Veres Róbert - McDc

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez az ember nagyon gáz. Nem értem miért ilyen felkapott? Oké, hogy jó a szöveg, de kurva szar az elõadásmód és a karakter.
És ha felbontja ezt, akkor börtönbe kerül ?

VRSDM
Minden csillag születikes embernek nem tudom pontosan hány éves kötelezõ szerzõdése van a csatornával.

ha az rtl azt mondja hogy hogy roadshow akkor ottleszel
ha azt mondja kész átverés akkor ottleszel...

média :/

u dont have to listen anybody else but me

Fehercsoki
Pénzért.

Na jó, de õ meg mi a rákért vállalta el ? 😊

Autizmus.
Akár sérült, akár fogyatékos, megtalálta azt, amiben jó, és ebben ér el sikereket.

Nézd meg a "normálisakat", hány mondhatja ezt el magáról.

A Kész Átverésben ténylegidegesítõ, de nem az, amit csinál, hanem az, hogy ezt csináltatják vele... manapság tényleg mindenki csak úgy lehet sztár, ahogy "a nagyok" kitalálják neki?

Marci0115
bicebóca

desigo
a kész átverésben szerintem nagyon erõltetett
de a class fmen péntekenként tetszik amit rögtönöz <#eljen>
Szerintem ezt nemis ember írta, hanem egy csimpánz, ami be lett tanítva szavak legépelésére.

kispeki
A Kész Átverésbe Õt kérték fel, nem Õ akart lenni a mûsorvezetõje szerintem...

SoF II: C4z0rla

byzhouse
Gyökér Születik+Kész átverés= <#wilting>
és még mondja,hogy nem akar hírnevet omgSAD:ASD_ASD:ASD_

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

"...betolakodó..." :-DDDDDD

Csacsi
Azért ennél picivel többet keres 😊

Egyébként tényleg páratlan a tehetsége. Többször volt alkalmam személyesen megtapasztalni milyen könnyen tud rögtönözni, és "felkészülni" a fellépésekre. Néha meg csak úgy magától napközben elkezdi 😊

És emelett még mindig szerény és mindenkihez van 1-2 kedves szava, ha megállítják bárhol az utcán.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Goruck
úgyérted hogy hozzászólás az egyik videólyához? 😄

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

omglol 😄DD
pxxl
<#wilting><#csodalk>

All hail the double x!

greg benz
Hát ez nagyon kész😄D

MR ME
"gta4markymark
nem akarok betolakodo lenni de lenne egy keresem. Elkernem tolled a te skype cimedet ha van. Vagy MC DC Veres Robinak a skype cimet. mert nagy ralyongolya vagyok MC DC -nek kiraly!!!!es ha el kuldod a te skype cimedet vagy az MC DC -et akkor nagyon megkosszonnem vagy ha nem adod meg akkor valaszoly.Nem haragszom meg csak a valasz a reply-be legyen pls es kossz!!!! "

egyik hozzászólás az egyik videójához, hát bazmeg, helyesírás, fogalmazás...<#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Egész jól tolja a fazon, elképesztõ hogy adott szavakra, szinte a másodperc töredéke alatt hogyan tud asszociálni, ez különleges adottság...
MR ME
nem rossz a srác, kár h acsillag születik címû celeb fasságba szerepelt...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Egyetértek!<#idiota>

kispeki
Szerintem jobb, ha megnézed, a fogyatékos-t bár nem a mozgás-nál használják, de ajánlott, míg a nyomorék a diszkriminatív rész-nél van. 😊

tommygear
nagyon erõltetett már 1x 2x elmegy, de már nagyon uncsi sztem
Attila8805
Fogyatékos?
Az se jobb szerintem.
Sérült esetleg.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

greg benz
Az vicces,hogy vannak olyanok ahol az elfogadhatóhoz nem írtak semmit😄

pxxl

All hail the double x!

kispeki
Elnézést, ezzel most szembesültem 😊

greg benz
Nem véletlenül van már négy elakadásjelzõje<#vigyor1>

VRSDM
únijó van. szóval nem fogyatékos
hanem " más segítségére szoruló " 😉

u dont have to listen anybody else but me

chalezlopez
A szavaidat megválogathatnád bunkókám!

Vamos Argentina!

kispeki
Nemtudom miért nem tölti be 😞

Tessék: http://www.youtube.com/watch?v=vvr5xFIO_SE&feature=related

kispeki
Csillag Születik, selejtezõ 😊

RS
A Kész átverésbe nagyon nem való.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

kispeki
Egyetértek 😊

kispeki
Nem úgy hívjuk, hogy nyomorék, fogyatékosnak nevezzük, és egyébként a Csillag Születik-bõl...

ez az a nyomorék a megasztárból ? magyar celeb <#alien2>
greg benz
A csillag születiket nem néztem,de amikor õ lépett fel azt mindig megnéztem,és engem is "lenyûgözött",tényleg nagyon jól nyomja. A kedvencem az volt,mikor Lajcsival duozott,az nagyon kellemes zene volt.
Viszont amikor megláttam,hogy a kész átverés "mûsorvezetõje" lett,akkor csalódtam..ezt a tehetséget nem arra kéne felhasználni,hogy az rtl-en elrappelje a mûsor elõzetesét,és szevasz.

kispeki

kispeki
Róbertet – és vele együtt a családját – már egészen kicsi korában megtépázta az élet. A koraszülött kisfiú késõn került inkubátorba, így oxigénhiány miatt sérült a mozgásközpontja. Mégis világcsúcsokat teljesít – rapben.

Aki hallotta már rappelni a huszonhét éves mezõtúri fiút, elcsodálkozik a teljesítményén, hiszen nincs az a téma, amirõl ne rögtönözne azonnal szöveget. Akár órákig... Nem véletlen, hogy ebbõl él évek óta.

- Nem lettem belõle milliomos, de luxusigényeim sincsenek. Havi három-négy fellépéssel megkeresem a minimálbért, és kapom azt az összeget, ami az egészségi állapotom miatt jár. Nem vagyok bulizós, nekem pont elég az a hangulat, ami körülvesz, amikor fellépek. Sosem szórtam a pénzt.
A fiatalember szülei eleinte furcsának találták, hogy gimnáziumot végzett, szoftver-üzemeltetõ fiuk „csak" rappel.

← ElőzőOldal 2 / 2