U.S.A
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viszont a számot nem a mocsár miatt tettem be. Ki mit hallott a hoodoo-ról?
black cat bone? john the conqueroo? mojo? gris gris?
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Na mirõl szól a szám? Amúgy feldolgozás, az eredetit a Byrds játszotta valamikor a hatvanas években.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
<#finom>#finom>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Gondoltam felnézek a vaterára, szerintem most meg is rendelem valamelyiket. 😊

Csak nem tudok választani.
ElectroWorld-ben lehet venni átalakítót (konnektor), hogy fel tudjam tölteni a telót/laptopot/fényképezõ-t ? Amerikai és angol átalakító kéne. Hol és mennyiért kb?
Ha lehetne egy nagy kérésem akkor tudnátok a Fehér Házról használható, magyar nyelvû anyagot küldeni?( most nem a Wikipediasra gondolok)
Elõre is köszi.
USA nevezetességeirõl, városokról, stb.

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
link
csak lehet másik dátumtól nézik vagy nem tudom.
Ha e-bay en vásárolsz akkor általában megoldható h a gift szerepel rajta !
Eddig általában paypallal fiezettem. Viszont itt a fizetésnél nem a paypal van feltüntetve hanem ez :
Pay throught payease( Visa & Master Card )
vagy
Pay through 95epay ( Visa & Master Card )
Érdekelne h ez miben különbözik a paypaltól.
Érdekelne hogy mennyi VÁM jönne rá kb. ?
Már csak a kabát árát ( 110 $ ) kellene összeszednem.
vámot nem kell fizetni ha rányomják hogy gift.