Formula One 2010

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Remélem, ez nem egy konzol játék lesz 0 fizikával, amit majd PC-re is átportolnak szarul, hogy legalább 13 FPS -el fusson...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

kastil
Mondjuk azt meg kell hagyni, hogy kecijól fog kinézni. Bár nekem az így felvett muvik mindig szebbnek tûnnek, mintha csak 1 kijelzõn nézném.

kastil
Nem is a vezetéssel volt a baj, hanem azza, hogy olyan mint amikor NFS elsõ részei közben valami fikadarab ráesett a jobb/bal nyilra billeden, és az autó derékszögben fordult.
magyarul; #11

kuci06
gumik koszolódása tetszik

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Roger6
Szépnek szép lesz, de engem a fizika sokkal jobban érdekel, mint a grafika.<#ravasz1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

telefonnal lettek fényképezve azért ilyenek

http://f1.2009.gamedroid.hu/wp-content/gallery/opsm/psmagazin2.jpg

videókat nézve idióták próbálhatták ki és olvastam, hogy a fékezés még nem a véglegesre volt állítva.

Roger6
Hát nem tudom, én bekapcsolom a gépem, elõveszem a kormányom, és játszom, már évek óta. Sehol egy gond. <#vigyor3>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

stockhouse
semmi se lehet tökéletes, de még mindig kevesebb vele a macera

PSN ID: jay-jupiter

SimaSuna
csak az a helyzet, hogy veri majd a pelyhes mellkasát, hogy õ nyitotta a topikot. berakott 2 youtube linket, és mint aki jól végezte dolgát, itt sincs...
majd jönnek a vérpistik, hogy ki milyen idõt autózik, meg mennyire hûdejójáték....

nemértem én az embereket... :/
Nekem a GT5p online megakadt már egy párszor, HR-hez is csinálják a patchet a fagyások miatt.
Roger6
Ugyan, kontrollerrel rendkívül precízen vezethetõ az autó, a kormányomat le is cserélem mindjárt a francba. <#hehe>

stockhouse
de, csak nem olyan gyakran😄

Itt arról lesz majd értekezlet, hogy ki kit lökött ki.
Roger6
Itt meg semmirõl, az sokkal jobb...<#idiota>

Gondolom még nem halottál a PS3-as játékok fagyásáról ?
stockhouse
azért kell a 2 topic mert a konzolosba a játékról fognak beszélni a pc-sbe meg a gépigényrõl és a hw gondokról XD

akyyy
aztán marha értelmes nyitni két topikot akettõnek, mikor ugyanarról van szó, csupán az irányitás lesz más, de pc-n is játszhatod kontrollerel, szal még az se:C

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Lehet, hogy gamepadon tolták, Arcade módban lehetett csak kipróbálni.
Nem a játék tehet róla, hogy az ember most ismerkedik a pályával.
Árkád szar lesz ez is.

kastil
Az irányítás egy jó nagy rakás szarnak tûnik. Kb olyan mintha bill-en játszanák, sehol egy finom puha ív.

Multiplatform, a nevét miért nem lehet megjegyezni ?
Máté94
Ez konzolos....
Beírsz a topikjába a játéknak, utána meg nyitsz neki még egyet <#fejvakaras>
Máté94
A 2009-es autók csak tesztre vannak. A végleges a 2010-es autókat fogja tartalmazni.
R420
Hát igencsak de jó játéknak mutatja magát😊

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Roger6
Ebbû meg hun a KERS?!<#idiota><#hehe>

SimaSuna
még messze van...
← ElőzőOldal 2 / 2