Godzilla 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
SPOILER!
Nekem a szögletes vonalaiból, és abból, hogy nincs/nem látszik a szája, az jön le, hogy nem is élõlény lesz. Szerintem egy elszabadult alakváltó, nanobotokból álló valami lehet...

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
-A film 3D-s lesz,élõszereplõs,de a llény CGI-s lesz.
-2012-re tûzték ki a megjelenés dátumát,de mivel elég nagy project,ezért nem kizárt a csúszás.
-Godzilla harcolni fog egy vagy akár több szörnnyel is.
-Nem úgy fog kinézni a feje,mint ami egyszer korábban napvilágot látott.
-(Nincs még rendezõ)
-Valószínûleg a WETA készíti majd az effekteket,de még nem biztos.
Egyébként letöltöttem az összes Toho-s Godzillát(a japó filmeket),ebbõl az elsõ 2õt már megnéztem....hát õ továbbra is az amerikai a best:D
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
concept art
All hail the double x!
All hail the double x!
és godzilla is...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
All hail the double x!
meg godzilla formája is idegesítõ volt már gyerekként is. mér kellett olyan téglafej neki? :D rajzfilmben még zöldessárga sugarat is okádott, amivel gallyra vágott mindent, szerencse h a filmbõl az kimaradt xD
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
REAL MADRID
All hail the double x!
az elsõt láttam párszor, sõt gyerekként tetszett is, pedig most megnézve elég gáz, de ha csinálnak egy fasza 2. részt akk egyefene nem bánom :)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
All hail the double x!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Mert gyerekkorom egyik kedvenc filmje volt az elsõ rész,és am is szeretem a hasonló témájú filmeket:)