Aliens vs. Predator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
lol

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

BlackArt
Ez cult. Aki szereti annak jó, aki nem szereti annak szar. Aki pedig más vélményére hallgat az idióta.

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

én meg mindenkit! <#banplz><#idiota>

fotográfik kolomp edisön :D

TreDoR
Én meg az ilyen TPS mániás kreténeket

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

arra gondolt valszeg, hogy névtelen a cikk...

Hornymut
Lehet én vagyok csak a hülye, de milyen felelõsséget? Erre nem jöttem rá :-)

\"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!\"

mert mi a baj a tps-ben?

De igazad mekkora szar játék a Max Payne, Fable, Gears of War AC, stb stb stb. 😊)

Utálom az ilyen FPS mániás hülyegyerekeket...
milyen felelõsséget? hagyjuk már
Wescone
"Amikor az aliennel a falakon mászkálok, akkor nagyon hamar elveszítem az irányérzetemet, mert állandóan váltakozik a perspektíva..."

Az AvP 2-ben az alien-nel való falra mászkálós funkciót ki lehetett kapcsolni, csak akkor használtam ha szükség volt rá - jó ötlet volt e megoldás.

In Lak\'ech Ala K\'in

pedi ez egy nagyon jó játék lett!!!mgé hangulatos is
és aki cikekt ír vállalja felelõsséget szerintem...
Na, ha még tps is lenne akkor lenne csak igazán szar! Én az elsõ avp-t aliennel úgy játszottam, hogy szinte végig a plafonon mentem. Nem vesztettem el az irányérzékemet... ez benne a jó.
kBagyula
A demót próbáltam, nem tetszett. Fõleg az alien kutyaszerû ügetése a pályákon. Helyette megvettem az AvP Classicot, az fényévekkel jobb, bár már 10 éves játék.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

csupán egy átlagos játék lett belõle
Nem csak az alineke esetében de a predátoroknál is jobb lenne a tps nézet. a közleharcok miatt mindenképpen átláthatóbb lenne, de persze az általad említett "precíziós" lopakodás miatt is.
sith7
Egy megfelelõ gépen jól néz ki, és nagyon hangulatos jó játék, fõleg a multi része

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

Nagyon béna játék, a grafikája pedig nevetséges, pláne úgy ahogy be lett harangozva...
A Doom3 szintjét nem éri el, semmiben.

fotográfik kolomp edisön :D

Már az avp2-vel is az volt a problémám, hogy mind a három karaktert first person nézetben lehetett irányítani, holott szerintem az alienhez (és talán a predatorhoz is) sokkal jobban illene a third person nézet. Amikor az aliennel a falakon mászkálok, akkor nagyon hamar elveszítem az irányérzetemet, mert állandóan váltakozik a perspektíva, ahogyan falról falra, falról plafonra, stb átmászok.
Anno a Splinter cell: pandora tomorrow c. játékban is fp. nézet volt a lövöldözõs karaktereknek (õrök), és tp. a lopakodós karaktereknek (kémek).
Lopakodásnál fontos, hogy az ember tisztában legyen a közvetlen környezetével, és ez tp-ban jobban teljesül.
Tekintve, hogy az alien játékmenete is a rejtõzködésre épít, ez még egy ok, hogy tp. nézetben lehessen irányítani.
Hornymut
Bocs, elnéztem, reggel van :-)

Esetleg próbáld meg megnézni a két idézett mondatrész környezetét, és rájössz, hogy most hülyeségbe kötöttél bele. Ami persze nem negálja a tényt, hogy sok marhaságot is lehet olvasni az oldalon, de ez az összeszedett, rendszerezettebb cikkek közé tartozik.
Az értékelés maga pedig teljesen fair, a játék pedig ismételten bizonyítja, hogy a magas gépigény és költségvetés nem épít jó játékot.
Inkább szedték volna el tõlük a pénzt, és adták volna a Colonial Marines fejlesztõgárdájának, abból még ki is nézett valami.
Hornymut
Ha jobban megfigyeled, ami tudom nehéz, akkor láthatod, hogy a fõoldalon lévõ lead és a cikk szövege van összerakva, azért tûnik furcsának

a második részre nem kellett sokat várni

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

Draven tudod, a Játék menüpont alatti cikkektõl nem kell minõséget várni.
<...>így nem kellett sokat várni a folytatásra.(...)Sokat vártunk erre, de vajon megérte-e?<...>

Aha.. Nem kellet sokat várni, de sokat vártunk.
Hornymut
SPOILER
Mert laboratóriumban kelt ki, és õ volt a hatos példány, amit szépen bele is égettek a homlokába, innen a neve.

Hegi90
Miért van az aliennek neve? Azthittem a xenomorphoknak közös a tudatuk.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Chocho
Túlbecsült? A Metascore-on 67%-on áll a PC-s változat, és ez a legmagasabbra értékelt verzió. Mi ebben a túlbecslés?

Gaming is believing.

A játék hosszával van nekem csak gondom..
Az év egyik nagy csalódása 😞
Nincs ezzel semi baj, van akinek bejön, van akinek nem. Amúgy teljesen szimpla FPS lenne, csak hát ugye alienek és predátorok vannak benne tehát más mint a többi 😊

Nekem singleben bugokkal nem volt bajom, viszont én csak a Marine kampányt toltam végig - akár csak az AVP kettõben, sztem csak ennek van meg az igazi feelingje 😊

LeventeV
ez a jatek egy tulbecsult szar...

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0