Táblagépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Next PC upgrade: 2022
Venni szeretnék egy Tablet-et. Első lenne. Most szántam rá magam. :)
Amit kinéztem egy Sony Z2-es tablet. Esetleg egy pár szót róla, ha van itt valakinek olyan.
Illetve olyan kérdés, hogy miként lehet erre netet varázsolni? Arra kéne, hogy mikor utazgatok akkor is tudjam használni. Van itt is olyan, hogy veszek egy Mobil netet. Beledugom és kész? Vagy itt kicsit más a helyzet? :)
Hallotam hogy kell letölteni valami alkalmazást és úgy jó lesz de nem tudom a nevét. Valaki tudja?
http://hardverapro.hu/apro/alcor_zest_q813is_tablagep_csere
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Kiváló állapotba, amióta megvan fólia volt a kijelzőn, egy karc sincs rajta, plusz van hozzá egy viszonylag gagyi, de teljesen müködőképes angol blootooszos billzet
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2015.04.08. 10:39:01
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Olcsó (40k körüi) 10"-os táblagépet tud valaki ajánlani?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
A múlt héten a telenornál hozzájutottam egy Alcatel One Touch Pop 7 tipusú tablethez, ( a dobozán: one touch P310X) és szeretnék hozzá venni egy flip tokot, de a neten nem találok ehhez a típushoz. <#fejvakaras>#fejvakaras> Hol lehet hozzá kapni vajon?
Nothing is True, Everything is Permitted
Hm ezek szerint nem csak én pedzegetem annak az ötletét ,hogy az X1 köré már lehetne egy androidos konzolt építeni.De ha nem támogatja senki (mint eddig szinte senki sem) akkor nem csoda ,hogy nincs és nem is lesz :(
A kijelzomeretek/felbontasok meg csak dafuq kategoria:
- 7.9-inch 2048x1536 LCD
- 12.3-inch 1600x1200 LCD
Ettol fuggetlenul ha jol ossze van rakva, lehet h jo kis masina, csak nem egy ar/ertek bajnok. A kinezete amugy egy nagy htc one-ra hasonlit sztem, kb mint a tegra note.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.01.21. 11:21:51
Regards,
Ez így nem egy valós infó, az Alcor az eDigital "saját márkája", a minősége attól függ éppen kitől és mit vásároltak be.
Voltak nagyon jó és nagyon nem jó cuccaik is.
Engem azért meglepett, hogy a kínaiak az android dömping után és mellett nagyon ráálltak a négy magos atomos W8.1 táblagépekre.
Csak azokba meg a Windows liszenc okán nem lehet csak 1 vagy 2GB ram. Pedig annyival azért nem gyors. Másrészt nem tudom a direkt desktopra írt dolgok mennyire használhatóak 7-8"-on, szvsz 12" alatt halál a szemnek. Viszont egy ilyen gép elég klassz lehet Android/W8 dualboot megoldásban. :D
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.12.30. 12:18:12
Regards,
Nekem az álmom egy inteles Lenovo Miix (akármennyi) 8" 4GB ram (3GB is elég lenne) win 10, 64-128GB tárhely , 3g modem és wifi 75 ezerér <#eljen>#eljen>
Első választásom, amit kb 1,5 óráig gyűrtem, egy Alcor Q787i.
- IPS panel, de csúnya kép
- fos első és hátsó kamera
- hátul levő hangszórók, amik recsegnek
- a fizikai gombok lötyögnek a készüléken.
- ha a hátsó részét az előlap felé nyomtam akár 0 erővel, kétszer olyan fényes lett a kép (érintekezési hiba)
Visszavittem E-digital-hoz, kérdezte a srác, hogy ilyet akarok-e megint, vagy jobbat? :D
Alcor-ok szarok, rengeteget vittek vissza gariba.
Helyette ez lett, gyönyörű kép, jó hang, tűrhető előlapi kamera:
Acer Iconia Tab B1 721
Nem IPS, viszont tényleg szép kép.
Első hangszórók, és jól szól.
Nem nagy szám, de az Alcor-on előre telepített programok = 0. Még egy nyomorult Chrome se. Youtube se. SEMMI.
Az Acer-en Chrome, Youtube, Weather Forecast, Evernote és számos további dolog, ami segíti a mindennapjaid.
(Ja Alcor Firmware frissítés után teljesen meghalt, használhatatlan lett, na akkor mondtam, hogy go vissza azonnal)
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Utoljára szerkesztette: zsolesz92, 2014.12.24. 18:55:41
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Kezdjük ott hogy az Android alapól fos.
WinPhone+iPad az ideális, nem kérdés.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Nincs velük gond a kinti nagy brandekből kell válogatni és semmi gond nem lesz vele.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.12.16. 22:09:48
Akinek nehézséget okoz egy ipad mini kifizetése, az ne vegyen tabletet. Ennyi.
Teclast X98 Air Win8.1 / Android Dual OS
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Látom érkeztek kérések már Karácsonyra, én is hasonlót szeretnék :)
7-8 colos tabletet szeretnék ajándékozni, facebookozni, emailezni használnák, WIFI-ről, így nincs feltétlen szükség mobil internetkapcsolatra.
Filmezni max youtube.
20-30k közötti összeget szánnék rá!
Lehetőleg ne lassuljon be a droid fél év múlva a használhatatlanságig, ennyi a kritérium kb :)
Köszönöm előre is!
És akkor most villanhat fel a tábla hogy üdvözöljük 2025-ben<#banplz>#banplz>
Nem egeszen tudom hogy ezt pontosan minek szantak, talan egy kis korrekcio a sima legjobb tablet neven futo nyilt ipad reklamjuk (ahol objektivitasnak meg csak jele sem volt) utan. Ez is verzik nehany helyen (pl. shield tablet szamukra tovabbra sem letezik emlites szintjen sem, meg ahogy kiemeli, hogy ezek nem munkara vannak - lol), de amiket alapvetoen ajanl, azok tenyleg jo cuccok.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.12.14. 17:17:54
Regards,
http://www.freetvmaci.info/
Adott egy Navon Raptor 7 táblagép. Bekapcsolásnál nem lép tovább a boot képernyőtől és a recovery menü sem jön be. Mit lehet ilyenkor kezdeni vele?
Ha flashelni kell, akkor mivel tudom flashelni win8 alatt?
Utoljára szerkesztette: S8DJ, 2014.12.03. 14:16:32
(Gépről, tábláról telefonállni vezetéknélküli sztereó headset-el tényleg valós alternatíva. Amióta megy a Vállalati lync-ről a telefonhívás én pl. eléggé rászoktam. Közben persze osztom a firkálásokat is a szörfészen :))
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.11.25. 16:05:36
Ja, asszem Bluetooth LE-n keresztül megy a Continuity.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.11.25. 15:46:42
btw SMS hez tényleg jó.
Amúgy azért nem kell wifin lenni hozzá mivel bluetoothos nem? ergó annak már bekapcsolva kell lennie (pluszban a wifi mellett)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ha jól vettem ki akkor még csak azonos Wifi hálózaton se kell lenni, a két készülék anélkül is kapcsolatot létesít egymás között, és az iPad kvázi kihasználja a telefon GSM modulját.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.11.25. 14:59:06
Mióta eladtam a 2012-es N7-emet, valami hiányérzetem van, tényleg a mindennapjaim része lett a tablet. Este, ágyból nincs is kényelmesebb, mint tabletről netezni/chatelni/filmezni.
Viszont nagy dilemmában vagyok, mert ezek az élmények egy 10 colos tableten lennének még élvezetesebbek, már nem akarok visszamenni 7 colra. 10-es méretben pedig jelenleg az iPad Air verhetetlen, lehet beruházok egyre, hardverapron már 90-100 között kapható használtan.
Megyek vissza ipadre.
WayteQ xTAB-8Q GPS tablet esetleg jó választás ha GPS-el szeretném meglepni fateromat? Taxizáshoz lenne használva. Vagy jobb lenne esetleg kizárolag navigácios készuléket venni és nem GPS tabletet? 7" 8"-os kellene, hogy minél jobban lássa rajta a dolgokat.
http://www.fool.com/investing/general/2014/10/29/why-microsofts-surface-pro-3-sales-soared-as-apple.aspx
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Prestigio MultiPad 8.0 PRIME DUO 16GB lett.
Van rajta micro HDMI, micro USB és külön táp csatlakozó, a 2 magos proci a célnak bőven megfelel.
Az új fiókom: DevLupius