Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok PCs játék is a 12 éves vagy azalatti PC-st célozza meg.
Ámde a konzollal ott a probléma, hogy butítva van és a butított dolgokat én személy szerint nemszeretem. Lásd pl Cod6 PC-n egy rakás szar a multija, még mindig a Cod:UOban van a legtöbb feature ami szerintem ultraszánalom. És most a BC2ben részben azért nincs fekvés merthogy lassítja a játékmentet meghogy szegény konzolosoknak nem látszanának a fekvõ emberek.
Lassan kb 1 gomb lesz a játékokban, az elõre nehogy az ellenfél kiszaladjon a látómezõbõl mert akkor jajj utána kell fordulni és az nemjó dolog.
A konzolok sajna ezt segítik, nem jelennek meg tömegszám olyan szimulátorok konzolra amik ténylegesen szimulátorok, vagy ahhoz hasonlók. :C
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ha a Játékosok fórumába ír egy konzolos akkor leugatja elzavarja a Konzolosok fórumába, ha itt nyitnak egy topicot akkor meg idejönnek trollkodni.
Közben meg saját kisebbségi komplexusukat próbálják kompenzálni ezzel, mert egyre kevesebb játék jön ki PC-re az eladási adatok miatt.
Most megkönyörültek rajtuk kijött a BC2 PC-re is már is ez lett az isten játék, meg a legjobb online fps. Bezzeg ha nem jött volna ki, akkor buta konzolos tucat fps lett volna ez is...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
púúúúú
Amúgy a hasalást nem 8-10%-a használja a játékosoknak hanem 80-100%-a úgy kb.
De amúgy nézz utána nyugodtan megfogod találni a konzolra való utalást. (Felbontás... Igen a csillivilli konzol csodás felbontása ami kb a pc-s felbontás fele, na amiatt. -.-)
HP+
Szeretem a cicákat
Forza.
2. ha konzolon nem tudták volna megoldani, érthetõ, ha kivették volna, hiszen a 8-10%-nyi pécés battlefieldezõ kedvéért kár lett volna - szerinted konzolos szempontbol - elbaszni a gémet, nem?
Forza.
és?!
talán ezek alapján a bfbc2-ben is van?
ha lenne is, kötelezõ bekapcsolni?
ha te bekapcsolod, az ellenfél nem kapcsolhatja be? (ergo nem lesz 40/0ás statod)
komolyan nem értem hova akarsz kilyukadni ... (ja, de sejtem, konzolon a sok gyik autoaimmal játszik, mert minden játék magától céloz, csak a ravaszt(!) kell huzni) ... csak ez idiotizmus és téjékozatlanság lenne tõled ;)
Forza.
Igen az M60-an gyakran lõnek csípõbõl... -.-
Kicsit sok rámbót néztetek. :C
Ebbõl is látszik hogy a konzol inkább a 12 éves vérpistikéket célozza meg a fantasztikus butított szarjaival.
Kivi lennék rátok akár csak Airsoftban, hogy mennyit hasalnátok... :C
Amúgy köchög conzolosok! Nekem is csak 4 van... meg egy gamer pc, meg egy gamer noti<#banplz>#banplz><#zavart2>#zavart2>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Részben miattuk lett kivéve a játékból a fekvés... :///
Szeretem a cicákat
hint: nem volt autoaim
púúúúú
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
púúúúú
- a 14 év alattiak
- a 10-es IQ-jú 14-40 közöttiek
- akiknek nincs életük
púúúúú
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Szeretem a cicákat
aki meg halo és gears féle 0.1 játékokkal képes játszani szintén nem lehet túl világos alak
nyomorék konzolosok nem tudnak leguggolni erre kitalálják a gombnyomásra fedezék mögé bújást, és ez volt az elõzõ évtized slágere :D:DD
Szeretem a cicákat
- a 14 év alattiak
- a 10-es IQ-jú 14-40 közöttiek
- akiknek nincs életük
Egyik csoporttal sem kell foglalkozni. Ezeket a szerencsétleneket megtalálod a PC-s játéknak leáldozott és a hasonló topikokban.
[merlinw.org]