Aliens vs. Predator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
fotográfik kolomp edisön :D
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!\"
De igazad mekkora szar játék a Max Payne, Fable, Gears of War AC, stb stb stb. 😊)
Utálom az ilyen FPS mániás hülyegyerekeket...
Az AvP 2-ben az alien-nel való falra mászkálós funkciót ki lehetett kapcsolni, csak akkor használtam ha szükség volt rá - jó ötlet volt e megoldás.
In Lak\'ech Ala K\'in
és aki cikekt ír vállalja felelõsséget szerintem...
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
A Doom3 szintjét nem éri el, semmiben.
fotográfik kolomp edisön :D
Anno a Splinter cell: pandora tomorrow c. játékban is fp. nézet volt a lövöldözõs karaktereknek (õrök), és tp. a lopakodós karaktereknek (kémek).
Lopakodásnál fontos, hogy az ember tisztában legyen a közvetlen környezetével, és ez tp-ban jobban teljesül.
Tekintve, hogy az alien játékmenete is a rejtõzködésre épít, ez még egy ok, hogy tp. nézetben lehessen irányítani.
Az értékelés maga pedig teljesen fair, a játék pedig ismételten bizonyítja, hogy a magas gépigény és költségvetés nem épít jó játékot.
Inkább szedték volna el tõlük a pénzt, és adták volna a Colonial Marines fejlesztõgárdájának, abból még ki is nézett valami.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Aha.. Nem kellet sokat várni, de sokat vártunk.
Mert laboratóriumban kelt ki, és õ volt a hatos példány, amit szépen bele is égettek a homlokába, innen a neve.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Gaming is believing.
Nekem singleben bugokkal nem volt bajom, viszont én csak a Marine kampányt toltam végig - akár csak az AVP kettõben, sztem csak ennek van meg az igazi feelingje 😊