutorial is tricsillió 😊
BenedekFeco
Nem feltétlen. Kimásolod a saves mappát, és miután feltelepítetted a hivatalost akkor bemásolod.

Devv
Na az lesz, hogy megveszem a játékot, a tört verziós mapomat gondolom buktam (?).
Devv
Köszi, beérem egyelőre a TNT-vel. Jó sokat bányásztam ma, hullottak a csákányok, találtam is sok redstone-t meg némi aranyat, de gyémántot keresek.
Lehet, hogy lesznek még láma kérdéseim, előre is bocs. 😄
Redstone fáklyával lehet 😊 De ha ilyen szándékaid vannak modcsomagot javaslok. Vannak olyanok, ahol nem csak tnt van hanem atombomba is. Szép ramazurit lehet vele rendezni.... ha bírja a géped 😊
Utoljára szerkesztette: gforce9, 2018.01.25. 11:19:15
Devv
Fáklyával be lehet gyújtani a TNT-t? Szeretnék egy bányarobbantást végezni. <#idiota>
"azzal lehet együtt játszani a Microsoftos (xbox, PC) játékosokkal?"

Nem
BenedekFeco
Annak idején én is jó pár hónapig nyomtam a virágbolti verziót, aztán mondtam hogy ez kell 😊

Devv
Bocs, nekem drága. Attól félek hogy hamar ráunok. De lehet, hogy összespórolom az árát...