Dropbox

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mardel
Hát ezt most nem értem.
Mert más tárhelyre lassabban vagy gyorsabban töltesz fel?
Kérj tõlük gyorsabb netet, hátha megsajnálnak és adnak egyet. <#wilting>

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Az a baj, hogy ez nem 50kb/s-es feltöltési sebességre van :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Mardel
Ez túl egyértelmû.
Ez nem tárhely összevonásra van...

Kaszi46
Az miért van, hogy az általam megosztott mappa, az én, illetve haverom tárhelyébõl is elfoglal ugyanannyit?
Azt hittem ez olyan lesz, hogy én megosztom a 2 gigámat valakivel, az a valaki megosztja velem az õ tárhelyét és máris 4 gigánk van...😛

*Posse*T.W.D*

Mardel
És a kihagyhatatlan Dropbox link aki regizik és telepíti a progit meghívom egy sörre. <#vigyor3>

Mardel
Annyi kimaradt, hogy aki meghívóval regisztrál annak is fel kell telepíteni a dropbox progit a gépre addig nem kapja meg se te se õ a plusz MBokat.

Hegi90
Wow ez kurvajó 😄

regiztem is jonipapa alá

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
<#idiota>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

joebacsi
Dropbox nagyon jó.

Aki ezen a linken keresztül regisztrál, az a plusz hely mellé kap ajándék két malájkurvát a hétvégére 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

fery02
Dropbox felhasználó vagyok én is.
Osztálytársakkal közösen van egy tárhelyünk és mindenki rakosgatja fel a marhaságait, amit a kliens automatikusan letölt mindenki gépére és tök jó.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

ivjoe
Használja. ^^
Ügyesen okosan, tapasztaltan, megfontoltan, gyönyörûségesen. 😊
[HUN]PAStheLoD
Igen, de hát már mondtam, hogy anyád. Mit csináljon az, akinek már van ökkáuntja? :|

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

ivjoe
Backup, sync, és share megoldás, elég menõ, ügyes, okos, tetszik.

link1

link2

Meghívó Plussz tárhelyet ad neked is, nekem is.
← ElőzőOldal 2 / 2