Zene szeretkezéshez

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.youtube.com/watch?v=8JkbxMjhxSw

---------------------------------------------------------------
csekkold a csatornám
http://www.youtube.com/user/softsynthportal?hl=en
Golyo69

GGMU

cement
😄DDDDDDDDDDDDDDDd

respect to the man in the ice cream van

ydfkhgolfhghh
B0B0

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Crokin
Dire straits - best of...

Repatarurgyán

Szabi84

cenzurázott

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

autoszimulator
amúgy ezt a válogatott cuccot nem tudnád feltenni valahova? mert így, hogy nem ismerem õket, elég nehéz összekapkodni egyenként..

.: mobilize.hu :.

bigapó
sokan vagytok akik ilyen "erõs" zenét hallgatnak. szerintem egy szeretkezéshez ez nem illik. ritmus sem kell, sõt néha mozogni sem...legalábbis nem látványosan 😊 aki érti érti.

Egyébként tanulmánynak és egy új élménynek ajánlom mindenki figyelmébe a Tantra-szexet. nem kifejezetten európai embernek való, mert nem vagyunk nagyon nyitottak ( a többség) ilyenre, de azért kis gyakorlással már elsajátítható pár dolog. ehhez semmilyen power metál vagy ilyesmi nem való, csak szólok, talán még zene sem kell mellé. a tiszta csend, az hangulatosabb, meg a kis hangok 😊

The Matrix has you...

Looooser
egy lájtosabb power metál, vmi szerelmes ballada, amiben jó a dobszóló, hogy meglegyen a ritmus 😄

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Szeretem a cicákat

autoszimulator
nem vicces a kérdés manapság már...

én magam is az elsõ érzelmekkel teli aktus, az elsõ szeretkezés eljöttéig azt hittem, tudom milyen a jó szex.. de rájöttem akkor, hogy addig amit addig átéltem a nõkkel, legfeljebb csak maszturbálásnak hívható, csak épp nem a kezemmel...

.: mobilize.hu :.

bigapó
no, csak hogy ne érje szó a ház elejét. Nekem Karuneshbõl van 19 szám ami válogatott, összes albumát figyelembe véve, bár nekem a New Age jön be legjobban, de van pár ami máshonnan van. lehet válogatni, kinek mi tetszik.

pl:

Karunesh

The Matrix has you...

bigapó
mondjuk ha vicc ha nem, azért páran tudják még, hogy mi az a szeretkezés? vagy már ez sem divatos sem lányoknál sem fiúknál?

The Matrix has you...

bigapó
úristen...ez mi? ebbõl egy démon szól? <#vigyor1><#vigyor1>

The Matrix has you...

Törölt felhasználó
Tinka123

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Jim Morrison
aztak*rva 😄DDD

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Asszem nem kell magyarázni...
(Remélem látszik a videó.)
Sadist
De még a goára kúrás is egy alternatíva.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Valamint küldeném a Nefogazztól a Megtaposlak, megalázlak címû számot mindenkinek, aki szereti.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist

passatgt
régen rossz volt, most már nem😊

IMYke2.0.0.0
Régen rossz, ha zene kell a szeretkezéshez...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LOOOOOOOOOOOL

<#idiota><#wow3><#wilting><#banplz>

fotográfik kolomp edisön :D

passatgt
és 3:00-nál jobb alul a csaj naggyon jó pozícióban van😄

passatgt
ja amúgy úgy olvastam, hogy zene szerkesztéshez😄

passatgt

ez is még jó kamatyolós zene Schiller-tõl:

<#eljen>

naon szekszi

HKS
Probáld ki erre de csaj szerintem nem fog megmaradni 😄

massive attack
vagy Apparat - Walls komplett album

http://thenamelessphoto.com/

ez egy informatikai fórum. ráadásul az sg. te ezt a topicot komolyan gondoltad?

annyira elképzeltem erre a dugást. végigröhögtem.
vegicsek

Mátrixból a Zion party 😊

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

flashpointer

Emancipate yourself from mental slavement!

flashpointer

flashpointer
én erre szoktam!

Jha és nem árt ha jó sok szám van a playlisten, mert szar közben odamenni hogy ó baszki ez már 5x volt várjál átnyomom 😊

Tigristank
<#idiota>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

nonicks

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Bandee1987

Ez se lenne rossz 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

MR ME
mindent visz 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Tigristank
Ezt hogy érted? mp3 kéne?

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

David2

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Oldal 1 / 2Következő →