U.S.A
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A főbb állomások: Washington – New York – Buffalo – Niagara Falls – Cleveland – Chicago voltak, összesen 11 nap alatt és ami fontos 100%-ban egyéni szervezésben.

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
Amúgy az utazás közel sem 100%, csak mostanság eléggé oda vagyok az USA-ért meg a Nagy Almáért! :)
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Valaki járt már közületek New York-ban? Ha igen, mesélhetne róla kicsit.
Mennyiből lehet kihozni egy 1-2 hetes "kiruccanást"? Vélemények, tapasztalatok, tanácsok! Esetleg útitárs? :)
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Ne nevessetek ki, de az USA-ban van olyanra lehetőség, hogy valaki mezőgazdasági munkára menjen ki (farmer) munkára, tehát gépkezelőnek (traktorok, kombájnok stb.), szerelőnek, ilyesminek? Ha igen, akkor hogyan?
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
3Ds MAX :)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Maga az ország gyönyörû, a végtelen sivatagtól kezdve a havas erdõkig mindent megtalálsz ha van lehetõséged rá. Az emberek nagyon kedvesek, befogadóak, érdeklõdõek és segítõkészek. A lányok szépek (nagyjából), a kaja jó, a városokban nem lehet eltévedni.
Én beleszerettem az országba, igazából oldalakat tudnék írni róla. Ha van valami konkrét kérdés és tudok rá válaszolni, akkor megteszem :)
Dum spiro, spero.
azt megkérdezhetem, hogy milyen melót csináltál odaát?
Dum spiro, spero.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Zászlóra majd kitalálok valamit... ;)
egy színes zászló tényleg elférne ide valahova, csak úgy a "miheztartás végett"... :)
http://9gag.com/gag/5135249
Hogy élénkítsem a topicot, beszúrok egy friss linket, egy Reddit AMA-rõl. Egy belga srác körbejárta három hónap alatt az Államokat. Link Engem nagyon meghatott a téma, el kell kezdenm gyûjteni egy hasonlóra.
Dum spiro, spero.
jobban beleolvasva korrekt nagyon, pedig csak az elsõ oldalt futottam végig úgy mindenestül, nem semmi :)
egyszer tényleg mindenképp ki kell jutni...
http://9gag.com/gag/5135249
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"